- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.641
kızlar gözümden kaçanlar olmuş kusura bakmayın listede 6 kişi var okumayan ptesiye kadar bekleyelim
pazartesi 12.000 ihlas + 16.641 Ya Latif okumaya başlayalım mı süre olarak bayram sonuna kadar deriz yani
14 eylül-27 eylül arası 2 hafta olur bayram haftası çoğumuz nete giremeyebiliriz çünkü herkes 2 hafta rahat rahat okusun ne dersiniz
kızlar gözümden kaçanlar olmuş kusura bakmayın listede 6 kişi var okumayan ptesiye kadar bekleyelim
pazartesi 12.000 ihlas + 16.641 Ya Latif okumaya başlayalım mı süre olarak bayram sonuna kadar deriz yani
14 eylül-27 eylül arası 2 hafta olur bayram haftası çoğumuz nete giremeyebiliriz çünkü herkes 2 hafta rahat rahat okusun ne dersiniz
canım bir kişi 12.000 okumayacak hepimiz toplam 12.000 okuyacagız yani şimdi 19 kişiyiz sayı böyle kalırsa bir kişi 15 günde 631 gibi bir sayı okumuş olacak12000 ihlas 15 günde . gün başına 1000 e yakın eder. her vakitte 200 tane okumak gerekir . Biraz çok değil mi. :) İşi hesaba dökünce ben sanırım okuyamam günde her vakitte 200 tane
canım bir kişi 12.000 okumayacak hepimiz toplam 12.000 okuyacagız yani şimdi 19 kişiyiz sayı böyle kalırsa bir kişi 15 günde 631 gibi bir sayı okumuş olacak
canım sayıyı eşit dağıtırız eksik kalan olursa okumak isteyen tamamlarBen şimdilik 100 ihlas, 500 ya Latif alayım
canım belirlediğimiz sure/duaları hep birlikte belirlediğimiz sayıda okuyoruz. farklı bir sey yapmıyoruz yani ekliyorum seni de listeyeMerhaba ben de katılmak istiyorum ama ayrıntısı nedir okuyamadım konu epey eski.
Bu iki haftalık süre içinde, 12bin ihlas mı okuyacağım yani ? Ben ilk kez katılıyorum da sistematigini anlatırsınız sevinirim.canım belirlediğimiz sure/duaları hep birlikte belirlediğimiz sayıda okuyoruz. farklı bir sey yapmıyoruz yani ekliyorum seni de listeye
CANIM TOPLU OLARAK 12000 OKUNACAK TEK KİŞİ DEĞİL KİŞİ BAŞI 600 GİBİ BİR ŞEY DÜŞECEKMİŞ GALİBABu iki haftalık süre içinde, 12bin ihlas mı okuyacağım yani ? Ben ilk kez katılıyorum da sistematigini anlatırsınız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?