Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Bende katılmak istiyorum ne yapıyoruz katılmak icin :) Suan 2 seneyi aşmış bir ilişkim var ailesi istemediginden beni evlenemiyoruz belki baskaların ettigi dua tutarmıs Allah aşkına benim icinde dua edin

Bende katılmak istiyorum ne yapıyoruz katılmak icin :) Suan 2 seneyi aşmış bir ilişkim var ailesi istemediginden beni evlenemiyoruz belki baskaların ettigi dua tutarmıs Allah aşkına benim icinde dua edin
canım listedeki herkes için ayrı ayrı 41 defa ekledigim ayeti okuyoruz. okuyunca da bildirim yapıyosun. ekliyorum seni de listeye hoşgeldin :)

Bugun reglimin son günü yarın başlıycam bende Çok teşekkür ederim hoşbuldum yatın okuduktan sonra yazıcagım umarım her biri icin okuyabilirim

Evet arkadaşlar ben başlıyorum şimdi kimler icin okunucak Benim icinde okuyacaklar kim önceliğim onlar olsun :))

yeni listemiz başlıyor katılmak isteyenleri alalım :)
1- gulbera ----------- gülbera
2- C cansu_tr ------ gülbera, cansu,
3- M Mor hayaller
4- @hasretim sana----- tamamladı
5- denizinmavisi ----- gülbera, cansu, mor hayaller, hasretim, deniz
6- Sealand --------- tamamladı
7- E _Elifnur_
8- mahperi hatun ---- gülbera, cansu,mor hayaller, hasretim sana, deniz,sealand, elif
9- Kavuncuu ----- gülbera, cansu

Furkan Suresi 74. ayetini herkes için ayrı ayrı 41 defa okuyoruz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…