- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.361
aynen canımcım ne okuyacağımızı belirlesek daha güzel olacak bi haftadır boştayız diye biliyorumArkadaslar hangi duayi okuyacagimizi belirleyip bir an once baslasak.hepimizin duasi hayirli evlilik yapabilmek. Dualarimiz hic durmadan devam etse.
Yaptığı çok ayıp gerçekten yaşa bakıp ne varmış yaşında hayret. Şimdi noldu yani tekrar yazdın. Bu arada o sonra yazmadı demiştin. Çocuk da en son ki konuşmanızda "ben birsürü mesaj attım ama sen hiç cevap vermedin bana"demiş. Yani yazdığını mı hatırlıyor acaba ya da öylesine mi yazdı bunu?Kızlarrrrrrrrrr çok mutluyum cokkkkkkkkk :) ALLAH'ın sopası yok beni hor gören birini az önce ALLAH elime düşürdü (şükür Rabbime)
Geçen sene bana görücü olarak biri gelmişti bi alt sitede oturuyorlardı. Çocuk öğretmen başka bir ilde çalışıyordu beğendi beni telefon numaramı istedi. Akşam çalıştığı ile gidiyor otobüsle, ilk defa mesajlaşıyoruz mrb falan filan sohbet ilerledi, yaşımı sordu bana 29 diyince cevap yazmadi bir daha niye sustun dedim yine cevap yok yaşımı büyük gördü ama O'da küçük değildi benden 1 yaş büyüktü. o kadar gücüme gitti ki anlatamam yaşımı ve okuduğum okulu beğenmedi o yüzden beni beğendiği halde olmadı.Devam etmek istemiyorum bile demedi cevap vermedi bana hiç .neyse gel zaman git zaman bir süre sonra kuzenimle görüşmeye başladı bir kaç ay görüştüler bildiğim kadariyla (ama kuzenim bana görücü geldiğini bilmiyordu bu çocuğun) kuzenim yok dedi bitirdi. Bugün az önce beni faceden eklemiş :) görünce şok oldum aramızdaki muhabbet aynen şu olsun
B=tanıyamadım
O=ben Murad aşağı sitede oturuyorum
B=tanıyor musun beni?
O=geçen sene görüşmüştük senle
B=geçen sene geçmişte kaldı o yüzden görüşmek istemiyorum hoscakal
O=ama bana haksızlık ediyorsun
B=Hayır haksızlık etmiyorum hatırladım seni
O=ben birsürü mesaj attım ama sen hiç cevap vermedin bana
B=olabilir
O=ne olabilir
B= neyse boşver konuşacak bişey yok yok bence
O= o gülücükten sonra isterseniz de konuşmam zaten hoscakalın :)))))))))
B=
Hadi hayırlısı canııım inşallah olurKızlar hayırlı geceler benimde ufukta bir görüşmem var dualarınızı bekliyorum inşallah .. Bakalım mevlam neyler , neylerse güzel eyler :):)
Hatırlıyor öyle yaptığını ama benim unuttuğumu düşündü büyük bir ihtimalle .birde utanmaz benim kuzenimle görüşüyor ondan ayrılınca benle görüşmek için adım atıyor aldı cevabını :)Yaptığı çok ayıp gerçekten yaşa bakıp ne varmış yaşında hayret. Şimdi noldu yani tekrar yazdın. Bu arada o sonra yazmadı demiştin. Çocuk da en son ki konuşmanızda "ben birsürü mesaj attım ama sen hiç cevap vermedin bana"demiş. Yani yazdığını mı hatırlıyor acaba ya da öylesine mi yazdı bunu?
HAYIRLISI NEYSE ÖYLE OLSUN CANIMCIMKızlar hayırlı geceler benimde ufukta bir görüşmem var dualarınızı bekliyorum inşallah .. Bakalım mevlam neyler , neylerse güzel eyler :):)
Kızlar hayırlı geceler benimde ufukta bir görüşmem var dualarınızı bekliyorum inşallah .. Bakalım mevlam neyler , neylerse güzel eyler :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?