- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.101
listeye yeni isim ekliyor musunuz bende katılabilirim :)
Profilinizde evli yazıyor :)listeye yeni isim ekliyor musunuz bende katılabilirim :)
ablam kullanıyordu bi ara bu profili o yazmıştır :)) ben henüz bekargillerdenim :)
kizlar selamun aleykum hepinize birbir
Yeni kesfettim buralari.
salavatta kalmisim yanlis gormuyosam.
bi 500 unu daha inermisinz? okuyum bende nasip olursa hemen simdi.
hoş geldin canım benim Elanur Hanım listeye ekler sizi :)listeye yeni isim ekliyor musunuz bende katılabilirim :)
ve aleykümselam hoş geldin canım benimkizlar selamun aleykum hepinize birbir
Yeni kesfettim buralari.
salavatta kalmisim yanlis gormuyosam.
bi 500 unu daha inermisinz? okuyum bende nasip olursa hemen simdi.
hoşbulduk :)) 29 yaşındayım aslında öğretmenim 4 yıl kadar öğretmenlik yaptım ama bırakmak zorunda kaldım şimdi memurluk yapıyorum umuda çok ihtiyacım var aslında mesleğime geri dönmek istiyorum. yaşım ne kadar küçücükAynen biz de o familyadaniz maalesef :) hoşgeldiniz umut dergahimiza :) yaş kaç, hangi işle meşgulsunuz biraz tanıyalım sizi :)
hoşgeldin canım...hoşbulduk :)) 29 yaşındayım aslında öğretmenim 4 yıl kadar öğretmenlik yaptım ama bırakmak zorunda kaldım şimdi memurluk yapıyorum umuda çok ihtiyacım var aslında mesleğime geri dönmek istiyorum. yaşım ne kadar küçücükolsada evlilik zamanıda gelse mi artık diyorum :))
hoşbuldum canımm :)hoşgeldin canım...
tşk ederim canım hoşbuldum :)hoş geldin canım benim Elanur Hanım listeye ekler sizi :)
hoşbulduk :)) 29 yaşındayım aslında öğretmenim 4 yıl kadar öğretmenlik yaptım ama bırakmak zorunda kaldım şimdi memurluk yapıyorum umuda çok ihtiyacım var aslında mesleğime geri dönmek istiyorum. yaşım ne kadar küçücükolsada evlilik zamanıda gelse mi artık diyorum :))
nasılsınız bakalımtşk ederim canım hoşbuldum :)
aynen hocam Rabbim dünya ahiret mutluluğu yaşayabilecemiz evlilik nasip etsin herkese. kurumlararası var hocamda gün geçtikçe oda zorlaşıyor hayırlısı artık bir umut bekliyorumEvlilik zamanı geldi hocam hepimizin. Sadece Rabbimizin "ol" emrini beklemekte dualarimiz. Mesleginize kurumlar arası geçişle geçmeniz mümkünse geçersiniz. Ben de öğretmenim meslegimiz çok güzel gerçekten
çok şükür sizler nasılsınız :)nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?