Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ya Fettah esması kapalı kapıları hayra çevirmek için okunur. ebced değeri 489
büyük ebcedi 489*489=239.121
herkes sıradaki kişi için 489 adet okuyabilir. aslında büyük ebcedi okumak çok güzel olur ama sayı olarak çok gelir mi bilemiyorum.

arkadaslar bunu okuyalim mi. cok guzel bir dua. Ya vedud esmasinin anlamini okurken buldum.

Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”

“Ey Vedûd! Ey Vedûd! Ey yüce Arşın Sahibi! Ey kâinatı hiçten ve benzersiz bir şekilde yaratıp bin bir isminin tecellileriyle emsalsiz bir şekilde süsleyen Mübdi'! Ey varlıkları ölümünden sonra yeniden inşa edip dirilten Muîd! Ey dilediği her şeyi yapan! Arşının rükünlerini dolduran Zâtının nûru hürmetine; yarattığın bütün varlıklara hükmeden kudretin hürmetine ve her şeyi kaplayan rahmetin hürmetine istiyorum. Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Bana yardım et. Ey güç durumda olanlara yardım eden ve ummadıkları yerlerden ihtiyaçlarını ellerine veren Muğîs! Bana yardım et!”

1. Neyiseda: Rabbim hatice kuluna bu mübarek günde hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik nasip et. Bu insan senin de sevdiğin bir kulun olsun. Imanla sürüp giden ve ölünceye kadar hayırlı bir şekilde devam eden bir evlilikleri olsun. Rabbim yanlış kişiler ile onu imtihan etme, doğru insanı tez vakitte karşısına çıkar. Ailesini ve sevdiklerini ona bağışla güzel Allah im. Amin

2.

Gulnar kulunu en iyi sen bilir sen görür sen işitirsin. Gönlündeki Duaları Kabul Et... Onun kocasi ile tezlikle hayirlisi ile ayri yeni bir eve tasinmasi icin yardim et Yarebbim. Esi ile kendi evinde cocuklari ile mutlu olsun. Yeni evi annesine yakın olsun. Kaynansı ile hec bir problem olmasin, onlarin yeni eve tasinmasina kaynanası karşı cikmasin, genc aile kendilerine yeni bir ev alsinlar. Kendi evlerinde esi ve cocukalari ile mutlu olmasına hic kimsenin onlarin isine karismamasına yardım et Yarebbim.
Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım
Ya Rebbim Gulnarin annesine saqlikli uzun omur nesib eyle.Annesinin dualarini esit ona sağlikla nene olmayi, torunlarini oynatmayi,boyutmeyi ve hos gunlerini gormeyi kismet eyle Ya Rebbim. Gulnar her zaman annesine yakın oksun, hatta mumkunse hairlisa bir shehirde yasasinlar
Ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri. Dualarimizi Ulu Kabede Yapılan Dualardan Eyleyip Peygamber Efendimizin (SAV) Hürmetine Kabul Et. Biz İstiyoruz Veren Sensin Ya Rabbim Sonsuz Lütfunla Kabul Et Dualarımızı. Bu guzel aylarda sana acilan ellerimizi geri cevirme. Bugune kimi kabul etdiyin dualarimiz icin sukurler olsun. Bize bu duamiz icin de sukur etmeyi kismet eyle Ya Rebbim.
Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza OL de oluversin ya rab amin amin amin.
Allahümme Sali Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed ..Amin....El-Fatiha....Amin.Amin

Arkadaslar hangi duayi okuyacagimizi belirleyip bir an once baslasak.hepimizin duasi hayirli evlilik yapabilmek. Dualarimiz hic durmadan devam etse.

41 yasin okuyalım arkadaşlar ayrıca regl olanlar okuyamadigi için 16.641 ya Latif okuyalım. Listeyi başlatıyorum yoksa bir türlü baslayamıycaz :)

41 YASİN-İ ŞERİF LİSTEMİZ

1) Elanur84
2)

16.641 YA LATİF LİSTEMİZ

1) elanur84
2)

Kızlar listeye isim yazdıranlar dua okumak isteyenlerdir, dualarımızda bütün bekarlar var o yüzden okuyamayacak olanlar lütfen listeye ismini yazdırmasın......(05/06/2015 tarihinde başlıyoruz okumalara ve 1 hafta da tamamlamaya çalışıcaz ALLAH kabul etsin inşallah)

41 yasin okuyalım arkadaşlar ayrıca regl olanlar okuyamadigi için 16.641 ya Latif okuyalım. Listeyi başlatıyorum yoksa bir türlü baslayamıycaz :)

41 YASİN-İ ŞERİF LİSTEMİZ

1) Elanur84
2)gulbera
3) frikadelle

16.641 YA LATİF LİSTEMİZ

1) elanur84
2)cansu_tr
3) gulbera
4) frikadelle

Kızlar listeye isim yazdıranlar dua okumak isteyenlerdir, dualarımızda bütün bekarlar var o yüzden okuyamayacak olanlar lütfen listeye ismini yazdırmasın......(05/06/2015 tarihinde başlıyoruz okumalara ve 1 hafta da tamamlamaya çalışıcaz ALLAH kabul etsin inşallah)

Kızlarrrrrrrrrr çok mutluyum cokkkkkkkkk :) ALLAH'ın sopası yok beni hor gören birini az önce ALLAH elime düşürdü (şükür Rabbime)

Geçen sene bana görücü olarak biri gelmişti bi alt sitede oturuyorlardı. Çocuk öğretmen başka bir ilde çalışıyordu beğendi beni telefon numaramı istedi. Akşam çalıştığı ile gidiyor otobüsle, ilk defa mesajlaşıyoruz mrb falan filan sohbet ilerledi, yaşımı sordu bana 29 diyince cevap yazmadi bir daha niye sustun dedim yine cevap yok yaşımı büyük gördü ama O'da küçük değildi benden 1 yaş büyüktü. o kadar gücüme gitti ki anlatamam yaşımı ve okuduğum okulu beğenmedi o yüzden beni beğendiği halde olmadı.Devam etmek istemiyorum bile demedi cevap vermedi bana hiç .neyse gel zaman git zaman bir süre sonra kuzenimle görüşmeye başladı bir kaç ay görüştüler bildiğim kadariyla (ama kuzenim bana görücü geldiğini bilmiyordu bu çocuğun) kuzenim yok dedi bitirdi. Bugün az önce beni faceden eklemiş :) görünce şok oldum aramızdaki muhabbet aynen şu olsun

B=tanıyamadım
O=ben Murad aşağı sitede oturuyorum
B=tanıyor musun beni?
O=geçen sene görüşmüştük senle
B=geçen sene geçmişte kaldı o yüzden görüşmek istemiyorum hoscakal
O=ama bana haksızlık ediyorsun
B=Hayır haksızlık etmiyorum hatırladım seni
O=ben birsürü mesaj attım ama sen hiç cevap vermedin bana
B= olabilir
O=ne olabilir
B= neyse boşver konuşacak bişey yok yok bence
O= o gülücükten sonra isterseniz de konuşmam zaten hoscakalın :)))))))))
B=

Yaptığı çok ayıp gerçekten yaşa bakıp ne varmış yaşında hayret. Şimdi noldu yani tekrar yazdın. Bu arada o sonra yazmadı demiştin. Çocuk da en son ki konuşmanızda "ben birsürü mesaj attım ama sen hiç cevap vermedin bana"demiş. Yani yazdığını mı hatırlıyor acaba ya da öylesine mi yazdı bunu?

Hatırlıyor öyle yaptığını ama benim unuttuğumu düşündü büyük bir ihtimalle .birde utanmaz benim kuzenimle görüşüyor ondan ayrılınca benle görüşmek için adım atıyor aldı cevabını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…