- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.701
canım daha kararlaştırmadım herkesin fikrini alıyoruz ondan sonra başlıyoruz var mı okunmasını tavsiye edecegin duagulbera ne okuyacagiz?
kismetin gelirse burdan birine yolla kismetiniDuhan veya necm olabilir bence hem her türlü murad içinmiş :)
Bide bi şey sorucam bayanlarr ben tesadüfen denk geldim bu topiğe ve katılmak istedimm ama daha evlenmeyi düsünmuyorum yaşim kücük genel olarak ileriye dua amaciyla katıldimm hacet kapilari açik olup hemen kismet cikip evlenmem herhalde dimi duam yanlıs anlasilmasin bi de
Tmmm öyle ayarlarızz artıkkkismetin gelirse burdan birine yolla kismetini
o sanki çok sahih değildi diye hatırliyorm cnmm :)Benim icin de farketmez, cuma suresini okumusmuyduk hic hatirlamadim, duhan da olabilir, bir de sahmeran duasini duyuyorum bu ara kurani kerimde yok bu dua, kaynagi ne ola ki
Ben de öyle bir sey hatirliyorum sanki o zaman gecelim onu kas yapalim derken göz cikarmayalimo sanki çok sahih değildi diye hatırliyorm cnmm :)
Allah gönül muradını versin canım sen şimdiden dua et yok illa acelem yok diosan bizim için dua et biz evlenmeyi düşünüyoruzDuhan veya necm olabilir bence hem her türlü murad içinmiş :)
Bide bi şey sorucam bayanlarr ben tesadüfen denk geldim bu topiğe ve katılmak istedimm ama daha evlenmeyi düsünmuyorum yaşim kücük genel olarak ileriye dua amaciyla katıldimm hacet kapilari açik olup hemen kismet cikip evlenmem herhalde dimi duam yanlıs anlasilmasin bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?