- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.241
ben okurum inşaalahyeni liste başlıyor katılmak isteyen ve düzenli okurum diyen lütfen bildirim yapsın :)
1-gulbera
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
4- @hasretim sana
5-
beni de alır mısınızben okurum inşaalah
canım yazdım listeye okuyunca bildirim yaparsınbeni de alır mısınız
canım Rabbim kolaylaştırsın işlerini eksik sayılarımız var daha yeni listeye geçene kadar okuyabildiğin kadar okursun yetişmezse de sonradan tamamlarsınArkadaslar ben regl oldum bide cok yogun calismaya basladim sabah 8 aksam 9okuyamadim. Kusura bakmayin cok yorucu geciyor.kendime dua ederken sizede ediyorum.biseyler okuyamasamda.
Amin canim Rabbim hepimizin islerini kolaylastirsin insallah.1062 esma okuyorum bugun bitecek insallah yarisini bitirdimcanım Rabbim kolaylaştırsın işlerini eksik sayılarımız var daha yeni listeye geçene kadar okuyabildiğin kadar okursun yetişmezse de sonradan tamamlarsın
yeni liste başlıyor katılmak isteyen ve düzenli okurum diyen lütfen bildirim yapsın :)
1-gulbera ----1062 Esma 313 inşirah
2- C cansu_tr --- 313 İnşirah 1062 esma
3- M Mor hayaller ------802 Esma 20 İnşirah
4- @hasretim sana---- 420 Esma 15 inşirah
5-nisa1234 ---- 1062 esma
6-ebruli-- 500 esma 50 inşirah
7-denizinmavisi --- 313 İnşirah 1062 Esma
8-frikadelle -----500 Esma 50 inşirah
9-Sealand
1062 ' YA BÂİS YA FETTAH CELLE CELALÜHÜ '
313 İnşirah suresi okuyoruz
yeni liste başlıyor katılmak isteyen ve düzenli okurum diyen lütfen bildirim yapsın :)
1-gulbera ----1062 Esma 313 inşirah
2- C cansu_tr --- 313 İnşirah 1062 esma
3- M Mor hayaller ---802 Esma 50İnşirah
4- @hasretim sana---- 420 Esma 15 inşirah
5-nisa1234 ---- 1062 esma
6-ebruli-- 500 esma 50 inşirah
7-denizinmavisi --- 313 İnşirah 1062 Esma
8-frikadelle -----500 Esma 50 inşirah
9-Sealand
1062 ' YA BÂİS YA FETTAH CELLE CELALÜHÜ '
313 İnşirah suresi okuyoruz
tam da dediğimi yapmışsın kusura bakma sayfa yenilenmemiş :)gulbera senden bir şey rica edeceğim bitirenleri renkli yazabilir misin yada kalın falan sabahları unutup sayfayı açtığımda tekrar okumaya başlıyorum :) Hayırlı Cumalar
hayırlı cumalar canım aynı şeyleri düşünmüşüz demek ki eksik bir şey olursa hatırlat canım sen bana unutuyorum bazentam da dediğimi yapmışsın kusura bakma sayfa yenilenmemiş :)
:) gerek kalmıyor sen de aynı anda düşünüyorsun şekerimhayırlı cumalar canım aynı şeyleri düşünmüşüz demek ki eksik bir şey olursa hatırlat canım sen bana unutuyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?