- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.321
Canım hoşgeldinnnkonunun başını okumadım online forumda gördüm hemen yazmak istedim.hayırlı eş için dua edelim kısmını görünce..bunu o kadar çok istiyorumki..5 senelik ilişkimin sonunda kendime bile güvenimi kaybetmiş gibiyim sanki..ne dua ediyosunuz kızlar banada söleyin şu an adetim, adetim bitince bende başlamak istiyorum
YENİ LİSTEMİZDE OKUNACAKLAR
Haftaya Cumaya Kadar Hepimiz İçin:
4444 Salat-ı Tefriciye listeye paylaştırılacak ( Herkese toplamda 444 tane, ben 448 tane okurum haftaya cumaya kadar bitecek-her gün değil 1 defa okunacak-haftaya cuma duasını yaparız, o zamana kadar bitirelim)
Günü Olan Kişiye Okunacaklar:
1) Günü olana 313 Ayetel Kürsi (Herkes 29 ar tane, kendi günü olan 23 tane.)
2) 21 Taha Suresinin ilk 12 Ayeti (Herkes 2 şer tane okuyacak-kendi günü olan 1 )
3) Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete ayunin vecalnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). (Hergün 41 er defa)
Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl. derler.
Canlar önemli olan dualarımızın kabul olacağına inanarak birbirimiz için can-ı gönülden istemek, Allah kabul etsin dualarımızı
YENİ LİSTEMİZ
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-suskun_sultan(09.09.2013)
Canlar eksiğim varsa tamamlayın ya da yanlışım varsa düzeltin lütfen Anlaşılmayan bişey varsa da lütfen sorun
Günü olan dua kardeşimize okumamız gerekenleri gün içinde tamamlayıp, okuduğumuza dair bilgilendirme yaparsak çoook güzel olur canlarrrr
konunun başını okumadım online forumda gördüm hemen yazmak istedim.hayırlı eş için dua edelim kısmını görünce..bunu o kadar çok istiyorumki..5 senelik ilişkimin sonunda kendime bile güvenimi kaybetmiş gibiyim sanki..ne dua ediyosunuz kızlar banada söleyin şu an adetim, adetim bitince bende başlamak istiyorum
Hımmm tamam canım eline sağlık, sen düzenlemişsin zaten sayılarışimdi Salat-ı Tefriciye de 448 i sen mi okuyosun ben mi okuyorum canım
canım bırıksın sonra okurum o zaman toplam 6 edıyorgunugunune okumak sart dıye ben bırı alsın demıstım. hastalıgım bıtınce oturur okurum hepsını ınsallah olmezsek borclu gıtmeyelım hakkınızı helal edın de
dua eden herkesten de Allah razı olsun canlarım
hoşgeldin canımm hakkında hayırlısı olsun inşallah... yeni listenin başına ekleriz seni 9 eylülde bitiyor listemiz....
ondan önce bir listemiz daha var başlamadık hayırlı eş için gece teheccüd e kalkacağız bu pazartesi başlayacağız inşallah.. hasta olsanda kalkabilirsin dua edip yatarsın.. istersen ekleyebilirim..
:124:TEHECCÜD GRUBUMUZ:124:
1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. ozelelif
katılmak isteyenler ismini yazdırabilir arkadaşlar.. daha teheccüde kalkmaya başlamadık.. birlikte gece kalkıp dua edicez inşallah.
kuzum böle okuma sayılarını yazman iyi olmus okunmayan sayıları en azından kendimiz tamamlarızAmin canım okursun inşallah
ben yine yazayım tekrar sureleri ayetleri buraya; eksik ayet varsa düzeltin arkadaşlarımm vebale girmeyelim.. tAHA SURESİNİ BEN OKUNMASIYLA KARŞILAŞTIRDIM İNTERNETTE BAZI SİTELERDE AYETLER EKSİK HERYERDEN OKUMAYIN ARKADAŞLARIM..bilenler için Kuran ı Kerimden okumak daha güzeldir.. Rabbim kabul etsin tüm dualarımızı okumalarımızı AMİN AMİN AMİN
1. AYETEL KÜRSİ(313 Ayetel Kürsi (Herkes 29 ar tane, kendi günü olan 23 tane.))
Bismillahirrahmanirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
___________________________________________________________________________________________________
2. 21 Taha Suresinin ilk 12 Ayeti (Herkes 2 şer tane okuyacak-kendi günü olan 1 )
Bismillahirrahmanirrahim
1. Taha
2. Ma enzelna aleykel kur'ane li teşka
3. İlla tezkiratel limey yahşa
4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula
5. Errahmanü alel arşisteva
6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera
7. Ve in techer bil kavli fe innehu ya'lemüs sirra ve ahfa
8. Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna
9. Ve hel etake hadiysü musa
10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda
11. Felemma etaha nudiye ya musa
12. İnnı ene rabbüke fahla' na'leyk inneke bil vadil mukaddesi tuva
________________________________________________________________________________________________________
3. FURKAN SURESİ 74. AYET(herkes 41 tane okuyacak günlük olarak)
" Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete ayunin vecalnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). "
_______________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________
Elitt için duaların okunma durumu
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-okudu
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)-okudu
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-suskun_sultan(09.09.2013)
Teheccüd grubuna katılabilir miyim :)))
Elittt bende dualarını okudumm canımm
ee kızlar tehecüüt namazında hangi duaları okuyoruz??
Sağol canım, ben kendi adıma ağır geleceğini düşünmüştüm açıkçası, hepimiz birbirimizi dualarımızda teker teker belirterek gönülden istersek, o mübarek saatlerde bütün dualarımız kabul olur inşallahtamam canım 2 rekat namaz olarak değiştireyim ağır gelebilir belki.. eski mesajımı düzeltiyorumm.. minigmanig biz o duayı da okuyalım inşallah fırsat buldukça
Sağol canım, ben kendi adıma ağır geleceğini düşünmüştüm açıkçası, hepimiz birbirimizi dualarımızda teker teker belirterek gönülden istersek, o mübarek saatlerde bütün dualarımız kabul olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?