- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.341
Canım ben şu an regliyim o yüzden katılmam aranıza ama isterseniz liste olustururum, birde yarım kaldı bir önceki duamız onu ben tamamlarım bugün bilginiz olsunamin canımcım duaya başlayacak mıyız
işte tam da bu anda bu mübarek günde umudunu hiç ama hiç kaybetmeden secdede edeceksin duanı canım benimKandiliniz mübarek olsun bu arada RABBİM hayırlısını nasip etsin hepimiz için .Biraz Üzgünüm bugün sabah mutluydum ama canımı sıktı isyerindekiler.Sabah üzeri daha önce kurumdan emekli olan bir kadın gelmişti iş arkadaşımın yanına Merhaba dedi bana da şöyle böyle konuştuk sen bekar mısın dedi evet dedim nişan falanda mı yok dedi yok Hayır dedim kadında ki cevap şu "niye yok" elinin körü diye yok dememek için zor tuttum kendimi.yok teyze kader kısmet dedim, böyle yapma ben calisirkende kızlar hep geç evlendi 42 43 yaşında anne oldular böyle yapmayın dedi bu konu kapandı. Biraz uzulerek odama gectim ,Odamdayim emekli olmayı düşünen personellerden biri geldi sohbet ediyoruz benim kız mühendis yeni nişanlandı 1988 doğumlu sen kaç dogumlusun diye soruyor , ben ondan büyüğüm dedim gecistiriyorum ısrarla soruyor yaşımı kaç yaşındasin diye sanane be adam sananeeeeeeeee 30 yasindayim 30 hala bekarım bunu bağıra bağıra soylememi bekliyor millet yaaaaa usandim yemin ediyorum usandim yaa, bu kadar umutsuz vaka mıyım ben , canım dan bezdim yemin ederim yani ALLAH biliyor içimi günah olmayacağını bilsem atacam kendimi yüksek bi yerden günahı vebali de bunları soyleyenlerin boynuna diyecem
inşallah tez zamanda feraha erersin canım benim insanın elinde olmadan olmuyor ama millet bunu yaşamadığı için boş boş konuşuyor herkesin önüne altın tepsiyle sunulmuyor Rabbim bazı kullarını zorluk gösterip sınarmış belki sen sınavı geçmek üzeresin bunu bilemeyiz ki Rabbim tez zamanda hayırlısıyla yuvanı kurmayı nasip etsin canım benim amin inşa'AllahBen kabulleniyorum kaderde varsa olacak diyorum üzülüyorum ama yapacağım tek şey dua etmek.bi yerde biri çıkıyor niye evlenmiyorsun diyor başkası başka bişey söylüyor, geçen gün annem yüzüme karşı evde kaldın dedidaha ötesi var mı.geçen gün kuran okuyorum 3 ihlas 1 fatiha okudum bir sayfayı açtım şuna benzer bir ayet çıktı karşıma -hayrı da şerri de ancak ALLAH bilir siz bilmezsiniz- .Bu ayet geliyor aklıma bu hayırlı diyorum tevekkül ediyorum sabrediyorum, insanlar üstüme üstüme geliyorlar dayanamıyorum arsızlığa vuruyorum kendimi gülüp geçmeye çalışıyorum olmuyor cevap veriyorum olmuyor RABBIM sen yardım et ......
bekarsındır niye evlenmiyosun evlenirsin çocuk ne zaman çocuğun olur ikincisi ne zaman bitmez bunlar hepimize aynı şeyler söyleniyor hiç sıkma canını değmez inan ki ama kızmakta haklısın insanlar durması gereken yeri bilmiyor malesef.Ben kabulleniyorum kaderde varsa olacak diyorum üzülüyorum ama yapacağım tek şey dua etmek.bi yerde biri çıkıyor niye evlenmiyorsun diyor başkası başka bişey söylüyor, geçen gün annem yüzüme karşı evde kaldın dedidaha ötesi var mı.geçen gün kuran okuyorum 3 ihlas 1 fatiha okudum bir sayfayı açtım şuna benzer bir ayet çıktı karşıma -hayrı da şerri de ancak ALLAH bilir siz bilmezsiniz- .Bu ayet geliyor aklıma bu hayırlı diyorum tevekkül ediyorum sabrediyorum, insanlar üstüme üstüme geliyorlar dayanamıyorum arsızlığa vuruyorum kendimi gülüp geçmeye çalışıyorum olmuyor cevap veriyorum olmuyor RABBIM sen yardım et ......
Canim ben listeyi duzenleyene bisey demedim.ben siz katilmadan oncede takip editordum konuyu. Benzer seyler yasaniyordu oyuzdendedim bolusturmekte ise yaramiyor.duzgun takip edilmiyor gene diye.isminizi görmedim ben gözümden kaçmış demek ki ben sadece kim okuduysa ismini gördüğüm kişileri yazdım derdim birilerine sayı vermek ya da paylaştırmak falan değil elanur arkadaşımız zaten yazmıştı listeyi. uzun süre sessizlik olunca sadece toparlamak istedim ama karışmamak en iyisi demek ki isteyen istediğini okusun.
bence hastaykende okuyabileceğimiz dualar olmasını temenni ediyorumKızlar dualara başlayalım tekrar uzun zamandır sessizleşti burası.hangi duayı okuyalım Fıkır istiyorum
16.641 ya Latif okuyalım istersenizbence hastaykende okuyabileceğimiz dualar olmasını temenni ediyorum
Bana uyar benim için farketmez ama biraz bekleyelim arkadaşlardan başka dua örnekleri gelir belki16.641 ya Latif okuyalım isterseniz
Allahümme ecirni minennarBana uyar benim için farketmez ama biraz bekleyelim arkadaşlardan başka dua örnekleri gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?