- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #6.101
Hayatinda Guzel Gelismeler Olan Yokmu Aramizda Kizlar...
Benim Gorustugum Biri Vardi Cok iyi Gidiyodu Ama Bir Anda Bitti Bir Haftadir Konusmuyoruz Bundan sonrada konusmayiz sanirim
Ben kiminle Baslasam hep yarim kaliyo kizlar Ne yapacagim bilmiyorum Gercekten umudum kaybolmaya basladi nerdeyse
Esrazambak: Esragfirullah Allahumme salli ala seyyidina Muhammed. Allah im sen esrazambak rumuzlu kulunun gunahlarini affet ve en hayirli zamanda kendisini cok seven ve onun da cok sevdigi hayirli bir es nasip et ve hayirli evlatlar nasip et. Esrazambak rumuzlu kuluna ve bu duayi okuyan buradaki tum evlenmek isteyen bekar kizlara ; Dinini yasayan hayirli bir ailesi memleketi meslegi olan guven veren bir es nasip et ve hayirli evlatlar nasip et amin Allahummesalli ala seyyidina Muhammed Esrazambakçığım duanı okudum rabbim inşallah en kısa zaman da kabul eylesin.........
6)00Turkuaz-14 nisan pazartesi
7)Missnunu-15 nisan salı
8)esrazambak-16 nisan çarşamba
9)mavigece07-17 nisan perşembe
10)Nazliesma-18 nisan cuma
Allah tüm dualarınızı kabul etsin.amin amin amin
7)Missnunu-15 nisan
8)esrazambak-16 nisan
Dualarinizi Yaptım Canlarim Rabbim güzel gönlünüze göre eş versin en kısa zamanda karşınıza çıkarsın inşallahGüzel haberlerinizi alalım en kısa zamanda :) :)
elbet bir hayır vardır canım Allah yardımcın olsun.insallah güzel haberlerinizi görmek nasip olur.niye böyle oldu canım özel olmazsa.ya yolun sonuna kadar senle olanla ol insallah
kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözle Allah güzel mutlu yuvalar kurmak nasip etsin hepiniz duamdasınız..sizlerin destegi cok oldu bana..insallah güzel haberler verelim birbirimize.
kızlar benimde cocugum olmuyor esimde sorun cıktı bende sorun elbet vardır bir hayır...tedavi olyoz simdi.millet soryo simdiden cocuk varmı diye bide hormon ilaçlarından iyce kilo aldım.evlenmekte zor cocuk sahibi olmakta bu devirde.Allah yardım etsin hepimize
Allah razı olsun canlarım evden razı olsun inşallah amin kabul etsin inşallah Rabbim... Sizlere de gönlünüzdeki duaların daha daha güzellerini nasip etsin
Canım çok üzüldüm vardır bir hayır... İnşallah Tanımı en kısa zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar size... Anladınız mı hemen...
Belki de erkendir arkasındaki sırrı bilemeyiz
Hayatinda Guzel Gelismeler Olan Yokmu Aramizda Kizlar...
Benim Gorustugum Biri Vardi Cok iyi Gidiyodu Ama Bir Anda Bitti Bir Haftadir Konusmuyoruz Bundan sonrada konusmayiz sanirim
Ben kiminle Baslasam hep yarim kaliyo kizlar Ne yapacagim bilmiyorum Gercekten umudum kaybolmaya basladi nerdeyse
elbet bir hayır vardır canım Allah yardımcın olsun.insallah güzel haberlerinizi görmek nasip olur.niye böyle oldu canım özel olmazsa.ya yolun sonuna kadar senle olanla ol insallah
kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözle Allah güzel mutlu yuvalar kurmak nasip etsin hepiniz duamdasınız..sizlerin destegi cok oldu bana..insallah güzel haberler verelim birbirimize.
kızlar benimde cocugum olmuyor esimde sorun cıktı bende sorun elbet vardır bir hayır...tedavi olyoz simdi.millet soryo simdiden cocuk varmı diye bide hormon ilaçlarından iyce kilo aldım.evlenmekte zor cocuk sahibi olmakta bu devirde.Allah yardım etsin hepimize
cnm hakkında hayırlısı olsun inşhepimizin hakkında hayırlısı olur inş......doğum ,nikah ,ölüm tarihi değişmezmiş.....allah büyük canım.ümidimizi kesmeyecez...allah hepimizin yardımcısı olsun inş......sabır imtihanından geçiyoruz hepimiz.herşey takdiri ilahi ....rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş...
Amin cnm...rabbim yardımcınız olsun cnm .herkes tedavi oluyor...40 yaşında hamile kalanlar var artık.allah büyük.inş sizinde hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur.güzel haberlerinizi duyarız inş ....rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
Mavige07 canım duanı okudum bu güzel bol özellikli duanı rabbim en kısa zaman da kabul etsin inşallah....(canım unutma böyle birisiyle evlenirsen akrabası abisi falan varsa benim yani...)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]6)00Turkuaz-14 nisan pazartesi
7)Missnunu-15 nisan salı
8)esrazambak-16 nisan çarşamba
9)mavigece07-17 nisan perşembe
10)Nazliesma-18 nisan cuma
Allah tüm dualarınızı kabul etsin.amin amin amin
Nazliesma : Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi
Nazliesma'cim okudum duani...allah kabul etsin...
affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma rumuzlu arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .
11)BenimAskPastamm: 11)BenimAskPastamm: Ya Fettah bu kardeşimin göğsünü gönlünü genişlet, ya şafi ona şifalar bahşet, ya latif lütuflarınla yüreğini sevindir onu dardan kurtar, iç huzuru ver,maddi manevi hayır kapıları aç .Ya Vedud yuvasına mutluluk,huzur, afiyet, berekeket nasip eyle.Ya Varis hayirlilarindan en güzel zamanda hanesine bebekler ver,sevindirsin müjdeletsin insallah, gelisleriyle maddi manevi hertürlü dertlerinin deffine sebep olsunlar, kısmetli hayırlı olsunlar insallah.Ya Mücib burdaki kardeslerimin hakkinda hayırlı olani Nasip et .. Allahım Sen en güzelini bilensin yardımına muhtacız yardım et .. Amin. Hasbinallahi ve nimel vekil...
Nazlıesmacığım ve Benimaşkpastacığım dualarınız okudum cumadan önce rabbim kabul etsin inşallah....
Kızlar dualarınızı ettim;Rabbim tez vakitte kabul buyurduğu dualardan eyleyip,gönlünüze göre versin inşallah canlarım;AMİN..
Amin canlarım..çok saolun....Dua eden herkesten Allah razı olsun....Rabbim kabul etsin inş dualarımızı.....Rabbim umduklarımıza nail eyleyip hepimizin gönlüne göre versin inş .Amin..
Allah razı olsun okuyan herkesten akşam bende listedekş herkes için tek tek okuyacağım Allahın izniyle
Karmen canım ahhhh inşallahhhhhh....Hadi bu kadar özellik sayıyoruzda beni hepmi ilgisiz adamlar bulur...Niye karşı taraf bu kadar isteksiz olur anlamıyorumçirkin bi kızda değilim bakımlı dolaşıyorum sürekli iş yerimde falan... Umutsuzluk çöküyo bazen.... :2:
sevgilim06 o duaları okumak isterim bendeee...başka etkili dua paylaşmanız mümkün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?