Hayırlı eş için birlikte dua edelim

140 TANE OKUDUM LİSTEYİ TAMAMLADIM BENDE HASTALANACAĞIM BUGÜN YARIN O YÜZDEN ERKENDEN OKUDUM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH HEPİMİZE HAYIRLI YUVALAR KURMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

hanımlar yeni listemizde İnşirah Suresini okuyalım diyoruz eski listeyi aynen ekliyorum okumak istemeyen varsa ya da katılmak isteyen varsa lütfen bildirsin

toplam 5329 adet İnşirah suresi okuyoruz inşallah. kişi başına 280 tane düşüyor Allah kabul etsin

okuyamayan eksik kalan olursa tamamlarız inşallah

1- gulbera --------------
2- Nara87 --------------
3- Turta Yagmuru ----
4- @maviask ------------
5- denizinmavisi -----
6- frikadelle -----------
7- @neyisada -----------
8- C cansu_tr ----------- 280
9- Saksi_Degilim_Ben --
10- love_story ----------
11- @selince3 ------------
12- mavilimYesilim ----
13- esoss88 -------------
14- Sudbanazenin -----
15- Sealand -----------
16- Zeynepp20 -----------
17- bal10cukk ---------
18- Z Zeynep-esra82 ----
19- NeverOne ---------

Bismillahirrahmânirrahîm.
  1. Elem neşrah leke sadrek
  2. Ve vada'na 'anke vizrek
  3. Elleziy enkada zahrak
  4. Ve refa'na leke zikrak
  5. Feinne me'al'usri yusra
  6. İnne me'al'usri yüsra
  7. Feiza ferağte fensab
  8. Ve ila rabbike ferğab

kızlar benim bi dileğim vardı 2 rekat Allah rızası için namaz iki rekat nmaz kılıp sevabını hz. Muhammed ve ashablarına hediye ediyoruz ve iki rekatta hacet namazı kılıp tesbihinizi alıyosunuz ( herhangi bi tesbih olur) sonra her bir boncuğa 1 fatiha 3 ihlas okuyosunuz ve tesbihin imamesinede okuyosunuz.. yani 100 fatiha 300 ihlas oluyo bitince dileğini dile ve tesbihi kıbleye doğru dışarda biyere ( balkon olur) asın..
Allah kabul etsin kim denediyse oldu..
sonra 41 tane tesbih alıp ister eşinize dostunuza isterseniz bi camiye hediye edin( ben öyle yaptım)
inşallahh hepinizinki kabul olur benim dileğim oldu bebek isteyenler vardı onlarınkide oldu..perşembe gecesi yapılcak kızlar..
(BEN BU YAZIYI AZ ÖNCE KK DA GEZİNİRKEN BULDUM BU GECEDE PERŞEMBE GECESİ BELKİ YAPMAK İSTERSİNİZ CANLARIM PAYLAŞAYIM DEDİM BU ARADA TESBİH DAĞITMA İŞLEMİ DUA KABUL OLDUKTAN SONRA OLUYORMUŞ )

Arkadaşlar çok sıkıntidayim uzun süredir,sevdiğim kişi başka biriyle evlendi bu sene.Ve ondan sonra çıkan kısmetlerde gönlüme göre olmadı.Acim gittikçe daha da derinlesiyor.Onu unutturacak ondan daha hayırlısını ve güzelini vermesi için bana bugün 100 Ya Fettah ve 100 Ya Latif çekip çokça dua eder misiniz?

Canim bu tarz uygulamalar dogru degil, sonradan uydurulan seyler yani bidat, bunlardan medet ummak insani yoldan cikarabilir, tesbih duvara asmak filan

Arkadaslar yarina kadar yetistiremiyorum gibi duruyor diğer arkadaslar bitirdiler mi sureyi uzatma gibi bir durumumuz olabilir mi acaba

kızlar benide alırmısınız aranıza bende oğlum evlensin hayırlı isediğimiz gibi birisini bulsun diye dua etmek istiyorum

hanımlar yeni listemizde İnşirah Suresini okuyalım diyoruz eski listeyi aynen ekliyorum okumak istemeyen varsa ya da katılmak isteyen varsa lütfen bildirsin

toplam 5329 adet İnşirah suresi okuyoruz inşallah. kişi başına 280 tane düşüyor Allah kabul etsin

okuyamayan eksik kalan olursa tamamlarız inşallah

1- gulbera --------------
2- Nara87 --------------
3- Turta Yagmuru ----
4- @maviask ------------
5- denizinmavisi -----
6- frikadelle -----------
7- @neyisada -----------
8- C cansu_tr ----------- 280
9- Saksi_Degilim_Ben -- 280
10- love_story ----------
11- @selince3 ------------
12- mavilimYesilim ----
13- esoss88 -------------
14- Sudbanazenin -----
15- Sealand -----------
16- Zeynepp20 -----------
17- bal10cukk ---------
18- Z Zeynep-esra82 ----
19- NeverOne ---------

Bismillahirrahmânirrahîm.
  1. Elem neşrah leke sadrek
  2. Ve vada'na 'anke vizrek
  3. Elleziy enkada zahrak
  4. Ve refa'na leke zikrak
  5. Feinne me'al'usri yusra
  6. İnne me'al'usri yüsra
  7. Feiza ferağte fensab
  8. Ve ila rabbike ferğab

kızlar benide alırmısınız aranıza bende oğlum evlensin hayırlı isediğimiz gibi birisini bulsun diye dua etmek istiyorum
tabikide katılabilirsiniz bu listemiz tamamlansın yeni listemize katılın inşaallah yada okumayan arkadasımız olursa sız okursunuz listeyi takip ederseniz size ulaşabiliriz.

olsun canım sonra okursun sende bende daha bugün başlıyorum okumaya okuyamam dersen whitepearll okumak istiyor senin yerine o okusun
Listeyi aksatmaktan korkuyorum takipteyim son kalan kişi olursam okutayim o zamana kadar biterse ben Okuyayim inşallah ay okumayı çok istiyorum ezberlemek istiyorum bu duayı inşallah yetiştim

Listeyi aksatmaktan korkuyorum takipteyim son kalan kişi olursam okutayim o zamana kadar biterse ben Okuyayim inşallah ay okumayı çok istiyorum ezberlemek istiyorum bu duayı inşallah yetiştim
tamam canım bencede ezberle daha liste cok eksik zaten bitene kadar zaman gecer okursun o zamana kadar yetişmezse de tamamlarız sorun olmaz

Ben hep derdimi paylaşır oldum sizinle herkesin bana laf Vurmasından usandım ,niye böyle ben onlara naptım diyorum bazen ALLAH'A havale ediyorum laf vuranları değil Derdimi , dermanı onda çünkü. Bugün işyerinde 3 bayan oturuyoruz yeni nişanlanan bir arkadaşım ' a şaka olsun diye Kurdela niye getirmedin bana dedim O'da ne bileyim aklıma gelmedi dedi aklıma gelse getirirdim falan dedi onu yutman lazım biliyorsun değil mi dedi, ben yutmam yutmuyorum da saklıyorum dedim (şaka olsun Gülelim diye dedim ) diğer bayan yutmadığın için geç oluyor dedi güldü .evlenemememe güldü yani 31 yaşımdayım evet evlilik için gecikiyorum ama ümidim var biliyorum olacak sadece böyle söylemesi üzdü beni bir kaç defa daha böyle şeyler söyledi sustum hep .ne bileyim paylaşmak istedim sizinle,size de böyle şeyler söylüyorlar mı, ne diyosunuz öyle durumda? Ben hiçbirşey diyemiyorum

canım istediği zaman evlenirim sizede bk yemek düşer de canım. terbiyesizlik almış yürümüş bu insanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…