- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #6.001
Amin nazliesmacim Allah razı olsun inşallah canım selamlar
10)EveV (3 Nisan)
11)mavigece07 (4 Nisan)
dualarınızı okudum kızlar.Rabbim kabul etsin inş
cnm bunu nerede okudun acaba.dikkatimi çekti bende başlıcam inşallahKızlar normalde artık pek uğrayamıyourm foruma ama sizin için bu başlığı aradım durdum hehe
çok güzel bir şey öğrendim
Her gece çekilen bir tespih var Ya Gaffar esmasını zikrederseniz çok güzel şeylerle karşılaşabiliyormuşsunuz ben de başka bir siteden öğrendim gerçekten çok beklenmedik mucizelerle karşılaşmışlar ben de deneyeceğim hep başlıyorum ama sabredemiyorumBugün yine başlayacağım eğer ki mucizelere sizden önce tanık olursam yazarım siz yaparsanız siz yazın hehe
öpüldünüz
Allah hepinize güzel mesut bir ömür versin ve tabi sevdiceğinizle aşk dolu güzel bir ömürr
" 1-Tesbih yatsı namazı vakti girdikten, imsak vakti girene kadar çekilmelidir. Yani bu bir gece tesbihidir.
2-1281 defa çekilecek, 99 gün boyunca hiç ara vermeden, atlamadan, yarım bırakmadan çekilecek, Ya Gaffar dedikten sonra Celle Celaluhu da denecek.
3-Tesbihi çekmeye başladığınız ilk gün, şu şekilde başlayacaksınız:
Esma-ül Hüsna ile duaya başlayacağınız zaman önce 99 ismi şerifi bir okuyunuz sonra 100 istiğfar ve 100 salatü selam getiriniz. Bir Fatiha, üç ihlas, bir Felak, bir Nas süresi okuyup sevabını önce Efendimiz Hz.Muhammed (aleyhisselam) sonra diğer peygamberlere sonra Ashab-ı kirama sonra altın sinsile meşayıhı kirama hediye etmek lazımdır. Zira Allah dostlarının hatırına duaları kabul eder. Hangi ismi şerifi okuyacaksanız ismin başına ya kelimesi getiriniz.
İlk gece bu şekilde başladıkan sonra Ya Gaffar Celle Celaluhu ismini 1281 defa çekeceksiniz. Sonraki günlerde yani ikinci günden itibaren 99. güne kadar, ilk gün yaptığınız duayı, okuduğunuz sureleri vs.. yapmanıza gerek yok sadece Ya gaffar CC. tesbihini çekmeye devam edeceksiniz.
4-Benim önerim, herhangi bir niyetle çekmeyin. Yani şu işim olsun diye çekiyorum vs. demeyin. Tesbihi verdiğim diğer arkadaşlarıma da aynı öneride bulundum. Bu tesbihin sırları çok geniş ve bir niyete bağlanıp okursanız sınırlandırmış olursunuz. Bırakın, tek isteğiniz değil, her isteğiniz hatta istemeyi düşünemediğiniz, hayal edemediğiniz şeyler gerçkleşsin. Gerçketen arkadaşlarım için hayal edemedyecekleri güzellikler gerçekleşti. Üstelik tesbihi tamamladıkları günden itibaren kademe kademe başladı bu değişiklikler. Tesadüd müdür? Hiç zannetmiyorum.
5-Bu tesbih günahların affına vesiledir. Zaten bu nedenle Allah lutufta bulunur.
6-İlk gün baştan sona okuyacağınız 99 ismi şerifi internetten bulabilirsiniz. Snraki günlerde zaten sadece Ya gaffar CC ismini çekeceksiniz.
7-Ara vermeden çekilecek. Özel günlerde çekilebilir."
Kızlar normalde artık pek uğrayamıyourm foruma ama sizin için bu başlığı aradım durdum hehe
çok güzel bir şey öğrendim
Her gece çekilen bir tespih var Ya Gaffar esmasını zikrederseniz çok güzel şeylerle karşılaşabiliyormuşsunuz ben de başka bir siteden öğrendim gerçekten çok beklenmedik mucizelerle karşılaşmışlar ben de deneyeceğim hep başlıyorum ama sabredemiyorumBugün yine başlayacağım eğer ki mucizelere sizden önce tanık olursam yazarım siz yaparsanız siz yazın hehe
öpüldünüz
Allah hepinize güzel mesut bir ömür versin ve tabi sevdiceğinizle aşk dolu güzel bir ömürr
" 1-Tesbih yatsı namazı vakti girdikten, imsak vakti girene kadar çekilmelidir. Yani bu bir gece tesbihidir.
2-1281 defa çekilecek, 99 gün boyunca hiç ara vermeden, atlamadan, yarım bırakmadan çekilecek, Ya Gaffar dedikten sonra Celle Celaluhu da denecek.
3-Tesbihi çekmeye başladığınız ilk gün, şu şekilde başlayacaksınız:
Esma-ül Hüsna ile duaya başlayacağınız zaman önce 99 ismi şerifi bir okuyunuz sonra 100 istiğfar ve 100 salatü selam getiriniz. Bir Fatiha, üç ihlas, bir Felak, bir Nas süresi okuyup sevabını önce Efendimiz Hz.Muhammed (aleyhisselam) sonra diğer peygamberlere sonra Ashab-ı kirama sonra altın sinsile meşayıhı kirama hediye etmek lazımdır. Zira Allah dostlarının hatırına duaları kabul eder. Hangi ismi şerifi okuyacaksanız ismin başına ya kelimesi getiriniz.
İlk gece bu şekilde başladıkan sonra Ya Gaffar Celle Celaluhu ismini 1281 defa çekeceksiniz. Sonraki günlerde yani ikinci günden itibaren 99. güne kadar, ilk gün yaptığınız duayı, okuduğunuz sureleri vs.. yapmanıza gerek yok sadece Ya gaffar CC. tesbihini çekmeye devam edeceksiniz.
4-Benim önerim, herhangi bir niyetle çekmeyin. Yani şu işim olsun diye çekiyorum vs. demeyin. Tesbihi verdiğim diğer arkadaşlarıma da aynı öneride bulundum. Bu tesbihin sırları çok geniş ve bir niyete bağlanıp okursanız sınırlandırmış olursunuz. Bırakın, tek isteğiniz değil, her isteğiniz hatta istemeyi düşünemediğiniz, hayal edemediğiniz şeyler gerçkleşsin. Gerçketen arkadaşlarım için hayal edemedyecekleri güzellikler gerçekleşti. Üstelik tesbihi tamamladıkları günden itibaren kademe kademe başladı bu değişiklikler. Tesadüd müdür? Hiç zannetmiyorum.
5-Bu tesbih günahların affına vesiledir. Zaten bu nedenle Allah lutufta bulunur.
6-İlk gün baştan sona okuyacağınız 99 ismi şerifi internetten bulabilirsiniz. Snraki günlerde zaten sadece Ya gaffar CC ismini çekeceksiniz.
7-Ara vermeden çekilecek. Özel günlerde çekilebilir."
Kızlar dualarınızı ettim,Yüce Rabbim tez zamanda kabul ettiği dualardan eylesin,gönlünüze göre versin inşallah..AMİN
Aybirgen - ece - BenimAskPastamm - esrazambak - missnunu - EVev - mavigece07
Dualarınızı okudum tamamladım inşaallah hayırlısıyla kabul olur hakkımızda hayırlısı olur
Bana dua eden herkesten Allah razı olsun İnşaallah hepimizin duası hayırlısıyla kabul olur
EveV: Ya Fettah Ya Fettah Ya Fettah
Sen Esra'nin gönlündeki kisiyi biliyorsun. Onu ne kadar istedigini onun icin ne kadar sana yalvardigini biliyorsun. Onun dualarini en kisa sürede kabul eyle. Ya Rabbim lütfen Esra'nin gönlündeki kisiyi ona hayirlisiyla birlikte Es eyle, Insallah ailesi ailesine, huyu huyuna uygundur ve bir ömür cocuklariyla birlikte mutlu mesut yasarlar.
Rabbim Esrayla gönlündeki kisinin arasindaki muhabbeti arttir en kisa sürede de Yuvalarini kurmalarini nasip eyle.
Buradaki bütün arkadaslarin dualarini Kabul eyle
AMIIINNN
EveV ciğim duanı okudum rabbim kabul etsin inşallah.....
Allah binlerce kez razı olsun... İnşallaahhh en tez vakitte rabbim senin karşına hayatının aşkını çıkarsın canımAybirgen - ece - BenimAskPastamm - esrazambak - missnunu - EVev - mavigece07
Dualarınızı okudum tamamladım inşaallah hayırlısıyla kabul olur hakkımızda hayırlısı olur
Bana dua eden herkesten Allah razı olsun İnşaallah hepimizin duası hayırlısıyla kabul olur
mavigece07 : Euzubillahimineşşaytanirracim Bismillahirrrahmanirrahim...estağfrullah estağfrullah estağfrullah.Allahümme salli ala seyyidine ve nebine muhammed.Sevgili Allahım mavigece07 rumuzlu kulun için lütfen en kısa en çabuk süre içinde sağlıklı,yakışıklı,karizmatik,iyi niyetli ,güzel ahlaklı , kibar, sanatsal bir ruha sahip ,mavigece07 rumuzlu kulunu çok sevecek çok mutlu edecek , dürüst , Allah korkusu olan,ibadetlerini yapıyor olan ve olacak, temiz şık ve güzel giyinen,175-180 boylarında , sigara alkol içmeyen , güzel gözleri olan , güzel kaşları olan , etkileyici anlamlı bakışları olan , etkileyici bir gülüşe sahip , mavigece07 kulunla birbirlerini eşit sevip sadakatle bağlanacak , en fazla mavigece07 den 5 yaşa kadar büyük olan , mavigece07 kulunla evliliği çok isteyen ve hemen evlenecek , evlilik hazırlıklarını yapmış, maddi manevi hazır, helalinden çok parası olan ve bonkör , güzel bir işi olan, üniversite mezunu , mavigece07 bu kişinin ailesiyle anlaşacağı ve aileller arası uyum olacak, mavigece07 nin bulunduğu ilde yaşayan ve hep yaşayacak,sakin , anlayışlı , mavigece07 ye romantik sürprizler yapıp ve hep yapacak, kadın ruhundan anlayan, mavigece07 yi her zaman her yerde koruyup kollaycak ruh eşini tez vakiitte karşısına çıkar.ve bu erkeğin mavigece07 ye adım atarak ilişki başlangıçlarını gerçekleştir. Ve bu güzel özelliklere sahip tüm damat adaylarını burada okuyan forumdaki dua sahiplerinede gönüllerine göre eş nasip et. Amin Amin Amin. Allahümme Salli Ala seyyidine ve nebine Muhammed...
Mavigececiğim duanı okudum rabbim kabul etsin inşallah......bu arada bu krıter sırlamanda pek hoş olmuş böyle biri çıkarsa canım abisini de bana isteyelim olurmu.....
Kızlar dualarınızı ettim,Yüce Rabbim tez zamanda kabul ettiği dualardan eylesin,gönlünüze göre versin inşallah..AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?