- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.161
amiin canım inşaallah. tabikide katılabilirsin bu listemiz biraz yavaş ilerliyor ama istersen senide bu listeye hemen ekleyelimKızlar bende aranıza katılmak istiyorum sizler ve kendim için hayırlı eş ve hayırlı evlilik için dua etmek istiyorum beni de aranıza alabilir misiniz allah hepimizin kalbinden geçen isteklerini versin ve dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah amin.
amiin canım inşaallah. tabikide katılabilirsin bu listemiz biraz yavaş ilerliyor ama istersen senide bu listeye hemen ekleyelim
Tamam çok isterim ama biraz aciklayabilirseniz ne yapmam gerektiğini bende uygulamaya başlamak istiyorum sizlerle beraber
bence artık yeni listeye geçelimm tamamlamayan arkadaşlar sonradan tamamlasın böyle oldukça insan isteksizleşiyor ...amiin canım inşaallah. tabikide katılabilirsin bu listemiz biraz yavaş ilerliyor ama istersen senide bu listeye hemen ekleyelim
bencede canım çok fazla gecikti yeni listeye geçelim isimleri yazmaya başlayalım bugünbence artık yeni listeye geçelimm tamamlamayan arkadaşlar sonradan tamamlasın böyle oldukça insan isteksizleşiyor ...
canım bugün listeyi başlat istersen ama lütfen böyle uzamasınbencede canım çok fazla gecikti yeni listeye geçelim isimleri yazmaya başlayalım bugün
bencede uzamasın canım ne okuyalım karar verelim isimler yazmaya başladım ben.canım bugün listeyi başlat istersen ama lütfen böyle uzamasın
Daha once ki yazıları okumadım ama salati tefriciye okuyabiliriz yeni katılımlar oldukça sayıda değişmiş olurbencede uzamasın canım ne okuyalım karar verelim isimler yazmaya başladım ben.
sayı olarak paylaşmayacağımız bir şey olsun ki sonradan gelen listeye dahil olsun
bencede uzamasın canım ne okuyalım karar verelim isimler yazmaya başladım ben.
sayı olarak paylaşmayacağımız bir şey olsun ki sonradan gelen listeye dahil olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?