Hayırlı eş için birlikte dua edelim

3)Karmen
4)Sevgilim06
5)Aybirgen

Dualarınızı okudum kızlar.Rabbim kabul ettigi dualardan eylesin ins.Rabbim umduklarimaza Nail eylesin bizleri .Âmin

Dualrınızı okudum kızlar ALLAH kabul etsin .özellikle mavigece07 duan çok güzel:) bana dua eden kardeşlerimdende ALLAH razı olsun .

Arkadaşlar hep dua ediyorum size ve kendime benden hayır yok sizden de mi yok..... Aramızda görüşen tanışan şöyle iyiye giden yeni ilişkisi başlayan da mı yok... arada güzel haberler verin ki azıcıkta olsa sevinelim bari hiç değilse birimiz yola çıktı diye.....

merhaba arkadaşlar bende hayır duanızı istiyorum.RABBİM bütün dularınızı kabul etsin.amin

1)buujuu (25 Mart)
2)Nazliesma (26 Mart)
3)Karmenn (27 Mart)
4)Sevgilim06 (28 Mart)

Canlarim dualarimizi yaptim.Rabbim kabul etsin.İki cihanda mutlu olacagimiz gonlumuze gore es versin..
Dualarimizi Cuma Gununun hurmetine kabul etsin Rabbimiz :) Olmayacak olanin pesine dusurmesin Rabbim..Yanlis kisilerle karsilastirip hayal kirikligina ugratmasin...Gonlumuze gore mutlu olacagimiz salih es versin İnsallah :) Amin ....Amin ....Amin....

3)Karmen
4)Sevgilim06
5)Aybirgen

Dualarınızı okudum kızlar.Rabbim kabul ettigi dualardan eylesin ins.Rabbim umduklarimaza Nail eylesin bizleri .Âmin

Dualrınızı okudum kızlar ALLAH kabul etsin .özellikle mavigece07 duan çok güzel:) bana dua eden kardeşlerimdende ALLAH razı olsun .

Sevgilim06 duanı okudum canım cumalar hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....

Sevgilim06 duani okudum canim ALLAHtez zamanda kabul etsin :))

Agziniza yureginize saglik..Dualariniz kat kat sizlere geri donsun İnsallah :)Allah razi olsun...

1)buujuu (25 Mart)
2)Nazliesma (26 Mart)
3)Karmenn (27 Mart)
4)Sevgilim06 (28 Mart)

Dualarınızı okudum kızlar Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin İnşaallah

Evet arkadaslar ben de merak ediyorum insallah guzel haberleri olan vardir... Dua ediyorum sizlere bu yaza insallah hayirli haberlerle gireriz amin hayirli evlatlarimiz olur insallah en kisa zamanda

sevgılım06 okudum tatlım duanı..allah kabuletsın ıns...

Evet arkadaslar ben de merak ediyorum insallah guzel haberleri olan vardir... Dua ediyorum sizlere bu yaza insallah hayirli haberlerle gireriz amin hayirli evlatlarimiz olur insallah en kisa zamanda

bende haber yok...dualarımıza devam ...dualarınızı eksik etmeyin cnm.Rabbim hayırlı kapılar açar inş hepimize ......

1)buujuu (25 Mart)
2)Nazliesma (26 Mart)
3)Karmenn (27 Mart)
4)Sevgilim06 (28 Mart)

Dualarınızı okudum kızlar Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin İnşaallah

çok saol.Allah razı olsun cnm arkdaşım....

Amin.Amin.Amin. Cnm çok saol.Allah razı olsun.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş...

benden de haber yok Cnm dualarımıza devam inş....Güzel haberler vermek nasip olur inş..

saol cnm.Allah razı olsun.

Aybirgen duani okudum.allah kabul etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1) buujuu: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ALLAHIM yüce RABBİM Burcu kulunun sen günahlarını bagısla onu vesveselerinden kurtar huzurlu mutlu saglıklı uzun hayırlı ömrü nasip et.Karşısına yakışıklı kendi ekmegini kazanan inançlı vicdanlı merhametli burcu arkadaşımızı karşılıklı aşkla sevecek bir ömür boyu sadakatla baglı olacak imrenilesi yuvasını kurabilcegi insanı çıkar RABBİM anne olmayı nasip et eli ayagı düzgün hayırlı saglıklı evlatları olsun .iyiki evlenmişim demeyi burcu arkadaşımıza nasip et .Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .el fatiha

2)Nazliesma : Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma rumuzlu arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .

3)Karmen :Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Rabbim benim, Karmen rumuzlu arkadaşın ve diğer tüm arkadaşların günahlarını bağışla, sıkıntıları gider, dualarını ve ibadetlerini sen kabul et. Rabbim iki cihanda da eşi olabilecek bir insanla hayatını birleştirmeyi nasip et. Rabbim sen herşeyin en iyiysini bilensin ama bu kulunu diğer tüm evlilik isteyen arkadaşları bekletme Rabbim en kısa zamanda hayırlı insanlarla karşılaştır, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuva nasip et. Karmen ve diğer arkadaşların gönlünden ne geçiyorsa sen hayırlı eyle Ya Rabbim elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed (S.a.v) Efendimizin yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et Amin Amin Amin ...

4)Sevgilim06: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim06 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır sağlık ve huzur ver.Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin...

Dualarınızı okudum canlarım, Allah kabul ettiği dualardan eylesin, her gün giremiyorum kusuruma bakmayın, bugün de benim günüm, bana dua edenlerden de Allah razı olsun, Allah dualarınızın daha güzelini size yaşatsın inşallah, hepinizi çok seviyorum dua kardeşlerim, bu arada benim durumumu soracak olursanız biz görüşmeye devam ediyoruz ama şu an uzakta olduğu için pek yüz yüze görüşme imkanımız olmadı, bi kaç güne kadar gelecek, biz şu an birbirimizden gayet memnunuz, Allah sonumuzu hayretsin, dualarınızı eksik etm
eyin canlar

Aybirgenciğim duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah görüştüğüm kişi senin için hayırlıdır ve hayırlara vesile olur....

Aybirgenciğim duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah görüştüğüm kişi senin için hayırlıdır ve hayırlara vesile olur....
Amin canım inşallah, Allah razı olsun, senin de duaların hayırlısıyla tez zamanda kabul olsun inşallah

6)Ece :Rabbim Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,gönlüne göre doğru insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
Görüştüğü kişi hakkında hayırlısı ise tez zamanda sorunsuzca evlilik yoluna girmelerini; her yönden anlaşmalarını ve yuvalarını kurmayı nasip et;
değilse bir vesile ile bitsin hayırlısı olan tez zamanda karşısına çıksın..Ece'nin günahlarını bağışla;daha iyi bir insan olmasına yardımcı ol,
ailesiyle arasının en kısa zamanda düzelmesine vesile ol ve nasip et Allahım..AMİN..
allahumme salli ala seyidina Muhammedin ve ala,ali seyidina Muhammed

Dualarını okudum canım, Allahım gönlündekileri tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

Ece okudum duani..allah kabul etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…