- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.901
tamam okuyunca hbr verirsiniztamam okurum canım
Yarın inşallah okumaya çalışıcam çocuklar o kadar yoruyo ki okuldan gelince pestilim çıkıyo:)))love_story canım 80 tane eksiğin kalmış okuyabildin mi
tamam canım okuyamazsan yardım ederiz :)Yarın inşallah okumaya çalışıcam çocuklar o kadar yoruyo ki okuldan gelince pestilim çıkıyo:)))
evet canım bu liste cok uzadı nedense pazartesi yeni listeyi oluşturalım inşaallahKızlar nerelerdesiniz? Yeni listeye başlayalım artık çok yavaş ilerliyoruz 2 - 3 haftada bitiriyoruz o yüzden yeni listede bir zaman belirleyelim şu güne kadar okunacak diye daha fazla dua okuyalım böylece ne dersiniz
gülbera yeni listede olmak istiyorumda,sırasıyla herkese okunsa sayı paylaşolsada olmazmı ,hergün bir kişi gibi
bu listede Salatı Fatih okuyalım diyorum kilitli işleri açan, sıkıntılı işleri açan faziletli bir salavat.
1000 Ya Latif 100 tane salavatı okumak etkiliymiş. Herkes 1000 Ya Latif 100 Salavat okuyabilir diye düşünüyorum hem uzun da sürmez. isteyen netten de araştırabilir.
Salavat:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym
Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan geçmişe son veren hakka hakikatla destek olan mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammede Onun aline ve ashabına Onun yüce kadrü kıymetince salat eyle selam eyle ve Onu mübarek kıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?