Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YENİ LİSTEMİZDE OKUNACAKLAR

Haftaya Cumaya Kadar Hepimiz İçin:

4444 Salat-ı Tefriciye listeye paylaştırılacak ( Herkese toplamda 444 tane, ben 448 tane okurum haftaya cumaya kadar bitecek-her gün değil 1 defa okunacak-haftaya cuma duasını yaparız, o zamana kadar bitirelim)

Günü Olan Kişiye Okunacaklar:

1) Günü olana 313 Ayetel Kürsi (Herkes 29 ar tane, kendi günü olan 23 tane.)
2) 21 Taha Suresinin ilk 12 Ayeti (Herkes 2 şer tane okuyacak-kendi günü olan 1 )
3) Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). (Hergün 41 er defa)

“Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

Canlar önemli olan dualarımızın kabul olacağına inanarak birbirimiz için can-ı gönülden istemek, Allah kabul etsin dualarımızı

YENİ LİSTEMİZ
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-suskun_sultan(09.09.2013)

Canlar eksiğim varsa tamamlayın ya da yanlışım varsa düzeltin lütfen Anlaşılmayan bişey varsa da lütfen sorun

Günü olan dua kardeşimize okumamız gerekenleri gün içinde tamamlayıp, okuduğumuza dair bilgilendirme yaparsak çoook güzel olur canlarrrr

konunun başını okumadım online forumda gördüm hemen yazmak istedim.hayırlı eş için dua edelim kısmını görünce..bunu o kadar çok istiyorumki..5 senelik ilişkimin sonunda kendime bile güvenimi kaybetmiş gibiyim sanki..ne dua ediyosunuz kızlar banada söleyin şu an adetim, adetim bitince bende başlamak istiyorum

Canım hoşgeldinnn O zaman seni bir sonraki listenin başına ekliyorum, arada forumu takip etmeyi unutma canım

başlayalım ozaman duaya :13: ya Allah, Bismillah

Rabbim kabul eylesin inş. hayırlısyla.(amin)

DEVAM EDEN LİSTEMİZ
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)

YENİ LİSTEMİZ

1- ozelelif (için 10.09.2013)

hoşgeldin canımm hakkında hayırlısı olsun inşallah... yeni listenin başına ekleriz seni 9 eylülde bitiyor listemiz....
ondan önce bir listemiz daha var başlamadık hayırlı eş için gece teheccüd e kalkacağız bu pazartesi başlayacağız inşallah.. hasta olsanda kalkabilirsin dua edip yatarsın.. istersen ekleyebilirim..

:124:TEHECCÜD GRUBUMUZ:124:

1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. ozelelif

katılmak isteyenler ismini yazdırabilir arkadaşlar.. daha teheccüde kalkmaya başlamadık.. birlikte gece kalkıp dua edicez inşallah.

Rainbyte canımm ben senin adına da inşallah cuma ve cumartesi günü okuman gereken Taha Suresi ilk 12 ayetleri okudum ..
1-Elittt (için 30.08.2013) __________ rainbyte ve esrazambak adına Taha sureleri bitti
2-I34anbul (için 31.08.2013)________ rainbyte ve esrazambak adına Taha sureleri bitti

Teheccüd grubuna katılabilir miyim :)))

kuzum böle okuma sayılarını yazman iyi olmus okunmayan sayıları en azından kendimiz tamamlarız

Elitt için duaların okunma durumu

3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-okudu
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)-okudu
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-Assia_baby (08.09.2013)-okudu

______________________________________________________________________________________________________________

Teheccüd grubuna katılabilir miyim :)))

tabi ki canım katılabilirsinn.. ekliyorum seni hemen

:124:TEHECCÜD GRUBUMUZUN İSİMLERİ:124:
1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. ozelelif
7. AsiNaz

______________________________________________________________________________________________________________

Elittt bende dualarını okudumm canımm
ee kızlar tehecüüt namazında hangi duaları okuyoruz??

canım teheccüd için okuyacaklarımızın listesini oluşturalım o zaman.. fikri olan söylesin canlar
çok olmaz zaten aramızda çalışanlarımız erken kalkacaklar var hemen okur yatarız inşallah..

:124:TEHECCÜD DE İBADETLERİMİZİN LİSTESİ:124:

2 rekat teheccüd namazı kılınır ve içimizden geldiği gibi dua ederiz.. listemizdeki tüm isimleri okuyarak

(hasta olanlar yalnızca dua eder)

Son düzenleme:
En kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmak isteyenler için evlilik duası;

“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”

Bu salavatı her gün 51 kez okuyun.Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin.

BUNUDA OKUYABİLİRİZ ESRACIM

Canım aslında bana sorarsan teheccüdde böyle sayılı dua okumak yerine 2 rekat namaz kılalım, sonra listemizdeki herkes için teker teker canı gönülden, içimizden nasıl geliyosa öyle dua edelim ama yine de siz bilirsiniz canlar

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam canım 2 rekat namaz olarak değiştireyim ağır gelebilir belki.. eski mesajımı düzeltiyorumm.. minigmanig biz o duayı da okuyalım inşallah fırsat buldukça

Son düzenleme:
Bi de teheccüdde belirttiğiniz sayıda Ayetel Kürsi okumak zorlayabilir bizi :18:

tamam canım 2 rekat namaz olarak değiştireyim ağır gelebilir belki.. eski mesajımı düzeltiyorumm.. minigmanig biz o duayı da okuyalım inşallah fırsat buldukça
Sağol canım, ben kendi adıma ağır geleceğini düşünmüştüm açıkçası, hepimiz birbirimizi dualarımızda teker teker belirterek gönülden istersek, o mübarek saatlerde bütün dualarımız kabul olur inşallah

Teheccüd grubumuz 2 eylülde (yani bu pazar gecesi) kalkıyoruz inşallah.. O ZAMANA KADAR İSİMLERİNİZİ YAZDIRABİLİRSİNİZ

:124:TEHECCÜD GRUBUMUZUN İSİMLERİ:124:
1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. ozelelif
7. AsiNaz

________________________________________________________________________________________

:124:TEHECCÜD DE İBADETLERİMİZİN LİSTESİ:124:

2 rekat teheccüd namazı kılınır ve içimizden geldiği gibi dua ederiz.. listemizdeki tüm isimleri okuyarak

(hasta olanlar yalnızca dua eder)

inşallah canımm evet isim isim dua edelim cep tele yazdım isimlerinizi ordan bakıyorum aklımda olanları zaten sayıyorum da yeni arkadaşlar var bu arada aybirgencim saat 00:58 de benim mesajımdan alıntı yaptığın iletindeki teheccüdde yapacaklarımız benim eski yazdıklarım duruyor onu sil istersen ayetel kürsiler filan var.. yeni okuyan arkadaşlar karıştırabilir..

Canlarım sizi kendi durumumdan da haberdar edeyim, gerçekten hayatın ne getireceği hiiiiiç belli olmuyor, bi anda hiç beklemediğimiz gelişmelerle karşılaşabiliyoruz, bahsettiğim kişiyle konuşmaya devam ediyoruz, bazen içime sinmeyen durumlar olabiliyor tabiki ama hiçbirşeyin de dört dörtlük olmasını beklemememiz lazım zaten, beni üzen noktalardan bi tanesi de görüştüğüm kişi şu an namaz kılmıyor ama evlenirsek kılarım diyor, keşke şimdi de kılsa Ona dua ediyorum, Allah nasip etsin ona da namazı Kurban bayramı tatilinde istemeye gelmeyi düşünüyolar, hatta söz de yapabiliriz, ben hep hayırlısı için dua ettim, inşallah bundan sonra da öyle yapıcam, Allah'ın bana hakkımda hayırlı olan neyse onu nasip edeceğine inanıyorum, sizden de dua istiyorum dua kardeşlerim, eğer birbirimize hayırlıysak Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, mutlu-huzurlu, birlikte namaz kıldığımız bir yuva, hayırlı evlatlar nasip etsin, birbirimize olan sevgimiz bizi Allah'a daha da yakınlaştırsın ama eğer birbirimiz için hayırlı değilsek kimse üzülmeden kolaylık içerisinde bir şekilde bitsin.
Allah hepinizin gönlüne göre versin canlarım, sizi çok seviyorum Dua edenlerden Allah razı olsun, Allah dualarınızın kat kat güzelini size yaşatsın. Amin amin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…