- 1 Haziran 2014
- 1.521
- 858
- 123
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.421
ben yasin 7 okudum, amma burda 541 yasin okuyoruz ALLAH kabul etsin inşallah.....
41 YASİN-İ ŞERİF LİSTEMİZ
1) Elanur84.................7
2) gulbera....................7
3) frikadelle................4
4) neyisada.................1
5) Melisameliss..........5
6) Nara87....................5
OKUNAN=29
16.641 YA LATİF LİSTEMİZ
1) elanur84....................1.500
2)cansu_tr......................500
3) gulbera......................5.000
4) frikadelle..................4.000
5) neyisada...................1.000
6) Melisameliss...........2.500
7) nisa1234...................2.500
8) Bns.............................1.100
OKUNAN =16.641
Kızlar 16.641 ya Latif okumasını bitirdik RABBİM kabul etsin inşallah.
Canım duzelttim gözümden kaçmışben yasin 7 okudum, amma burda 5
kalan 8 yasini de ben okurumkızlar 1 yasin okudum hayırlı ramazanlar. sizden ricam yasini bitirelim artık hep beraber hızlanalım :) iyi akşamlar
oyle olmaz canim yazik degil mi listede sadece sen varmissin gibi. Hep beraber okuyalim toplu duamizi kizlar hadi biraz hevesli olalim bitsin 41 yasin suremiz..bende bugunokurum okudugumu yazarimkalan 8 yasini de ben okurum
bana zor deyil.amma toplu olsun diyorsun tamam.yarina kadar beklerim okuyan olmazsa ben okurumoyle olmaz canim yazik degil mi listede sadece sen varmissin gibi. Hep beraber okuyalim toplu duamizi kizlar hadi biraz hevesli olalim bitsin 41 yasin suremiz..bende bugunokurum okudugumu yazarim
canım bakalım yarına bekleyelim herkes okusun okumazlarsa beraber okuruz inşallah. sağol yardımın için evlisin hamilesin bizim topiğimizde bize dua ediyorsun. Allah senden razı olsun .bana zor deyil.amma toplu olsun diyorsun tamam.yarina kadar beklerim okuyan olmazsa ben okurum
Allah cumlemizden razi olsun. Hepimizin dualarini kabul etsin.amincanım bakalım yarına bekleyelim herkes okusun okumazlarsa beraber okuruz inşallah. sağol yardımın için evlisin hamilesin bizim topiğimizde bize dua ediyorsun. Allah senden razı olsun .
kızlar ben müsait dglm 7 tane okudum kaldı devamını okuyamıycam malesef Allah razı olsun tüm okuyanlardanAllah cumlemizden razi olsun. Hepimizin dualarini kabul etsin.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?