- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.281
M Mor hayaller ---1062 Esma 50İnşirah---- tamamlayacak
mycherie ---- 1062 Esma 15 inşirah--- kalan sureler paylaşılacak okumak isteyen olursa
nisa1234 ---- 2*1062 esma ------- canım sureyi okuyabilecek misin
ebruli-- 1062 esma 50 inşirah ------- canım sureyi okuyabilecek misin
frikadelle -----1062 Esma 50 inşirah ------- canım sureyi okuyabilecek misin
daha önce yapmadık böyle bir şey olur canım güzel olur varsa bildiğin bir dua ekleyelim arkadaşlarda araştırsınlar herkesin katkısı olmus olur
M Mor hayaller ---1062 Esma 50İnşirah---- tamamlayacak
mycherie ---- 1062 Esma 15 inşirah--- kalan sureler paylaşılacak okumak isteyen olursa
M Mor hayaller ---1062 Esma 150İnşirah---- tamamlayacak
mycherie ---- 420 Esma 15 inşirah---
1062 ' YA BÂİS YA FETTAH CELLE CELALÜHÜ '
313 İnşirah suresi okuyoruz
tamam canım yeni liste için yapayım inşaallah güzel olurCanım internette de vardır ama kendi içimizden geçeni yazalım demiştim listeyle sen ilgileniyosun senin oluşturacağın genel bi dua olabilirmi diye düşündüm mesela, Allahım sen bizim ve bütün müminlerin günahlarını bağışla, bizi kötülüklerden koru, bizlere hayırlı eş nasip eyle .... gibi devam eden genel tek bi dua olsa esma süre gibi okuduklarımızla beraber bunuda okuruz herkes duasını ediyodur tabiki
kızlar yeni liste için ne okuyalım şimdiden kararlaştıralım nedense son bir kaç liste çok yavaş ilerliyor.
kızlar yeni liste için ne okuyalım şimdiden kararlaştıralım nedense son bir kaç liste çok yavaş ilerliyor.
canım eklediğin resmi göremiyorum şimdi ama okuyalım o ayeti inşaallah yanınada esma ekleyelim ya da cevşen okuyalım mazeretli olanlarda onları okusunarkadaşlar okunuşunu ekledim. Bu ayetin evlilik konusunda çok etkili olduğunu bende duydum. Sohbet veren bir hoca özellikle bu aylarda çok okunması gerektiğini söyledi.. hergün 3,5,7.. okunabilir dedi. yani herhangi bir saat ve gün yok hergün tek sayılarda istediğiniz kadar okuyabilirsiniz. gerçektende etkisini gören çok olmuş.
hanımlar buraya bakmanızı tavsiye derim . Furkan süresi 74. ayet araştırsın herkes madem amacımız hayırlı evlilik bu duayı okuyalım derim bir çok kişi okumuş ...
Canım benim bence liste başlasın diğer okumayan arkadaşlarda tamamlar inşallah. her listede okumayan oluyor zaten kimi zaman bulamıyor kimi nete giremiyor hayat mücadelesi koşturmacayla geçiyor :) ama ben bu süreyi okuma taraftarıyım günlük okunuyormuş zatenkızlar bu listemiz yarım kaldı malesef eksik sure cok fazla tamamlayamıycaz anlaşılan lütfen herkes düzenli bildirim yapsın okuyamayız cok gelir dediğiniz listeleri paylaşalım yarım kalmasın yeni listeye ne zaman başlayalım okuyan olamayacaksa yarın isimleri yazmaya başlayalım diyorum ben
mutlaka canım hepimiz için öyle sadece okunamıyorsa bildirim yapalım eksikleri tamamlamaya çalışalım :)Canım benim bence liste başlasın diğer okumayan arkadaşlarda tamamlar inşallah. her listede okumayan oluyor zaten kimi zaman bulamıyor kimi nete giremiyor hayat mücadelesi koşturmacayla geçiyor :) ama ben bu süreyi okuma taraftarıyım günlük okunuyormuş zaten
Beni de ekleyebilir sin listeye duayı bitirdim yeni bildirim yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?