Hayırlı eş için birlikte dua edelim

yeni listemiz başlıyor katılmak isteyenleri alalım :)
1- gulbera ----------- 10 kişiye okudu
2- C cansu_tr ------ gülbera, cansu,mor hayaller,hasretim, deniz
3- M Mor hayaller
4- mycherie ----- tamamladı
5- denizinmavisi ----- 10 kişiye okudu
6- Sealand --------- tamamladı
7- E _Elifnur_
8- @-Mahperi----- gülbera, cansu,mor hayaller, hasretim sana, deniz,sealand, elif, mahperi, kavuncu
9- Kavuncuu ----- gülbera, cansu,mahperi, denizin mavisi
10- @Can yaram
Furkan Suresi 74. ayetini herkes için ayrı ayrı 41 defa okuyoruz arkadaşlar

Bende 10 kişi için okudum Rabbim kabul etsin listede ki arkadaşlarımın hayırlı kismetlerinin bir an evvel tez vakitte karşılarına çıkarmayı nasiparis etsin inşallah

2- C cansu_tr ------ gülbera, cansu,mor hayaller,hasretim, deniz
3- M Mor hayaller ----------- 10 kişiye okudu
7- E _Elifnur_
8- @-Mahperi----- gülbera, cansu,mor hayaller, hasretim sana, deniz,sealand, elif, mahperi, kavuncu
10- @Can yaram

2- C cansu_tr ------ 10 kişiye okudu
3- M Mor hayaller ----------- 10 kişiye okudu
7- E _Elifnur_
10- @Can yaram

Yeni listeye geçince hangi dua yi okuyacağız şimdiden belirleyebilirsek en azından arkadaşların okuması bitince başlamış olurduk malum çok yavaş ilerliyoruz bende dahil.

Yeni listeye geçince hangi dua yi okuyacağız şimdiden belirleyebilirsek en azından arkadaşların okuması bitince başlamış olurduk malum çok yavaş ilerliyoruz bende dahil.
haklısın canım bi ara cok ıyı gidiyorduk nazar oldu bize sanırım :) fikri olan varsa alalım o zaman

haklısın canım bi ara cok ıyı gidiyorduk nazar oldu bize sanırım :) fikri olan varsa alalım o zaman
bence okumayan kişileri etiketle tekrardan yeni duaya geçmek için sizi bekliyoruz diye belki sayfayı unutmuşlardır bildirim gitmemiştir ...

Hayırlı akşamlar hepinize. Yine yavaşladık sanki:) diğerleri tamamlayadursun biz bu arada yeni dualar düşünelim . Hiç okumadığımız bir dua var mı ki acaba, benim aklıma gelmiyor. Fakat şu an içimden Yasin suresi geçti, muhtemelen okumuşuzdur da acaba şey mi yapsak hepimiz toplam 41 yasin okuyalım topluca niyetimiz için, kişi sayısına böleriz.. Tabi sure olunca mazeretliler okuyamıyor ama aklıma bu geldi işte , bir öneri olarak dursun bir kenarda:)

41Yasin ya da 41fetih olabilir

çalisanlarida dusunun kizlar :) :) en son okuduklarimiz gibi olsun dualar lutfen :) :) :)
tesekkurlerr :* :* :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…