Hayırlı eş için birlikte dua edelim

yeni listemiz başlıyooor devam etmek isteyen ya da yeni katılmak isteyenler lütfen bildirim yapsın ya da beğensinler :)

1- gulbera -----
2- C cansu_tr ----
3- denizinmavisi ------
4- Yseeminn ---
5- mycherie ---
6- Feraceli ---

mahperi hatun ---- ?
M mormenekse1234 --- ?
nutella_kavanozu ----- ?
@neyisada ----- ?
Sealand ----- ?
Kavuncuu ---- ?
Benvebendeniz ----- ?
humeyyra ----- ?
pembe4044 ----- ?

tavsiye edilen dualar
1-Vakıa suresi
2- Veysel Karani duası
3- Furkan Suresi 74. ayet Rabbena hablena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin ( Rabbimiz bize eşlerimiz ve cocuklarımızdan gözümün nuru iyi kimseler ihsan et ve bizi takva sahiplerine imam kıl)
4-

CUMA SURESİ:helalınden evlenmek isteyen 18 defa okursa nasibi açılır.
AHZAB SURESİ:nasip ve kısmetin açılması için 7 defa okunur.
DUHAN SURESİ:3 Defa okuyan her dileğini elde eder.
NECM SURESİ:21 defa okuyan her muradına nail olur.

Internette bulduklarim bunlar.

aslında böyle duaların listesini yapalım bi dahaki listede ne okuyacaz diye düşünmeyelim listeden seçip okuyalım.

Tavsiye edilen dualar
1-Vakıa suresi
2- Veysel Karani duası
3- Furkan Suresi 74. ayet : Rabbena hablena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin ( Rabbimiz bize eşlerimiz ve cocuklarımızdan gözümün nuru iyi kimseler ihsan et ve bizi takva sahiplerine imam kıl)
4- 4444 salatı tefriciye
5- CUMA SURESİ: helalınden evlenmek isteyen 18 defa okursa nasibi açılır.
6-AHZAB SURESİ: nasip ve kısmetin açılması için 7 defa okunur.
7-DUHAN SURESİ: 3 Defa okuyan her dileğini elde eder.
8-NECM SURESİ: 21 defa okuyan her muradına nail olur.

Duhan veya necm olabilir bence hem her türlü murad içinmiş :)
Bide bi şey sorucam bayanlarr ben tesadüfen denk geldim bu topiğe ve katılmak istedimm ama daha evlenmeyi düsünmuyorum yaşim kücük genel olarak ileriye dua amaciyla katıldimm hacet kapilari açik olup hemen kismet cikip evlenmem herhalde dimi duam yanlıs anlasilmasin bi de

kismetin gelirse burdan birine yolla kismetini

Benim icin de farketmez, cuma suresini okumusmuyduk hic hatirlamadim, duhan da olabilir, bir de sahmeran duasini duyuyorum bu ara kurani kerimde yok bu dua, kaynagi ne ola ki

Allah gönül muradını versin canım sen şimdiden dua et yok illa acelem yok diosan bizim için dua et biz evlenmeyi düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…