Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Hergun bir kisi icin degilde toplu olarak hepimize okusak.diger turlu cok uzuyor bide bir kisiye tekrar dua okunana kadar aradan cok zaman geciyor. Benim dedigim sekilde yapilirsa her gun dua almis oluruz :) kabul etmemeyebilirsiniz saygiyla karsilarim, fikrimi soyleyim istedim ( bunuda belirteyimde israrci oldugumu dusunmeyin yanlis anlasilmak istemem)

Yok hayır sizin söylediğiniz şekilde de olabilir herkes bir sayı alır ve mesala bu dua için bahsediyorum 313 sayısına tamamlariz sonra da katılan herkesin ismini de katarak dua sını etmis oluruz bilmiyorum tabi başka fikri olan varmıdır

Baslayalim mi ne dersin.hepimizin adina okuyalim. Arkadaslarim baska filri varsa onuda okuruz.coook duaya ihtiyacim var, burda sizlerle okumak bana iyi gelecek, insallah hepimizim guzel haberlerinide oaylasirix burda

Baslayalim mi ne dersin.hepimizin adina okuyalim. Arkadaslarim baska filri varsa onuda okuruz.coook duaya ihtiyacim var, burda sizlerle okumak bana iyi gelecek, insallah hepimizim guzel haberlerinide oaylasirix burda
Ben başlayabilir bugün başka katılan olabilirse sayı belirlemiş olurduk birde dua nin okunma şekli var yani 10 tane insirah suresi okuyunca resmin alt tarafında ki duayı okumak lazım o şekilde dikkat ederek okumanız lazım belirtmek istedim allah dualarimizı kabul eylesin ve hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah amin

kızlar toplu olarak okuyalım tek tek çok uzun sürüyor liste.yarına kadar bekleyelim katılmak isteyenler olabilir yarın okumaya başlarız inşaallah.

Her gün güneşin doğmasına az bir zaman kala (doğmadan önce) 489 defa bu esma-i şerifi okursa Allah ona kalbinde yatan niyeti verir. Aynı zamanda evlenmek isteyip de bir türlü hayırlı nasibini bulamayan kişilerinde aynı sayı ve zamanda Ya Fettah (Celle celalühü)ismini okumasında fayda vardır.

bende duymustum bunu ama güneş doğmadan okumak nasip olmadı bir türlü

Belirtilen sayı ve zamanda yaparak niyet etmek ve okumak yeterli sanırım

Ben de varım kızlar. Dua için birkaç gün önce bazı önerilerde bulunmuştum ama hiç fark etmez, her hayırlı duaya katılırım.
Bu aralar duaya çok ihtiyacım var, ruhum darlanıyor, başlayalım bir an önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…