- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.441
ben listede olmak istiyorum insallah.1-gulbera
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
4-mycherie
5-denizinmavisi
6-Sealand
7- @_Elifnur_
8- @-Mahperi-
9-Kavuncuu
10- @Can yaram
11-Benvebendeniz
listeden cıkmak isteyen var mı kızlar yeni listeye baslıyoruz inşaallah
Ne okuyoruz :)1-gulbera
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
4-mycherie
5-denizinmavisi
6-Sealand
7- @_Elifnur_
8- @-Mahperi-
9-Kavuncuu
10- @Can yaram
11-Benvebendeniz
listeden cıkmak isteyen var mı kızlar yeni listeye baslıyoruz inşaallah
kisa kisa dualar olsun lutfen kizlar :) ben çalisiyorum kisa olunca aklimda tutmasi kolay oluyor daha rahat okuyorum :) :) lutfen :) :)Ne okuyoruz :)
açık konuşmak gerekirse daha önce 313 tane inşirah süresi neredeyse bi ayda bitmişti en kolayı hangisiyse o olsunkızlar ortak karar verelim ne okuyacağımıza
41 Fetih / 41 Yasin / Besmele Hatmi / 170 Ayetel Kürsi /
önerilen seçenekler :)
o zaman besmele hatmi yapalım herkes 3 defa okusun 1 defa da az geldi bana :)açık konuşmak gerekirse daha önce 313 tane inşirah süresi neredeyse bi ayda bitmişti en kolayı hangisiyse o olsun
besmele hatmi nasıl oluyor ki bana kalsa herkes kendi için 41 fetih süresi okusun derim ama :)o zaman besmele hatmi yapalım herkes 3 defa okusun 1 defa da az geldi bana :)
bende bilmiyorum canım hasretim sana arkadasımız eklemis ya o yuzden dedim :) canım ayrı ayrı okumak guzelde cok uzun suruyo o zaman liste kopuyor malum 41 fetihi paylaşalım o zaman :)besmele hatmi nasıl oluyor ki bana kalsa herkes kendi için 41 fetih süresi okusun derim ama :)
herkes Kur'an-ı Kerim okumayı biliyor mu canımbende bilmiyorum canım hasretim sana arkadasımız eklemis ya o yuzden dedim :) canım ayrı ayrı okumak guzelde cok uzun suruyo o zaman liste kopuyor malum 41 fetihi paylaşalım o zaman :)
bilmiyorum canım soralımm :)herkes Kur'an-ı Kerim okumayı biliyor mu canım
arkadaşlar 41 Fetih suresi paylaşsak ne dersiniz okuyamayacak olan var mı
1-gulbera
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
4-mycherie
5-denizinmavisi
6-Sealand
7- @-Mahperi-
8-Kavuncuu
9-Benvebendeniz
10-neyiseda
yok canım paylaşıcaz kişi basına 4 tane falan dusuyor yani. o zaman tefriciye mi okusak41 fetih paylastirilacakmi yoksa herkes tek tek 41 kez mi okuyacak ?
ben çalistigim icin aksam eve gec gidiyorum is yerindede okuyamam biraz uzun geldi banaaffiniza siginiyorum ben kizlar. kisa biseyler okuyalim derim. yada herkes fetih suresinde hemfikirse ben bu kez katilamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?