Hayırlı eş için birlikte dua edelim

8)esrazambak (1 Nisan)
9)Missnunu (2 Nisan)
10)EveV (3 Nisan)
11)mavigece07 (4 Nisan)

Dualarinizi yaptim canlar :))
Rabbim tez vakitte kabul etsin İnsallah Gonlunuze gore versin..hayirli haberlerinizi tez zamanda alalim.. =)

*12)Turkuaz00 (5 Nisan)

Duani yaptim canim :) Allah kabul etsin tez vakitte İnsallah :) Gonlune gore versin Rabbim :) Hayirli haberlerini alalim tez zamanda insallah :)

1)
2)
3)
4)Sevgilim06
5)
6)

Canlarim ara vermeden yeni listemizi yapalim :)Katilmak isteyen dua kardeslerimiz adini eklesin :)

1)
2)EveV
3)Karmenn
4)Sevgilim06
5)Ece

duam

EveV: Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme ente halakteni ve ente tehdini ve ente tut'imuni ve ente tesgini ve ente tumituni ve ente uhyini. AMIN
Ya Cami Ya Cami Ya Cami
Sen Esra kulunun ve bizlerin günahlarini bagisla dualarini kabul et.sen Esra kulunun gönlünde yatani biliyorsun. Hayirlisiyla birlikte aralarindaki muhabbeti arttir ve en kisa zamanda evlilik yolunda ilerlemelerini nasip et. Gönlündeki kisi inshaallah Esranin kaderindeki kisidir ve Esraya öyle bir asik olur ve baglanir ki hem dünyaki hem de ahiretteki esi olur. Esradan baskasini gözü görmez, ona sadik kalir, ailesini cok sever ve benimser, esraya destek olur ve kimseye ezdirmez. Sen duamizi geri cevirme ya rabbim, tez zamanda esrayla sevdigini kavustur ya rabbim, aralarindaki aski ve sevgiyi gün gectikce arttir ve hic bir Zaman ayirma ya rabbim. Bu yaptigimiz dualari Ulu Kabede yapilan dualardan eyle ve Peygamber Efendimizin hürmetine kabul eyle. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Amin Amin Amin

Son düzenleme:
1)buujuu
2)Nazliesma
3)Karmenn
4)Sevgilim06
5)Aybirgen
6)Ece
7)BenimAskPastamm
8)esrazambak
9)Missnunu
10)EveV
11)00Turkuaz

Dualarınızı okudum kızlar Allah kabul etsin inşallah.

yeni listeye benide ekleyin lütfen

7 missnunu olsun o zaman yeni liste basliyorsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

9)Misnunu: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rabbim Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan,cocuklarıma baba olabılcek durust namuslu ıyı ahlak sahıbı benı sonsuza dek sevıcek benımde sevebılcegım aileme-ailesine-bana uygun calıskan..evıne aılesıne duskun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik yapmamı nasip eyle rabbım..bı omur pısman olmadan bı hayatı paylasabılecegım aıle babası babam gıbı bı es olsun...ne benı ne kendını kımseye muhtac etmıyecek herzaman helalıyle yasayan ıs guc sahıbı ıyı gunde kotu gunde yanımda olacak ınanclı kotu huyu olmayan boyu boyuma huyu huyuma gonlume gore senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmami tez zamanda nasip et
Rabbim..Gönlümdeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin
hürmetine kabul et Rabbim.Amin

10)EveV: Ya Fettah Ya Fettah Ya Fettah
Sen Esra'nin gönlündeki kisiyi biliyorsun. Onu ne kadar istedigini onun icin ne kadar sana yalvardigini biliyorsun. Onun dualarini en kisa sürede kabul eyle. Ya Rabbim lütfen Esra'nin gönlündeki kisiyi ona hayirlisiyla birlikte Es eyle, Insallah ailesi ailesine, huyu huyuna uygundur ve bir ömür cocuklariyla birlikte mutlu mesut yasarlar.
Rabbim Esrayla gönlündeki kisinin arasindaki muhabbeti arttir en kisa sürede de Yuvalarini kurmalarini nasip eyle.
Buradaki bütün arkadaslarin dualarini Kabul eyle
AMIIINNN

11)mavigece07 : Euzubillahimineşşaytanirracim Bismillahirrrahmanirrahim...estağfrullah estağfrullah estağfrullah.Allahümme salli ala seyyidine ve nebine muhammed.Sevgili Allahım mavigece07 rumuzlu kulun için lütfen en kısa en çabuk süre içinde sağlıklı,yakışıklı,karizmatik,iyi niyetli ,güzel ahlaklı , kibar, sanatsal bir ruha sahip ,mavigece07 rumuzlu kulunu çok sevecek çok mutlu edecek , dürüst , Allah korkusu olan,ibadetlerini yapıyor olan ve olacak, temiz şık ve güzel giyinen,175-180 boylarında , sigara alkol içmeyen , güzel gözleri olan , güzel kaşları olan , etkileyici anlamlı bakışları olan , etkileyici bir gülüşe sahip , mavigece07 kulunla birbirlerini eşit sevip sadakatle bağlanacak , en fazla mavigece07 den 5 yaşa kadar büyük olan , mavigece07 kulunla evliliği çok isteyen ve hemen evlenecek , evlilik hazırlıklarını yapmış, maddi manevi hazır, helalinden çok parası olan ve bonkör , güzel bir işi olan, üniversite mezunu , mavigece07 bu kişinin ailesiyle anlaşacağı ve aileller arası uyum olacak, mavigece07 nin bulunduğu ilde yaşayan ve hep yaşayacak,sakin , anlayışlı , mavigece07 ye romantik sürprizler yapıp ve hep yapacak, kadın ruhundan anlayan, mavigece07 yi her zaman her yerde koruyup kollaycak ruh eşini tez vakiitte karşısına çıkar.ve bu erkeğin mavigece07 ye adım atarak ilişki başlangıçlarını gerçekleştir. Ve bu güzel özelliklere sahip tüm damat adaylarını burada okuyan forumdaki dua sahiplerinede gönüllerine göre eş nasip et. Amin Amin Amin. Allahümme Salli Ala seyyidine ve nebine Muhammed...

Dualarınızı okudum canlar, Allahım tez zamanda hayırlısıyla kabul eylesin. Amin.

1 boş kalmasın :)

YENİ LİSTEMİZ

1)Aybirgen

2)EveV
3)Karmenn
4)Sevgilim
5)Ece
6)00Turkuaz
7)Missnunu

1)buujuu
2)Nazliesma
3)Karmenn
4)Sevgilim06
5)Aybirgen
6)Ece
7)BenimAskPastamm
8)esrazambak
9)Missnunu
10)EveV
11)00Turkuaz

Dualarınızı okudum kızlar Allah kabul etsin inşallah.

yeni listeye benide ekleyin lütfen

8)esrazambak (1 Nisan)
9)Missnunu (2 Nisan)
10)EveV (3 Nisan)
11)mavigece07 (4 Nisan)

Dualarinizi yaptim canlar :))
Rabbim tez vakitte kabul etsin İnsallah Gonlunuze gore versin..hayirli haberlerinizi tez zamanda alalim.. =)

ALLAh razi olsun canlarim. Amiinn inshaallah hepimiz en tez vakitte hayirli haberler veririz

Evet olabilir ama listedeki herkes kabul eder mi bide regl döneminde sadece esmaül hüsna okunuyo diğer süreler okunmuyo diye biliyorum ben bunu düşünerek ayarlamak lazım

Arkadaşlar konuyla ilgili şahmeran duası diye bi dua ediliyormuş(esmaül hüsnalar varmış içinde) hiç duydunuz mu?Nasıldır nasıl yapılıyor bilgi toplamaya çalışacağım şayet sağlıklı bilgi bulursam paylaşırım......

YENİ LİSTEMİZ

1)Aybirgen
2)EveV
3)Karmenn
4)Sevgilim
5)Ece
6)00Turkuaz
7)Missnunu
8)esrazambak
9)mavigece07
10)Nazliesma

bende varim dostlar :) cok icten dua edelim INS:)

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bi hocaya sorulmuştu bu soru böyle bi dua duymadığını söylemişti

8)esrazambak

Arkadaşlarım dua listemize ayetler yada süreleri koysak mı

Evet olabilir ama listedeki herkes kabul eder mi bide regl döneminde sadece esmaül hüsna okunuyo diğer süreler okunmuyo diye biliyorum ben bunu düşünerek ayarlamak lazım
Bence de olur ama Turkuaz'ın dediği gibi özel günlerinde olanlar için zor olur ama isterseniz şöyle yapabiliriz, 2 dua çeşidi belirleriz, bi tanesi özel günlerinde olanların okuyacağı dua, diğeriyse özel günlerinde olmayanların okuyabileceği ayet ve sureler olabilir, siz nasıl derseniz öyle yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…