- 17 Ağustos 2013
- 1.203
- 75
- 83
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.141
olur canım benim ne demek arada 4 gün var benim için farketmez datlım
bu arada dua olayini hallettim canim yukardaki msjimi duzelttim, ablam okuyacak benim yerime ayetel kursileri.
ben salavatlari okuyacagim sadece. Asinaz a yazalim onu o zaman diger topikte, cook tesekkur ederim.
insallah yetistiririz bakalim
amin. o dua ne canım ben duymadım hiç
Merhaba Arkadaşlar..Bugünde benim dua günüm..Sevdiğim insanla hayırlıysa eğer bir an önce kavuşabilmemizi hayırsızsa da bir engel çıkıp bitmesi için dua istiyorum sizden..Rabbim hepimizin gönlündeki neyse hayırlısıyla verir inşallah dualarınız için şimdiden teşekkür ederim..Allah razı olsun hepinizden
Merhaba Arkadaşlar..Bugünde benim dua günüm..Sevdiğim insanla hayırlıysa eğer bir an önce kavuşabilmemizi hayırsızsa da bir engel çıkıp bitmesi için dua istiyorum sizden..Rabbim hepimizin gönlündeki neyse hayırlısıyla verir inşallah dualarınız için şimdiden teşekkür ederim..Allah razı olsun hepinizden
Canım biz katılmak isteyenlerle liste oluşturuyoruz sonra da sırası gelene birlikte belirlediğimiz duaları okuyoruz, istersen katılabilirsin.
Çözülmez düğümleri çözen salavat diye anılıyor bu salavat.Her türlü olmazı oldurur denilmektedir.Deneyin arkadaşlar ne kaybedersiniz olmasa bile peygamberimize salavat getirmiş olursunuz.
Gece yarısı yada sabah namazından hemen sonra 51 defa okuyun.her dilek için okunabilir.
Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür.Abdestsiz de tabi olabilir ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir.
Maddi manevi sıkıntılar
Evlilik isteği
Rızık için
Huzur ve mutluluk için
Hastalık için
Her hangi bir istek için
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve
sahbihi ve sellim
adetliykende okunabiliyor sıradaki listede okuyabiliriz
Devam eden listemiz
1-assia_baby-Hümeyra (için 21.08.2013)
2-rainbyte (için 22.08.2013)
3-aybirgen (için 23.08.2013)
4-masumyüzlüce (için 24.08.2013)
5-minigmanig-Duygu (için 25.08.2013)
6-dreamer22 (için 26.08.2013)
7-nur_44 (için 27.08.2013)
8-fulya1234 (için 28.08.2013)
9-pozitiff3 (için 29.08.2013)
okunacaklar
1)313 ayetel kürsi (herkes 35 er tane okuyacak, kendi günü olan 33 okuyacak)
2)41 er tane salatı tefriciye
3)evlenme niyetinde olanların okuyacağı dua:
rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.vecalna lil muttekine imama (41 er defa okuyabiliriz.)
meali: Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.ve bizi takva sahiplerine imam kıl. (furkan-74)
4)kün feyekün duası (1 er tane)
YENİ LİSTEMİZ(30 unda başlayacak listemize katılacaklar belirtsin lütfen)
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
Yeni gelenler hoşgeldiniz canlarrr listeye ekledim siziCanlar sadece günü gelene değil listemizdeki herkese her aklımıza geldiğinde dua edersek çook daha güzel olur Allah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin veya hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin.
Canlarımm sizleri çok özledimmmmmm
Beni özel mesajlarıyla soranları görünce çokk mutlu oldum gerçekten allah razı olsun sizlerden canlarım iyiyim çok şükür sizi çok merak ettim bendeeee:2: Tatilim uzunnn sürdü evet o kadar çok düşün kına vs vardı ki gelemedim ... Yeni gelişmeleriniizi de bilmiyorum birazdan geçmiş mesajları inceleyeceğim.. Inşallah çok güzel haberleriniz vardır
Tatilde düğünlere gittim ve çok dua etmeye ihtiyacımız var inşallah bizlere de nasip olur evlilik.. çok güzel birşey evlilik ama evlilik arefesinde şeytan çokk uğraşıyor onu gördüm evlenmeden bikaçgün baktım arkadaşlarımın her anında yanındaydım inanın şeytan hep tepelerinde acaba doğru mu yapıyorum evlenmesemmi filan diye geçiriyorlar akıllarından .. Ama neyse ki hepsi de evlendi.. çok dua edelim arkadaşlar inşallah bu topikteki tüm bekarlara nasip olur evlilik en kısa zamanda.. Bir de büyüklerden anne baba dedeler büyük anneler onlardan çok dua alın iyilikler yapın hallerini sorun duanın kabülüne engel olmasınlar allah katında gönüllerini alın...
duygucum görüşemiyoruz hiç napıyosun bizim dua topiği dağıldı iyice senlede görüşemiyoruz hiç özledim kıssss
Alttaki yorumu okurmusunuz
tavsiyem var
evet tatlım olabilir adetliykende okuyabilyoz hem
evet canım ne zaman başlayalım arkadaşlarda katılırmı acaba?
canım bilmemki ortak karar alınıyor aybirgenciğime bir danıs istersen
Canım biz katılmak isteyenlerle liste oluşturuyoruz sonra da sırası gelene birlikte belirlediğimiz duaları okuyoruz, istersen katılabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?