Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kalan sureleri okuyamayacağım, pazara kadar müsait değilim maalesef (

daha önce yapmadık böyle bir şey olur canım güzel olur varsa bildiğin bir dua ekleyelim arkadaşlarda araştırsınlar herkesin katkısı olmus olur

Canım internette de vardır ama kendi içimizden geçeni yazalım demiştim listeyle sen ilgileniyosun senin oluşturacağın genel bi dua olabilirmi diye düşündüm mesela, Allahım sen bizim ve bütün müminlerin günahlarını bağışla, bizi kötülüklerden koru, bizlere hayırlı eş nasip eyle .... gibi devam eden genel tek bi dua olsa esma süre gibi okuduklarımızla beraber bunuda okuruz herkes duasını ediyodur tabiki

Canım ben bi kaç gün daha okuyamayacağım regl dönemimdeyim ben okuyana kadar herkes tamamlarsa siz yeni listeye geçersiniz

yeni liste başlıyor katılmak isteyen ve düzenli okurum diyen lütfen bildirim yapsın :)
1- gulbera ----tamamladı
2- C cansu_tr ---tamamladı
3- M Mor hayaller ---1062 Esma 150 İnşirah ( tamamlayacak)
4- mycherie ---- 1062 Esma 15 inşirah ( kalan sureler paylaşılacak)
5- nisa1234 ---- 2*1062 esma
6- ebruli-- 1062 esma 50 inşirah ( mazeretli )
7- denizinmavisi --- tamamladı + 100 İnşirah
8- frikadelle -----1062 Esma 50 inşirah ( mazeretli )
9- Sealand ------ tamamladı

1062 ' YA BÂİS YA FETTAH CELLE CELALÜHÜ '
313 İnşirah suresi okuyoruz

tamam canım yeni liste için yapayım inşaallah güzel olur

kızlar yeni liste için ne okuyalım şimdiden kararlaştıralım nedense son bir kaç liste çok yavaş ilerliyor.

kızlar yeni liste için ne okuyalım şimdiden kararlaştıralım nedense son bir kaç liste çok yavaş ilerliyor.

hayırlı eş isteyen kardeşlerimiz için kıymetli bir dua

Rabbim bir insan koy kalbime
Ama o insan seninde sevdiğin olsun
Ve bana öyle bir insan sevdirki o insanın kalbi seni seven bir mabet olsun
Ve öyle bir insanla buluşturki benden önce onunla buluşmuş sen olasın
Onunla el ele tutştuğumuzda ikimizin üzerinde senin elin olsun
Bana öyle gözler gösterki ben o gözlerden sana bakayım
Bana öyle bir sevgi verki o gözler cennete açılan iki pencere olsun
Onunla öyle bir yolda yürüyelimki kılavuzumuz sen olasın
EY RABB'İM;
Öyle sevelimki bir birimizi HZ.Hatice bize baksın ve desinki;
Bak YA MUHAMMED (s.a.v.) bak şu sevgililere onlar bizde biz onlardayız (İNŞALLAH)

böyle bi dua olurmu ?

arkadaşlar okunuşunu ekledim. Bu ayetin evlilik konusunda çok etkili olduğunu bende duydum. Sohbet veren bir hoca özellikle bu aylarda çok okunması gerektiğini söyledi.. hergün 3,5,7.. okunabilir dedi. yani herhangi bir saat ve gün yok hergün tek sayılarda istediğiniz kadar okuyabilirsiniz. gerçektende etkisini gören çok olmuş.

hanımlar buraya bakmanızı tavsiye derim . Furkan süresi 74. ayet araştırsın herkes madem amacımız hayırlı evlilik bu duayı okuyalım derim bir çok kişi okumuş ...

canım eklediğin resmi göremiyorum şimdi ama okuyalım o ayeti inşaallah yanınada esma ekleyelim ya da cevşen okuyalım mazeretli olanlarda onları okusun

kızlar bu listemiz yarım kaldı malesef eksik sure cok fazla tamamlayamıycaz anlaşılan lütfen herkes düzenli bildirim yapsın okuyamayız cok gelir dediğiniz listeleri paylaşalım yarım kalmasın yeni listeye ne zaman başlayalım okuyan olamayacaksa yarın isimleri yazmaya başlayalım diyorum ben

Canım benim bence liste başlasın diğer okumayan arkadaşlarda tamamlar inşallah. her listede okumayan oluyor zaten kimi zaman bulamıyor kimi nete giremiyor hayat mücadelesi koşturmacayla geçiyor :) ama ben bu süreyi okuma taraftarıyım günlük okunuyormuş zaten

mutlaka canım hepimiz için öyle sadece okunamıyorsa bildirim yapalım eksikleri tamamlamaya çalışalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…