- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.061
Canım ne kadar hızlı okuyorsun maşallah4000 salavat tamamdır
Canım ne kadar hızlı okuyorsun maşallah
Maşallah canım .Allah kabul etsin isallah :)Bu aralar oldukça boş vaktim var uzun bir süreden sonra böyle boşta kalınca da kendimi daha çok bu yöne odakladım ve seninde bir sonraki mesajında bahsettiklerin yüreğimde fazlaca yer edindiğimden dualarımda daha fazla ısrarcı olma namına vaktimi fazlaca bu yöne harcıyorum ve fark etmeden kendi kendine ilerliyor sayılar
Maşallah canım .Allah kabul etsin isallah :)
Ne kadar aynı kaderi paylaşan insanlar var. Bazıları imtihanını geçiyor bazıları kalıyor. Elanur gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz ben de artık yüzsüzlüğe vuruyorum napayım canımı acıtmıyorlar. Sadece içimde kor olarak kalıyor bazen tuzu kuru olanların söyledikleri. Evet duadan vazgeçmeyelim inşallah. Sanki dünyaya dalıp unutuyorum gibi geliyor evliliği işte filan. Ama eve gelince milletin facede çocuklu kocalı fotoğraflarını görünce hatırlıyorum.Kızlar artık hickimse nin lafı canımı acıtmıyor, alıştım heralde.akrabalarimin laf çakmasına , o igneleyici laflara, acır gözlerle bakan bakışlara hepsine alıştım kabullendim durumumu ....dua etmeye devam ediyorum istiyorum RABBIMDEN hala Hayır kapılarını açmasını ama sizde de var mı bu duygu bilmiyorum, ben sanki evlensem o gelinlik bana heyecan vermeyecek (daha doğrusu 20 yaşında birine verdiği heyecanı vermeyecek bana) bu his doğuyor içime nedense.
RABBIME verdikleri için şükürsüzlük edemem işim var, kendi paramı kazanıyorum, sağlığım yerinde, maddi olarak bir sıkıntım yok, cok şükür ailem var ama bir kanadım kırık, ben üzüntümü unutsamda hatirlatanlar mutlaka oluyor.
Ama duayı asla bırakmak istemiyorum, dua etmeyi biraktigimda içimi huzursuzluk kaplıyor, işim yoluna giriyormus gibi oluyor sonra dünyam başıma yıkılıyor o yüzden hep dua edicem ömrüm yettigi müddet dua edicem bıkmadan usanmadan istiycem RABBIMDEN....biliyorum benimkine benzer şeyleri sizlerde yaşıyorsunuz o yüzden daha gönülden edelim dualarımızı daha ısrarcı olalım, çok isteyelim herseyden daha çok .....
bence mutlu olman için gerek belki Rabbim 20 yaşındaki kızlar gibi kalbini titretecek bi sevgi nasip edecek sana nerden biliyorsun belki gözünün içine bakacak bir şey istese de yapsam diye etraf ancak söyler ama yardım etmeye geldiğinde kimse yardım etmez Rabbim hangi kulunu boş çevirmiş ki senide çevirmez inşallah gün gelir burada sözünü nişanını düğününü heyecanla anlatırsın inşallah bize cani gönülden diliyorum bu mübarek Cuma gününde Rabbim sana öyle bir yuva nasip etsin ki dünyadaki cennetin ve ahiretindeki cennetinin anahtarı olsun dua ile kal hayırlı cumalar canım benimKızlar artık hickimse nin lafı canımı acıtmıyor, alıştım heralde.akrabalarimin laf çakmasına , o igneleyici laflara, acır gözlerle bakan bakışlara hepsine alıştım kabullendim durumumu ....dua etmeye devam ediyorum istiyorum RABBIMDEN hala Hayır kapılarını açmasını ama sizde de var mı bu duygu bilmiyorum, ben sanki evlensem o gelinlik bana heyecan vermeyecek (daha doğrusu 20 yaşında birine verdiği heyecanı vermeyecek bana) bu his doğuyor içime nedense.
RABBIME verdikleri için şükürsüzlük edemem işim var, kendi paramı kazanıyorum, sağlığım yerinde, maddi olarak bir sıkıntım yok, cok şükür ailem var ama bir kanadım kırık, ben üzüntümü unutsamda hatirlatanlar mutlaka oluyor.
Ama duayı asla bırakmak istemiyorum, dua etmeyi biraktigimda içimi huzursuzluk kaplıyor, işim yoluna giriyormus gibi oluyor sonra dünyam başıma yıkılıyor o yüzden hep dua edicem ömrüm yettigi müddet dua edicem bıkmadan usanmadan istiycem RABBIMDEN....biliyorum benimkine benzer şeyleri sizlerde yaşıyorsunuz o yüzden daha gönülden edelim dualarımızı daha ısrarcı olalım, çok isteyelim herseyden daha çok .....
Dua'dan hiç vazgecmeyelim. Geçen sene 2 -3 ay hiç görücü gelmedi bana salâtı tefriciye başlamıştım hayırlı bir yuva kurayım diye şöyle 2000 tane okudum içimi bir umitsizlik kapladı artık olmaz bitti kimse istemez beni dedim, pes ettim duayla olacak bisey değil dedim bıraktım tefriciye okumayı 15 dk. Geçti geçmedi telefon çaldı bi kadın görücü olarak gelecekmis müsait misiniz diye aramıştı.Gozlerim doldu ağladım Rabbim duayı bırakma demiyor mu burda sizce bırakma istediğini vericem ama pes etme daha çok iste demiyor mu .bence böyle diyor RABBİM , o yüzden daha gönülden isteyelim daha çok isteyelim ....Ne kadar aynı kaderi paylaşan insanlar var. Bazıları imtihanını geçiyor bazıları kalıyor. Elanur gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz ben de artık yüzsüzlüğe vuruyorum napayım canımı acıtmıyorlar. Sadece içimde kor olarak kalıyor bazen tuzu kuru olanların söyledikleri. Evet duadan vazgeçmeyelim inşallah. Sanki dünyaya dalıp unutuyorum gibi geliyor evliliği işte filan. Ama eve gelince milletin facede çocuklu kocalı fotoğraflarını görünce hatırlıyorum.
Inşallah canım, işallah o günleri görürüm :) .ağzına yüreğine sağlık canım senin de gonlunden geçen ne dileğin varsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin .hayırlı cumalar canımbence mutlu olman için gerek belki Rabbim 20 yaşındaki kızlar gibi kalbini titretecek bi sevgi nasip edecek sana nerden biliyorsun belki gözünün içine bakacak bir şey istese de yapsam diye etraf ancak söyler ama yardım etmeye geldiğinde kimse yardım etmez Rabbim hangi kulunu boş çevirmiş ki senide çevirmez inşallah gün gelir burada sözünü nişanını düğününü heyecanla anlatırsın inşallah bize cani gönülden diliyorum bu mübarek Cuma gününde Rabbim sana öyle bir yuva nasip etsin ki dünyadaki cennetin ve ahiretindeki cennetinin anahtarı olsun dua ile kal hayırlı cumalar canım benim
En çok üzüldüğüm geçen sene karacadan Çeyiz paketi aldım 5 ayda ödedim bi hevesle, annem 2 gün önce dediki senin evleneceğin yok kardeşin evlenirse bunları ona veririz sende evlenirsen ilerde sana alırızNe kadar aynı kaderi paylaşan insanlar var. Bazıları imtihanını geçiyor bazıları kalıyor. Elanur gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz ben de artık yüzsüzlüğe vuruyorum napayım canımı acıtmıyorlar. Sadece içimde kor olarak kalıyor bazen tuzu kuru olanların söyledikleri. Evet duadan vazgeçmeyelim inşallah. Sanki dünyaya dalıp unutuyorum gibi geliyor evliliği işte filan. Ama eve gelince milletin facede çocuklu kocalı fotoğraflarını görünce hatırlıyorum.
cümlemizin canım benim aminDua'dan hiç vazgecmeyelim. Geçen sene 2 -3 ay hiç görücü gelmedi bana salâtı tefriciye başlamıştım hayırlı bir yuva kurayım diye şöyle 2000 tane okudum içimi bir umitsizlik kapladı artık olmaz bitti kimse istemez beni dedim, pes ettim duayla olacak bisey değil dedim bıraktım tefriciye okumayı 15 dk. Geçti geçmedi telefon çaldı bi kadın görücü olarak gelecekmis müsait misiniz diye aramıştı.Gozlerim doldu ağladım Rabbim duayı bırakma demiyor mu burda sizce bırakma istediğini vericem ama pes etme daha çok iste demiyor mu .bence böyle diyor RABBİM , o yüzden daha gönülden isteyelim daha çok isteyelim ....
Inşallah canım, işallah o günleri görürüm :) .ağzına yüreğine sağlık canım senin de gonlunden geçen ne dileğin varsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin .hayırlı cumalar canım
konuya dalıyorum ama bence madem o kadar severek aldın verme be canım hem Allah bilir kimin önce evleneceğini sen duanı et Rabbim kabul eder .En çok üzüldüğüm geçen sene karacadan Çeyiz paketi aldım 5 ayda ödedim bi hevesle, annem 2 gün önce dediki senin evleneceğin yok kardeşin evlenirse bunları ona veririz sende evlenirsen ilerde sana alırız.onu ben aldım kendi evimde kullanayim diye nasıl veririm kardeşime içim acıdı .Eğer böyle bişey olursa veririm kardeşime ama o takımı her gördüğümde içim sızlayacak evlensem daha güzelleri alınsa bile içim acıyacak
En çok üzüldüğüm geçen sene karacadan Çeyiz paketi aldım 5 ayda ödedim bi hevesle, annem 2 gün önce dediki senin evleneceğin yok kardeşin evlenirse bunları ona veririz sende evlenirsen ilerde sana alırız.onu ben aldım kendi evimde kullanayim diye nasıl veririm kardeşime içim acıdı .Eğer böyle bişey olursa veririm kardeşime ama o takımı her gördüğümde içim sızlayacak evlensem daha güzelleri alınsa bile içim acıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?