- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.601
yok :)Kizlar neler yapiyorsunuz? Var mi hayatinda bir gelisme olan? Cok sessiziz bu aralar
Demek ki daha zamanı varmış canım olur insallahh :)yok :)
en azından bende yok :)
Hayırlısı bebeğim Allah doğru insanı içimize sindirsin. yaş ilerleyince beğenmekde zorlaşır derlerdi de inanmazdım :)Demek ki daha zamanı varmış canım olur insallahh :)
Amin canım. Rabbimin bizim içinde düşündüğü güzellikler vardır elbet biz sabır ve dua ile beklemeye devam edelim varsın 3 5 sene daha geç olsun yeter ki hayırlısı olsun :)Hayırlısı bebeğim Allah doğru insanı içimize sindirsin. yaş ilerleyince beğenmekde zorlaşır derlerdi de inanmazdım :)
amin pisicim canım benim :)Amin canım. Rabbimin bizim içinde düşündüğü güzellikler vardır elbet biz sabır ve dua ile beklemeye devam edelim varsın 3 5 sene daha geç olsun yeter ki hayırlısı olsun :)
yok :)
en azından bende yok :)
olabilir canım okuyabiliriz yanına esma da ekleyelim12000 İHLAS OKUMAK ÇOK FAZİLETLİ BENİM AKLIMDAN O GEÇTİ AMA
olabilir canım işine karışmak gibi olmasın yinede tatlım bian içimden öyle geldiolabilir canım okuyabiliriz yanına esma da ekleyelim
estfi canım böyle düşünmeyin hepimiz karar vericez ben liste düzenlerken yardımcı oluyorum sadece beraber karar vermedikten sonra olur mu hiç herkes fikrini söylesin istişare yapalım kararımızı birlikte verelimolabilir canım işine karışmak gibi olmasın yinede tatlım bian içimden öyle geldi
peki canımcım :) birlikte karar verelimestfi canım böyle düşünmeyin hepimiz karar vericez ben liste düzenlerken yardımcı oluyorum sadece beraber karar vermedikten sonra olur mu hiç herkes fikrini söylesin istişare yapalım kararımızı birlikte verelim
Nara87
Turta Yagmuru
neyiseda
L Leylaleyli
love_story
N Notes
Sudbanazenin
Lilruba
roseiera
Zeynepp20
kızlar pazartesiye kadar okuyabilir misiniz ??
Canım ben zaten okumuştumNara87
Turta Yagmuru
neyiseda
L Leylaleyli
love_story
N Notes
Sudbanazenin
Lilruba
roseiera
Zeynepp20
kızlar pazartesiye kadar okuyabilir misiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?