- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.941
ve aleyküm selam olsunBugün aşure günü 10 Müslümana selam vermek gerekiyomuş
Selamün aleyküm dua kardeşlerim :)
ve aleyküm selam çook dua edin bugünn inşaallah :)“Aşure günü, on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur.” (Hadis-i Şerif )
Selamün Aleyküm dua kardeşlerim :)
100 salavat okudum 1000 ya Latif kaldi.yeni listemizde Salatı Fatih okuyoruz inşaallah
herkes 1000 YA LATİF + 100 SALATI FATİH okuyor.
Salavat:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym
Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan geçmişe son veren hakka hakikatla destek olan mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammede Onun aline ve ashabına Onun yüce kadrü kıymetince salat eyle selam eyle ve Onu mübarek kıl.
1-gulbera --- okudu
2- C cansu_tr --- okudu
3-frikadelle
4-denizinmavisi --- okudu
5-Turta Yagmuru --- okudu
6-Amor-a
7- @whitepearll----- okudu
8-neyiseda ---- okudu
9- @elanur84
10-ebruli--
11-Sealand --- okudu
12-Saksi_Degilim_Ben ---- okudu
13-love_story
14-cems ----- okudu
arkadaşlar son sayfalarda katılmak istediğini bildiren isimleri yazdım katılmak isteyenler olursa ekleyelim gözümden kaçanlar olabilir kusura bakmayın lütfen bildirin :)
Bitirdim canim hepsi bitmis oldu.yeni listemizde Salatı Fatih okuyoruz inşaallah
Salavat:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym
Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan geçmişe son veren hakka hakikatla destek olan mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammede Onun aline ve ashabına Onun yüce kadrü kıymetince salat eyle selam eyle ve Onu mübarek kıl.
1-gulbera --- okudu
2- C cansu_tr --- okudu
3-frikadelle
6-Amor-a ---------- salavat okudu
8-neyiseda ---- okudu
9- @elanur84
10-ebruli-- -------esma okudu
11-Sealand --- okudu
13-love_story
14-cems ----- okudu
arkadaşlar son sayfalarda katılmak istediğini bildiren isimleri yazdım katılmak isteyenler olursa ekleyelim gözümden kaçanlar olabilir kusura bakmayın lütfen bildirin :)
yeni listemizde Salatı Fatih okuyoruz inşaallah
Salavat:
Manası:
1-gulbera --- okudu
2- C cansu_tr --- okudu
3-frikadelle
6-Amor-a ---------- salavat okudu
8-neyiseda ---- okudu
9- @elanur84
10-ebruli-- -------esma okudu
11-Sealand --- okudu
13-love_story
14-cems ----- okudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?