Hayırlı eş için birlikte dua edelim

EVLİLİK İÇİN;
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammed inil fatihil ebvab" Bu duayı Pazartesi ve Perşembe geceleri 1001 defa okumalısınız. Duayı okuduktan sonra 3500 defa Ya Semi'u okumalısınız.

"Kezalike zevvecnahüm bihurin ıyn" Bu dua her gün 1000 defa okunmalıdır.

"Rabbena heb lena min ledünke zürriyeten Dayyibeh. İnneke entes semiğul alim." Meali " Rabbimiz bize katından temiz bir soy zürriyet ihsan et. Sen muhakkak ki işiten ve bilensin." Bu dua evlenmek isteyenlerin okuması gereken dualar arasındadır.

"Rabbena heb lena mines salihin." Meali "Rabbimiz bize salih zürriyetler ihsan et." Evlenmek isteyenler bu duayı elinden geldiğince okumalıdır.

Cuma ezan vakti 1062 defa "Ya Bais Celle Celalühü" ismi şerifini hayırlı bir evlilik isteyenler okumalıdır. Bu şekilde kısmetleri açılacak ve evleneceklerdir.

"Rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina gurrate eğyunin vecğalna lilmüttegin." Meali "Rabbimiz bize eşlerimizden ve zürriyetimizden göz aydınlığı sağlayacak nesiller ihsan et. Bizleri takva sahibi olan kimselere yol gösterici kıl." Hayırlı evlilikler yapmak isteyenler bu duayı okumalıdır.

Günde 51 defa abdestli ya da abdestsiz olarak Salavat-ı Mecule evlenmek isteyenler okumalıdır. "Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve teferricu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim."

kızlar ben bunu daha yapamadım. neden bilmiyorum bi türlü başına geçemedim
liste tamamlandıysa beni yaptı sayıp yeni listeyi başlatın isterseniz ben bigün elbet yapıcam :)

yeni listeyi başlatıyorum arkadaşlar katılmak isteyenler beğensin ya da bildirim yapsın lütfen

1- gulbera ----- salavat +2500 esma
2- @Helcin10 ---- salavat + 500 esma
3- Sealand ---- salavat + 1000 esma
4- denizinmavisi ---- salavat + 1000 esma
5- cems
6- Saksi_Degilim_Ben
7- Turta Yagmuru ---- salavat + 100 esma
8- C cansu_tr ---- salavat + 400 esma
9- @elanur84
10- @neyisada
11- @selince3 ---- salavat +
12- huyluduygu ---- salavat + 1000 esma
13- love_story
14- ebruli-- 2000 esma
15- Lilruba ---- salavat + 1000 esma

Salat-ı Mecule:
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim

Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin

51 defa salavat okunur ardından 2 rekat namaz kılınır
1.rekatta Fatiha Suresi + İnşirah Suresi ( Elem neşrah leke sadrak )
2. rekatta Fatiha Suresi + Kafirun Suresi + Nasr Suresi ( İza cae nasrullahi velfeth)

gece yarısı ya da sabah namazından sonra abdestli seccade başında okunması tavsiye ediliyor. fırsatı olan teheccüd vakti ya da sabah namazı vakti okusun. okuyamayan yatsı namazından sonra 51 defa okuyup 2 rekat namazını kılıp dua etsin. adetli olan arkadaşlarımız namaz kılmadan abdest alıp seccade başında okuyabilir, adeti bitene kadar bekleyebilir, ya da bir başkasına aynı niyetle okutabilir siz bilirsiniz hanımlar
önemli olan ihlasla samimi bir şekilde inanarak okumak Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin inşaallah.

Esma olarak Ya Cami Ya Vedud okuyabiliriz
(esma için sayı belirlemedik bence herkes okuyabildiği kadar sayısız okusun)

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum sizler ve kendim için hayırlı eş ve hayırlı evlilik için dua etmek istiyorum beni de aranıza alabilir misiniz allah hepimizin kalbinden geçen isteklerini versin ve dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah amin.

amiin canım inşaallah. tabikide katılabilirsin bu listemiz biraz yavaş ilerliyor ama istersen senide bu listeye hemen ekleyelim

Daha önce ki yazıları tam okuyamadim ama salati tefriciye okuyabiliriz
bencede uzamasın canım ne okuyalım karar verelim isimler yazmaya başladım ben.
sayı olarak paylaşmayacağımız bir şey olsun ki sonradan gelen listeye dahil olsun
Daha once ki yazıları okumadım ama salati tefriciye okuyabiliriz yeni katılımlar oldukça sayıda değişmiş olur

Arkadaslar benide alirmisiniz listeye.ne okuyacagiz. Ben yazin okuyordum ciktim listeden.sayimiz az sanirim.kisa suren bir dua okusak?

Hepimizw bir dua etsek.hepimizin duasi ayni hayirli bir es istiyoruz.hem daha vok daha farkli sureler dualar ikumus oluruz ne dersiniz.

Yukarıda resimle belirttigim dua yi yapabiliriz insirah suresi her gün bir kişi için 313 adet paylaşarak okur ve dua ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…