Hayırlı eş için birlikte dua edelim

olur canım benim ne demek arada 4 gün var benim için farketmez datlım

bu arada dua olayini hallettim canim yukardaki msjimi duzelttim, ablam okuyacak benim yerime ayetel kursileri.
ben salavatlari okuyacagim sadece. Asinaz a yazalim onu o zaman diger topikte, cook tesekkur ederim.
insallah yetistiririz bakalim

Çözülmez düğümleri çözen salavat diye anılıyor bu salavat.Her türlü olmazı oldurur denilmektedir.Deneyin arkadaşlar ne kaybedersiniz olmasa bile peygamberimize salavat getirmiş olursunuz.
Gece yarısı yada sabah namazından hemen sonra 51 defa okuyun.her dilek için okunabilir.

Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür.Abdestsiz de tabi olabilir ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir.
Maddi manevi sıkıntılar
Evlilik isteği
Rızık için
Huzur ve mutluluk için
Hastalık için
Her hangi bir istek için

“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve
sahbihi ve sellim”

adetliykende okunabiliyor sıradaki listede okuyabiliriz

Merhaba Arkadaşlar..Bugünde benim dua günüm..Sevdiğim insanla hayırlıysa eğer bir an önce kavuşabilmemizi hayırsızsa da bir engel çıkıp bitmesi için dua istiyorum sizden..Rabbim hepimizin gönlündeki neyse hayırlısıyla verir inşallah dualarınız için şimdiden teşekkür ederim..Allah razı olsun hepinizden

Hayırlı bir evlilik yapmak isteyen bekar kardeşlerim cuma ezanı vakti (1062) kere “Ya Bais Celle Celalühü” ismi şerifini okuyup,hayırlı bir evlilik için dua ederlerse kısmetleri açılır ve evlenirler.

canım dualarının hepsini okudum Allah kabul eylesin.İnsallah sevdigin insan hakkında hayırlı olsun hayırlı mutlu güzel huzurlu bir ömür sürecek bir yuvanız olsun ve yuvanız saglıklı salih saliha tatlı cocuklarla senlensin insallahhayırsız isede en yakın zamanda hayırlı kişi karsına cıksın amin amin aminAllah kabul eylesin

dualarını okudum canımm rabbim sevdiğini sana hayırlı kılıp tez vakitte nasip eder inşallah

Canım biz katılmak isteyenlerle liste oluşturuyoruz sonra da sırası gelene birlikte belirlediğimiz duaları okuyoruz, istersen katılabilirsin.

evet bende katılmak istiyorum aranıza alırsanız??

benim bi tavsiyem var canım bilmem herkes istermi: 4444 salatı tefriciye yi duymuşsunuzdur her türlü sıkıntı ve dilek dua için okunur inanarak okunursa çok tesirlidir denir allahın izniyle bende diyorummki burda katılmak isteyen arkadaşları toplayıp isim listesi yapalım ve 4444 salatı tefriciyeyi herkese okumak istediği kadar dağıtalım duayı tamamlayalım hepimizin adına ve bu dua cuma günü sela ile ezan arasında yasin ve amener resulü gibi dualar okunarak duası yapılır hatta imkanı olan evde mevlit okutarak hocaya yaptırıyo duasını bizde cuma günü ellerimizi semaya açarız allahım ismi geçen tüm arkadaşlarım ve benim için hayırlı bi yuva nasip deriz gerisini allaha bırakırız olurmu ne dersiniz??????????????

Canlarımm sizleri çok özledimmmmmm
Beni özel mesajlarıyla soranları görünce çokk mutlu oldum gerçekten allah razı olsun sizlerden canlarım iyiyim çok şükür sizi çok merak ettim bendeeee:2: Tatilim uzunnn sürdü evet o kadar çok düşün kına vs vardı ki gelemedim ... Yeni gelişmeleriniizi de bilmiyorum birazdan geçmiş mesajları inceleyeceğim.. Inşallah çok güzel haberleriniz vardır
Tatilde düğünlere gittim ve çok dua etmeye ihtiyacımız var inşallah bizlere de nasip olur evlilik.. çok güzel birşey evlilik ama evlilik arefesinde şeytan çokk uğraşıyor onu gördüm evlenmeden bikaçgün baktım arkadaşlarımın her anında yanındaydım inanın şeytan hep tepelerinde acaba doğru mu yapıyorum evlenmesemmi filan diye geçiriyorlar akıllarından .. Ama neyse ki hepsi de evlendi.. çok dua edelim arkadaşlar inşallah bu topikteki tüm bekarlara nasip olur evlilik en kısa zamanda.. Bir de büyüklerden anne baba dedeler büyük anneler onlardan çok dua alın iyilikler yapın hallerini sorun duanın kabülüne engel olmasınlar allah katında gönüllerini alın...

duygucum görüşemiyoruz hiç napıyosun bizim dua topiği dağıldı iyice senlede görüşemiyoruz hiç özledim kıssss

çok geri kaldımm dualardan inşallah beni de ekleyin dualarınıza dualarınızda yer verin bana da arkadaşlarımmm .. çok sevindimmm yeni yeni arkadaşlar katılmış aramızaaa ne kadar güzel başka başka ağızlardan dua alacağız inşallah
aybirgencim canım beni de eklermisin yeni listeyeeee

ay ay ayyyyyy hosgeldin canımmmm özledik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet ya sükür topiğimiz senlendi duada bulusan eller cogaldı ne güzel ya Allah bu bereketle insallah hepimize düğün müjdelerimizi vermeyi nasip etsin.özlediydik kızzzz gel hadi yeni dua listemize.hosgeldin kuzucukkkkk tavsiyeler için tesekkür datlımeklemezmi hiç canım sevinicek seni görünce aybirgencim :)

Son düzenleme:
duygucum görüşemiyoruz hiç napıyosun bizim dua topiği dağıldı iyice senlede görüşemiyoruz hiç özledim kıssss

canım napıyonn iyilik tatlım burda dua ediyoruz evlenmek için muradımıza ermek için insallah..sen neler yapıyosun kuzucuk dagıldımı niye ya ne güzeldi bende özledim canım

Canım biz katılmak isteyenlerle liste oluşturuyoruz sonra da sırası gelene birlikte belirlediğimiz duaları okuyoruz, istersen katılabilirsin.

evet bende katılmak istiyorum aranıza alırsanız??

benim bi tavsiyem var canım bilmem herkes istermi: 4444 salatı tefriciye yi duymuşsunuzdur her türlü sıkıntı ve dilek dua için okunur inanarak okunursa çok tesirlidir denir allahın izniyle bende diyorummki burda katılmak isteyen arkadaşları toplayıp isim listesi yapalım ve 4444 salatı tefriciyeyi herkese okumak istediği kadar dağıtalım duayı tamamlayalım hepimizin adına ve bu dua cuma günü sela ile ezan arasında yasin ve amener resulü gibi dualar okunarak duası yapılır hatta imkanı olan evde mevlit okutarak hocaya yaptırıyo duasını bizde cuma günü ellerimizi semaya açarız allahım ismi geçen tüm arkadaşlarım ve benim için hayırlı bi yuva nasip deriz gerisini allaha bırakırız olurmu ne dersiniz??????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…