- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.381
cekebilirsin canım bilmiyorum tek besmeleyle okunuyor muhepsinin başında besmele çekiliyor dimi
bilmiyorum başladım şimdi okumaya da hepsinin başında besmele çekiyorum ben yine de sorayım dedimcekebilirsin canım bilmiyorum tek besmeleyle okunuyor mu
Benide listeye eklermisinizyeni listemiz başlıyor katılmak isteyenleri alalım :)
1-gulbera ----------- gülbera
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
4- @hasretim sana----- tamamladı
5-denizinmavisi ----- gülbera, cansu, mor hayaller
6-Sealand --------- tamamladı
7- E _Elifnur_
8-mahperi hatun ---- gülbera, cansu,mor hayaller, hasretim sana, deniz,sealand
Furkan Suresi 74. ayetini herkes için ayrı ayrı 41 defa okuyoruz arkadaşlar
canım listedeki herkes için ayrı ayrı 41 defa ekledigim ayeti okuyoruz. okuyunca da bildirim yapıyosun. ekliyorum seni de listeye hoşgeldin :)Bende katılmak istiyorum ne yapıyoruz katılmak icin :) Suan 2 seneyi aşmış bir ilişkim var ailesi istemediginden beni evlenemiyoruz belki baskaların ettigi dua tutarmıs Allah aşkına benim icinde dua edin
Bugun reglimin son günü yarın başlıycam bende Çok teşekkür ederim hoşbuldum yatın okuduktan sonra yazıcagım umarım her biri icin okuyabilirimyeni listemiz başlıyor katılmak isteyenleri alalım :)
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
7- E _Elifnur_
9-Kavuncuu
aminnlerce aminn canım inşallah ben daha baslayamadım okumaya :)gulbera cım senin ve kendim için okudum :) Rabbim bize hayırlı eş nasip etsin inşallah
Evet arkadaşlar ben başlıyorum şimdi kimler icin okunucak Benim icinde okuyacaklar kim önceliğim onlar olsun :))yeni listemiz başlıyor katılmak isteyenleri alalım :)
2- C cansu_tr ------ gülbera, cansu,
3- M Mor hayaller
7- E _Elifnur_
9-Kavuncuu
canım listedeki herkese ayrı ayrı okuyacaksın. listedeki herkes de senin için okuyacak önceliğin herkes yaniEvet arkadaşlar ben başlıyorum şimdi kimler icin okunucak Benim icinde okuyacaklar kim önceliğim onlar olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?