- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.461
sana katılıyorum canımkızlar o zaman esma okuyalım ramazan ayı hatim okuyanlar vardır orucun yorgunluğu da oluyor üzmeyelim kimseyi :)
canim ben ne okursun okumaya hazirim, amma sizden bir ricam var benim okuma siramda ben kendime okumayacam benim yerime sizler okursaniz olurmu? butun arkadaslara okuyacam amma tek kendime yok. benim icin arkadaslar dua etsin istiyorumListe: bu tura katilamayanlar: elanur84, esrazambak, neyisada, melissamelis,...
gulbera
Nara87
frikadelle
cansu_tr
nisa1234
Turta Yagmuru
Arkadaslar sirayla liste basindaki arkadastan baslayalim, o gun onun istedigi bir duayi okuyalim, ertesi gun 2.siradaki arkadas sabah erkenden soylesin onun istedigini okuyalim. Ayrica konunun surekli takipcisi olupta bu ara katilamayan arkadaslarinda isimlerini belirtip dua edelim.
Bunun yaninda Bir esma da okuyalim surekli, regl olan arkadaslar dualari okuyamaz diye. Sanirim turkcelerini okumakta sorun olmaz ???( bilmiyorum siz biliyorsaniz ona gore hareket edelim) cok dua edelim su mubarek gunlerde arkadaslar. Hayirli guzel yuvalar kurabiliriz insallah bizlerde.
Ya Fettah esmasindan baslayalim mi, evlilik icin okumak iyi diye duydum.
canim deyerler ya bir muminin baskasi icin etdiyi dua kabul olur o yuzden ben de sizin benim icin dua etmeinizi istiyorum.Nara87 herkes için okuyorsun tabiki de senin için dua ederiz ama senin ayrı bir dileğin varsa senin için o niyetle okuyalım sen kendine de oku kendini atlama bence
sagol canim paylastigin icin“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Bu salavatı her gün 51 kez okuyun.Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin
arkadaşlar beni de ekler misiniz listeye...arkadaşlar listeyi toparlayalım mı artık isterseniz. bir önceki sayfada bu isimler vardı onlyou arkadaşımızı da ekliyorum
1- gulbera
2- Nara87
3- frikadelle
4- cansu_tr
5- nisa1234
6- Turta Yagmuru
7- onlyou
şimdi ne okuyoruz ben onu çözemedim :)gözümden kaçan eklemediğim isim olabilir kızlar
1- gulbera
2- Nara87
3- frikadelle
4- cansu_tr
5- nisa1234
6- Turta Yagmuru
7- onlyou
8- neyisada
9- lilruba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?