- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.841
Maalesef bende benzer sorunlarla karsilasanlardanim bazen oyle agir seyler duyuyorsunuz ki sadece yutkunup ni tebessum edebiliyorsunuzBen hep derdimi paylaşır oldum sizinle herkesin bana laf Vurmasından usandım ,niye böyle ben onlara naptım diyorum bazen ALLAH'A havale ediyorum laf vuranları değil Derdimi , dermanı onda çünkü. Bugün işyerinde 3 bayan oturuyoruz yeni nişanlanan bir arkadaşım ' a şaka olsun diye Kurdela niye getirmedin bana dedim O'da ne bileyim aklıma gelmedi dedi aklıma gelse getirirdim falan dedi onu yutman lazım biliyorsun değil mi dedi, ben yutmam yutmuyorum da saklıyorum dedim (şaka olsun Gülelim diye dedim ) diğer bayan yutmadığın için geç oluyor dedi güldü .evlenemememe güldü yani 31 yaşımdayım evet evlilik için gecikiyorum ama ümidim var biliyorum olacak sadece böyle söylemesi üzdü beni bir kaç defa daha böyle şeyler söyledi sustum hep .ne bileyim paylaşmak istedim sizinle,size de böyle şeyler söylüyorlar mı, ne diyosunuz öyle durumda? Ben hiçbirşey diyemiyorum
hayatın gayesi evlenmek mi ya ne ilginç insanlar var Allah bizi sadece evlenelim diye mi yarattı lüzumsuz insan çok canım evet malesef ki üzüyor bu durum hepimizi de ne zaman evleniyosun lafından gına geldi herkes 25 inde evlenecek diye bir şart mı var Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak o kadar basitBen hep derdimi paylaşır oldum sizinle herkesin bana laf Vurmasından usandım ,niye böyle ben onlara naptım diyorum bazen ALLAH'A havale ediyorum laf vuranları değil Derdimi , dermanı onda çünkü. Bugün işyerinde 3 bayan oturuyoruz yeni nişanlanan bir arkadaşım ' a şaka olsun diye Kurdela niye getirmedin bana dedim O'da ne bileyim aklıma gelmedi dedi aklıma gelse getirirdim falan dedi onu yutman lazım biliyorsun değil mi dedi, ben yutmam yutmuyorum da saklıyorum dedim (şaka olsun Gülelim diye dedim ) diğer bayan yutmadığın için geç oluyor dedi güldü .evlenemememe güldü yani 31 yaşımdayım evet evlilik için gecikiyorum ama ümidim var biliyorum olacak sadece böyle söylemesi üzdü beni bir kaç defa daha böyle şeyler söyledi sustum hep .ne bileyim paylaşmak istedim sizinle,size de böyle şeyler söylüyorlar mı, ne diyosunuz öyle durumda? Ben hiçbirşey diyemiyorum
kızlar bu listemiz biraz yavaş ilerliyor sanki nerelerdesiniiizz :)
Ben hep derdimi paylaşır oldum sizinle herkesin bana laf Vurmasından usandım ,niye böyle ben onlara naptım diyorum bazen ALLAH'A havale ediyorum laf vuranları değil Derdimi , dermanı onda çünkü. Bugün işyerinde 3 bayan oturuyoruz yeni nişanlanan bir arkadaşım ' a şaka olsun diye Kurdela niye getirmedin bana dedim O'da ne bileyim aklıma gelmedi dedi aklıma gelse getirirdim falan dedi onu yutman lazım biliyorsun değil mi dedi, ben yutmam yutmuyorum da saklıyorum dedim (şaka olsun Gülelim diye dedim ) diğer bayan yutmadığın için geç oluyor dedi güldü .evlenemememe güldü yani 31 yaşımdayım evet evlilik için gecikiyorum ama ümidim var biliyorum olacak sadece böyle söylemesi üzdü beni bir kaç defa daha böyle şeyler söyledi sustum hep .ne bileyim paylaşmak istedim sizinle,size de böyle şeyler söylüyorlar mı, ne diyosunuz öyle durumda? Ben hiçbirşey diyemiyorum
Canim ben hastayim iki ya da uc gun sonra insallah okumus olacagim. Yetisirim.kızlar bu listemiz biraz yavaş ilerliyor sanki nerelerdesiniiizz :)
280 İnşirah okudum280 İnşirah Rabbim hepimizin duasını kabul etsin,sıkıntılarımıza ferahlık versin.
Hayirlisi olsun nasibinde olan denk gelecektir insallah moral bozmak yok :)Kızlarrrrrrrrrr bana görücü geldi hemde işyerine. Bayram öncesinde iş yaptığımız bir kurum var oraya gitmiştim orda çalışanlardan biri beni görmüş haber göndermiş ama ben fark etmemiştim .şefiyle çalıştığım işyerine geldi ama hiç beklediğim gibi değildihavadan sudan (arkadaş ortamında konuştuk) ama olmadı yani ben bişey demedim ama olumsuz cevap vereceğim
Hayirlisi olsun belki ayagini sureyerek gelmistir ayagi ugurlu falan gelirde bi bi bakmissin ardindan gelenin haddi hesabi olmaz :)Kızlarrrrrrrrrr bana görücü geldi hemde işyerine. Bayram öncesinde iş yaptığımız bir kurum var oraya gitmiştim orda çalışanlardan biri beni görmüş haber göndermiş ama ben fark etmemiştim .şefiyle çalıştığım işyerine geldi ama hiç beklediğim gibi değildihavadan sudan (arkadaş ortamında konuştuk) ama olmadı yani ben bişey demedim ama olumsuz cevap vereceğim
Kızlarrrrrrrrrr bana görücü geldi hemde işyerine. Bayram öncesinde iş yaptığımız bir kurum var oraya gitmiştim orda çalışanlardan biri beni görmüş haber göndermiş ama ben fark etmemiştim .şefiyle çalıştığım işyerine geldi ama hiç beklediğim gibi değildihavadan sudan (arkadaş ortamında konuştuk) ama olmadı yani ben bişey demedim ama olumsuz cevap vereceğim
Kızlarrrrrrrrrr bana görücü geldi hemde işyerine. Bayram öncesinde iş yaptığımız bir kurum var oraya gitmiştim orda çalışanlardan biri beni görmüş haber göndermiş ama ben fark etmemiştim .şefiyle çalıştığım işyerine geldi ama hiç beklediğim gibi değildihavadan sudan (arkadaş ortamında konuştuk) ama olmadı yani ben bişey demedim ama olumsuz cevap vereceğim
Allah hayırlısını nasip etsin işallah ,RABBİM hayırlı olan o kişiyse onu nasip etsin ama Hayır dedim. Cok zıttık Ben uzun boyluyum o kısa ,ben zayifim o şişman anlayacağın fizik olarak bile hiç uygun değildik o yüzden Hayır dedimcanım sen bilirsin ama arkadaş ortamında anlaşılmaz, bir de ikiniz görüşün, hemen kestirip atma.
Allah hayırlısını nasip etsin işallah ,RABBİM hayırlı olan o kişiyse onu nasip etsin ama Hayır dedim. Cok zıttık Ben uzun boyluyum o kısa ,ben zayifim o şişman anlayacağın fizik olarak bile hiç uygun değildik o yüzden Hayır dedimama bana haber gonderdiklerinde arkadaşım dedi ki ben çocuğu tanıyorum uzun boylu esmer zayıf biri dedi daha öncede haber göndermişlerdi dedi ama bu çocuk kısa boylu esmer ve şişmandı.yani daha öncede bu değil başka biri haber göndermiş ama bana söylemedi arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?