Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar nerelerdesiniz? Yeni listeye başlayalım artık çok yavaş ilerliyoruz 2 - 3 haftada bitiriyoruz o yüzden yeni listede bir zaman belirleyelim şu güne kadar okunacak diye daha fazla dua okuyalım böylece ne dersiniz

Kızlar nerelerdesiniz? Yeni listeye başlayalım artık çok yavaş ilerliyoruz 2 - 3 haftada bitiriyoruz o yüzden yeni listede bir zaman belirleyelim şu güne kadar okunacak diye daha fazla dua okuyalım böylece ne dersiniz
evet canım bu liste cok uzadı nedense pazartesi yeni listeyi oluşturalım inşaallah

hanımlar yeni listemizde İnşirah Suresini okuyalım diyoruz eski listeyi aynen ekliyorum okumak istemeyen varsa ya da katılmak isteyen varsa lütfen bildirsin

toplam 5329 adet İnşirah suresi okuyoruz inşallah. kişi başına 280 tane düşüyor Allah kabul etsin

okuyamayan eksik kalan olursa tamamlarız inşallah

1- gulbera --------------280
2- Nara87 -------------- 280
3- Turta Yagmuru ---- 280
4- Amor-a ------------ 280
5- denizinmavisi ----- 280
6- frikadelle ----------- 280
7- neyiseda ----------- 280
8- C cansu_tr ----------- 280
9- Saksi_Degilim_Ben -- 280
10- love_story ---------- 280
11- @selince3 ------------ 280
12- ( mavilimYesilim ) @whitepearll---- 280
13- esoss88 ------------- 280
14- Sudbanazenin ----- 280
15- Sealand ----------- 280
16- Zeynepp20 ----------- 280
17- bal10cukk --------- 280
18- Z Zeynep-esra82 ----280
19- NeverOne ---------

Bismillahirrahmânirrahîm.
  1. Elem neşrah leke sadrek
  2. Ve vada'na 'anke vizrek
  3. Elleziy enkada zahrak
  4. Ve refa'na leke zikrak
  5. Feinne me'al'usri yusra
  6. İnne me'al'usri yüsra
  7. Feiza ferağte fensab
  8. Ve ila rabbike ferğab

Hepimizin niyeti ayni diyee ayri ayri okumuyoruz

Bu zamana kadar cok listeye katildim genelde 1 hafta suruyordu bu sefer aksama oldu bu listeden sonra duzene.girecegini dusunuyorum. Eger hasta olan cok yoksaa yine kurandan okuyalim derimm

Kızlar artık yeni listeye geçelim mi. Benim önerim 4444 salati tefriciye ve es semi ismi.

Yeni listemizi sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Farklı dualar okuyalım istiyorum ama sanırım evlilik için okunması gereken her duayı ettik:) Aklıma farklı bir dua gelmiyor. Her türlü duaya katılmaya hazırım ben

hanımlar haklısınız bu liste cok uzadı hala 280 tane eksik İnşirah suremiz var H Hilcan okurum demisti ama geri dönmedi pazartesi yeni liste yapıyoruz inşaallah. lütfen okuyamayanlar haber versin yoksa liste çok uzun sürüyor kimsenin hakkına girmeyelim :)
herkese ayrı ayrı okunsa tabikide güzel olur ama o zaman süre daha da uzun oluyor listeyi toparlamak cok zor oluyor o yüzden en iyisi yine bu şekilde. coğumuz çalışıyoruz kimseyi üzmeden zorlamadan okuyalım dua edelim inşaallah diye düşünüyorum .

bu listede Salatı Fatih okuyalım diyorum kilitli işleri açan, sıkıntılı işleri açan faziletli bir salavat.
1000 Ya Latif 100 tane salavatı okumak etkiliymiş. Herkes 1000 Ya Latif 100 Salavat okuyabilir diye düşünüyorum hem uzun da sürmez. isteyen netten de araştırabilir.

Salavat:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym

Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan geçmişe son veren hakka hakikatla destek olan mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammede Onun aline ve ashabına Onun yüce kadrü kıymetince salat eyle selam eyle ve Onu mübarek kıl.

gayet güzel olur canım, başlayalım hemen inşallah..

hayırlı sabahlar hayırlı bereketli haftalar olsun hanımlaar
yeni listeye bugün başlıyoruz inşaallah bu arada hala 280 tane eksik İnşirah suremiz var fırsatı olanlarla okuyup tamamlayalım eksik kalmasın okuyabilen olursa okuduğu sayıyı bildirsin lütfeen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…