- 30 Ocak 2013
- 183
- 720
- 53
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.721
Olur, ne kadar surede okuyoruz bu arada?kızlar ben Cuma suresi okuyalım diyorum herkes 18 tane okusa kısa bir sure zaten ne dersiniz
Katilmak istiyorum canım 1 kisi 18 tane mi okuyacak oyle ise adet olmadan okumaya başlayımSayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 18 adet Cuma Suresi okuyor inşaallah
1-gulbera -----
2- C cansu_tr ----
3-denizinmavisi ------
4-Yseeminn ---
5-mycherie ---
6-Feraceli ---
7-mahperi hatun ----
M mormenekse1234 --- ?
nutella_kavanozu ----- ?
neyiseda ----- ?
Sealand ----- ?
Kavuncuu ---- ?
Benvebendeniz ----- ?
humeyyra ----- ?
pembe4044 ----- ?
yeni listemiz başlıyooor devam etmek isteyen ya da yeni katılmak isteyenler lütfen bildirim yapsın ya da beğensinler :)
evet canım 1 kişi 18 tane okuyacakKatilmak istiyorum canım 1 kisi 18 tane mi okuyacak oyle ise adet olmadan okumaya başlayım
canım süre sınırı yok malum mazeretli durumda olanlar olabiliyor ama cok da uzatmadan bitirmeye çalışalım inşaallah :)Ne zamana kadar :)
okurken niyet etmemiz için ayrıca bi dua gerekli mi canımSayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 18 adet Cuma Suresi okuyor inşaallah
1-gulbera -----
2- C cansu_tr ----
3-denizinmavisi ------
4-Yseeminn ---
5-mycherie ---
6-Feraceli ---
7-mahperi hatun ----
8-Sealand ----
M mormenekse1234 --- ?
nutella_kavanozu ----- ?
neyiseda ----- ?
Kavuncuu ---- ?
Benvebendeniz ----- ?
humeyyra ----- ?
pembe4044 ----- ?
yeni listemiz başlıyooor devam etmek isteyen ya da yeni katılmak isteyenler lütfen bildirim yapsın ya da
canım ayrı bir dua var mı bilmiyorum. listedeki arkadaşların ismini okuyup herkesin niyetine dua edip başlıyorumokurken niyet etmemiz için ayrıca bi dua gerekli mi canım
:) dünde böyle yazmıştın ya da dan sonra ne yazacaktınSayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 18 adet Cuma Suresi okuyor inşaallah
1-gulbera -----
2- C cansu_tr ----
3-denizinmavisi ------
4-Yseeminn ---
5-mycherie --- 3 Cuma Suresi Okudu
6-Feraceli ---
7-mahperi hatun ----
8-Sealand ----
9-neyiseda ----
M mormenekse1234 --- ?
nutella_kavanozu ----- ?
Kavuncuu ---- ?
Benvebendeniz ----- ?
humeyyra ----- ?
pembe4044 ----- ?
yeni listemiz başlıyooor devam etmek isteyen ya da yeni katılmak isteyenler lütfen bildirim yapsın ya da
:) dünde böyle yazmıştın ya da dan sonra ne yazacaktın
hiç farkediyosammm :)) yada beğensin olcaktı aslında oo :))
iyi yapmışsın canım :))ben anladım zaten dünde dikkatimi çekti bugünde söylemek geldi içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?