Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar 41 yasin tamamlandı RABBİM kabul etsin inşallah hayırlısıyla yuvalarımızı kurmamıza vesile etsin okuduğumuz duaları, bundan sonra 70.000 salavat'ı tamamlayalım daha sonra yeni dualara başlayalım......

41 YASİN İÇİN LİSTEMİZİN

1. Neyisada.................3
2. Elanur84.................2
3. Esrazambak...........1
4 . Lilruba...................2
5. nisa1234.................3
6. Frikadelle...............3
7. Melisamelisss........4
8. Huyluduygu...........8
9. Nara87.....................9
10.Bns...........................3
11) love-story..............2
12)evinamin................2

OKUNAN=41 tane
KALAN=0 tane

70.000 SALAVAT LİSTEMİZ

1)nisa1234 ...........4.100
2)esrazambak......6.200
3)frikadelle...........14.000
4)love-story............5.000
5) lilruba ................1.000
6)eminamin.............1.200
7)redvelvetcake.......5.800
8) neyisada..............1.000

9) cansu_tr...............5.100
10) elanur84. ...........4.200
11) Bns......................10.800

Okunan= 58.400
Kalan=11.600

Bu arada 70.000 salavat'dan sonra hangi duaları okuyalım istersiniz, onunla ilgili fikir alışverişinde bulunalım.

Allah razı olsun kızlar hepinizden inşallah. Ben birde kaldım siz daha iyi okudunuz Allahım hayırlı şekilde kabul etsin dualarımızı amin...

kizlar selamun aleykum hepinize birbir
Yeni kesfettim buralari.
salavatta kalmisim yanlis gormuyosam.
bi 500 unu daha inermisinz? okuyum bende nasip olursa hemen simdi.

ablam kullanıyordu bi ara bu profili o yazmıştır :)) ben henüz bekargillerdenim :)

Aynen biz de o familyadaniz maalesef :) hoşgeldiniz umut dergahimiza :) yaş kaç, hangi işle meşgulsunuz biraz tanıyalım sizi :)

kizlar selamun aleykum hepinize birbir
Yeni kesfettim buralari.
salavatta kalmisim yanlis gormuyosam.
bi 500 unu daha inermisinz? okuyum bende nasip olursa hemen simdi.

Aleyküm selam bacim :) sen de hosgeldin. Elanur arkadaşımız ekler birazdan sanırım. Sizi de tanıyalım efenim :)

Aynen biz de o familyadaniz maalesef :) hoşgeldiniz umut dergahimiza :) yaş kaç, hangi işle meşgulsunuz biraz tanıyalım sizi :)
hoşbulduk :)) 29 yaşındayım aslında öğretmenim 4 yıl kadar öğretmenlik yaptım ama bırakmak zorunda kaldım şimdi memurluk yapıyorum umuda çok ihtiyacım var aslında mesleğime geri dönmek istiyorum. yaşım ne kadar küçücük olsada evlilik zamanıda gelse mi artık diyorum :))

hoşgeldin canım...

Evlilik zamanı geldi hocam hepimizin. Sadece Rabbimizin "ol" emrini beklemekte dualarimiz. Mesleginize kurumlar arası geçişle geçmeniz mümkünse geçersiniz. Ben de öğretmenim meslegimiz çok güzel gerçekten

Evlilik zamanı geldi hocam hepimizin. Sadece Rabbimizin "ol" emrini beklemekte dualarimiz. Mesleginize kurumlar arası geçişle geçmeniz mümkünse geçersiniz. Ben de öğretmenim meslegimiz çok güzel gerçekten
aynen hocam Rabbim dünya ahiret mutluluğu yaşayabilecemiz evlilik nasip etsin herkese. kurumlararası var hocamda gün geçtikçe oda zorlaşıyor hayırlısı artık bir umut bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…