Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Maalesef bende benzer sorunlarla karsilasanlardanim bazen oyle agir seyler duyuyorsunuz ki sadece yutkunup ni tebessum edebiliyorsunuz

hayatın gayesi evlenmek mi ya ne ilginç insanlar var Allah bizi sadece evlenelim diye mi yarattı lüzumsuz insan çok canım evet malesef ki üzüyor bu durum hepimizi de ne zaman evleniyosun lafından gına geldi herkes 25 inde evlenecek diye bir şart mı var Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak o kadar basit

hanımlar yeni listemizde İnşirah Suresini okuyalım diyoruz eski listeyi aynen ekliyorum okumak istemeyen varsa ya da katılmak isteyen varsa lütfen bildirsin

toplam 5329 adet İnşirah suresi okuyoruz inşallah. kişi başına 280 tane düşüyor Allah kabul etsin

okuyamayan eksik kalan olursa tamamlarız inşallah

1- gulbera --------------280
2- Nara87 --------------
3- Turta Yagmuru ----
4- Amor-a ------------
5- denizinmavisi -----
6- frikadelle -----------
7- neyiseda -----------
8- C cansu_tr ----------- 280
9- Saksi_Degilim_Ben -- 280
10- love_story ----------
11- @selince3 ------------
12- mavilimYesilim ----
13- esoss88 -------------
14- Sudbanazenin -----
15- Sealand -----------
16- Zeynepp20 -----------
17- bal10cukk ---------
18- Z Zeynep-esra82 ----
19- NeverOne ---------

Bismillahirrahmânirrahîm.
  1. Elem neşrah leke sadrek
  2. Ve vada'na 'anke vizrek
  3. Elleziy enkada zahrak
  4. Ve refa'na leke zikrak
  5. Feinne me'al'usri yusra
  6. İnne me'al'usri yüsra
  7. Feiza ferağte fensab
  8. Ve ila rabbike ferğab

Maalesef bu topikteki herkes seni çok.iyi anliyordur.. Toplumda böyle bi baskı var evet ben 24 yaşındayım arkadaşlarım evde kalma korkusuyla sacmasapan evlilikler yaptı bu sene bir de dönüp bana sana da birini bulalım.gibisinden espriler yapıyorlar bnmde bu zorunda gidiyor ben bulurum.senin bana birini bulunan gerekmiyor yanı. Bunu iyi niyetle demediklerini biliyorum çünkü biz bulduk sanada bulalım evde kalma yeter ki. İnsanlar çok acimasiz. Allaha havale edelim onları..

Benim bi kuzenim maalesef kötü bir evlilik yapmasina mutsuz olmasina ragmen defalarca ortamlarda kinayeli bazen acik açık laflar sokup evde kaldigimi ima etmeye calisiyor bende kalkip sen evlendinde basin göge mi erdi diyebilecekken susacagimi bildigi icin defalarca bu sekilde rencide etnistir

Canım bende 280 tane inşirah süresini tamamladım RABBİM kabul etsin inşallah

280 İnşirah suresini okudum.
Sabrımızın sonu selamet olur inşallah kızlar. Dualarımız elbet karşılığını bulacaktır. Her şeyin zamanı o kadar güzel takdir edilmiş ki hiç ummadığımız anda güzel şeyler olacak, inanın. İnanmak güzel şey...

hanımlar yeni listemizde İnşirah Suresini okuyalım diyoruz eski listeyi aynen ekliyorum okumak istemeyen varsa ya da katılmak isteyen varsa lütfen bildirsin

toplam 5329 adet İnşirah suresi okuyoruz inşallah. kişi başına 280 tane düşüyor Allah kabul etsin

okuyamayan eksik kalan olursa tamamlarız inşallah

1- gulbera --------------280
2- Nara87 --------------
3- Turta Yagmuru ----
4- Amor-a ------------
5- denizinmavisi ----- 280
6- frikadelle -----------
7- neyiseda -----------
8- C cansu_tr ----------- 280
9- Saksi_Degilim_Ben -- 280
10- love_story ----------
11- @selince3 ------------
12- mavilimYesilim ----
13- esoss88 -------------
14- Sudbanazenin -----
15- Sealand ----------- 280
16- Zeynepp20 ----------- 280
17- bal10cukk ---------
18- Z Zeynep-esra82 ----
19- NeverOne ---------

Bismillahirrahmânirrahîm.
  1. Elem neşrah leke sadrek
  2. Ve vada'na 'anke vizrek
  3. Elleziy enkada zahrak
  4. Ve refa'na leke zikrak
  5. Feinne me'al'usri yusra
  6. İnne me'al'usri yüsra
  7. Feiza ferağte fensab
  8. Ve ila rabbike ferğab

Kızlarrrrrrrrrr bana görücü geldi hemde işyerine. Bayram öncesinde iş yaptığımız bir kurum var oraya gitmiştim orda çalışanlardan biri beni görmüş haber göndermiş ama ben fark etmemiştim .şefiyle çalıştığım işyerine geldi ama hiç beklediğim gibi değildi havadan sudan (arkadaş ortamında konuştuk) ama olmadı yani ben bişey demedim ama olumsuz cevap vereceğim

Hayirlisi olsun nasibinde olan denk gelecektir insallah moral bozmak yok :)

Hayirlisi olsun belki ayagini sureyerek gelmistir ayagi ugurlu falan gelirde bi bi bakmissin ardindan gelenin haddi hesabi olmaz :)

Hemen olumsuz cevap verme bence.

canım sen bilirsin ama arkadaş ortamında anlaşılmaz, bir de ikiniz görüşün, hemen kestirip atma.

canım sen bilirsin ama arkadaş ortamında anlaşılmaz, bir de ikiniz görüşün, hemen kestirip atma.
Allah hayırlısını nasip etsin işallah ,RABBİM hayırlı olan o kişiyse onu nasip etsin ama Hayır dedim. Cok zıttık Ben uzun boyluyum o kısa ,ben zayifim o şişman anlayacağın fizik olarak bile hiç uygun değildik o yüzden Hayır dedim ama bana haber gonderdiklerinde arkadaşım dedi ki ben çocuğu tanıyorum uzun boylu esmer zayıf biri dedi daha öncede haber göndermişlerdi dedi ama bu çocuk kısa boylu esmer ve şişmandı.yani daha öncede bu değil başka biri haber göndermiş ama bana söylemedi arkadaşım.

Elektrik alamadiysan boşver arkadaşım. Allah hakkımızda hayırlı olana Kalbimiz isindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…