- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.361
canım okurdum sorun degıldı de simdi ölüm kalım var Allah korusun. tesekkur ederım sana da okudgun icin Allah denk getırsın ve kabul eylesin insallah
bu arada teheccud e pazar kalkiyormusuz da ben dua ederim artik. o gunden itibaren her gun kalkiyor degil mi
Canım belki de aynı zamanlarda olur, ben sana yetişebileceğimi hiç düşünmüyodum ama nasip kısmet bu işer, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsincanım benim o sorunlar herkeste oluyor evlenin ce kılarım demeside güzel bence.benimkide düzenli kılamıyo ama insallah düzene girecegini düsünüyorum bende acemiyim daha namaz konusunda ama insallah düzene girecek.bu arada canım benimkide kurban bayramından sonraki hafta söz yapmayı düsünyo aynı zamandamı gitcez yoksa kızzzzInsallah canım ya hakkında hayırlısı olsun.allah hepimize mutlu hayırlı yuvamıza kavusmayı nasip etsin Hepimize insallahcanlarım her duamda varsınız
Canım sen yanlış anladın galiba, Salat-ı Tefriciye'yi dün tamamlaman gerekmiyodu zaten, Cuma gününe kadar okuycaksın 444 taneyi.Elitt Allah kabul etsin. taha süresini,ayetel kürsü ve diğer ayeti okudum ama salavati tamamlayamadım
Canım sen yanlış anladın galiba, Salat-ı Tefriciye'yi dün tamamlaman gerekmiyodu zaten, Cuma gününe kadar okuycaksın 444 taneyi.
Teheccüd grubumuz 2 eylülde (yani bu pazar gecesi) kalkıyoruz inşallah.. O ZAMANA KADAR İSİMLERİNİZİ YAZDIRABİLİRSİNİZ
:124:TEHECCÜD GRUBUMUZUN İSİMLERİ:124:
1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra
5. Rainbyte
6. ozelelif
7. AsiNaz
________________________________________________________________________________________
:124:TEHECCÜD DE İBADETLERİMİZİN LİSTESİ:124:
2 rekat teheccüd namazı kılınır ve içimizden geldiği gibi dua ederiz.. listemizdeki tüm isimleri okuyarak
(hasta olanlar yalnızca dua eder)
______________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________
hergün mü kalkalım bilmiyorum ki ağır gelir mi acaba???
istişare edelim sizler ne dersiniz
Canım belki de aynı zamanlarda olur, ben sana yetişebileceğimi hiç düşünmüyodum ama nasip kısmet bu işer, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
hayırlısı canım insallah hepimiz mutlu oluruz insallah
birbirimize müjdelerimizi verelim insallah güzel haberlerimizi
Bilmem ki acaba 2-3 gecede 1 mi kalksak :44:
canım ben derimki persembe yada cuma gecesi kesin kalkalım
kızlar zor bir dönemden geçiyorum iş ve şehir değişikliği yapıcam 5 senelik ilişkim bitti şu ara hayatım düzensiz ve çok garip kimseye tutamayacağım sözü vermek istemem.ben o dediğiniz duaları bilmiyorum şu ara adetim yarın falan biter bitince sizede kendimede dua edicem inşallah.bol bol ayetel kürsi okucam ve ihlas suresi okucam 4444 dilek duası değil mi onuda okumak istiyorum.seher vaktinde yapılan dua önemliymiş.rabbim kabul eylesin dualarımızı hepimize mutlu yuvalar hayırlı evlilikler nasip eylesin
gerçekten çok zor bir dönem.. Allah yar ve yardımcın olsun canımm. beş sene dile kolay gerçekten .. ama Rabbimiz kaldıramayacağımız yükü vermez inan buna.duaların kabul olsun canım.. içini ferah tut bu bir dönem ve geçecek sadece imtihanlardasın.. sabredersen çok güzel mükafat olur inşallah senin için.. isyan etmeden bu dönemi geçirirsin inşallah.. memleket de değiştiriyormuşsun tebdili mekanda ferahlık ve hayir vardir.. o omuzlarına kaldıramayacağın yükü vermez Allah emin ol.. bu arada canım seni teheccüd grubundan çıkarayımmı?
cnm benim içime su serptin..umarım benimde kıymetimi bilen el üstünde tutan bırakamayacak kadar çok seven hayırlı bir eşim olur ne deyim..tabi şu an buna hazır mıyım değilim ama yaşım geçiyor yıllarımı verdim erkek arkadaşıma ondan başkası olmadı olmayacakmış gibide güvendim herşeyimle ona ..ne deyim Allahtan hayırlısını dilemekten başka..beni çıkar tatlım gruptan elimden geldiğince edicem kendime ve sizlere..
cnm benim içime su serptin..umarım benimde kıymetimi bilen el üstünde tutan bırakamayacak kadar çok seven hayırlı bir eşim olur ne deyim..tabi şu an buna hazır mıyım değilim ama yaşım geçiyor yıllarımı verdim erkek arkadaşıma ondan başkası olmadı olmayacakmış gibide güvendim herşeyimle ona ..ne deyim Allahtan hayırlısını dilemekten başka..beni çıkar tatlım gruptan elimden geldiğince edicem kendime ve sizlere..
Allah yardımcın olsun canım Allah sevdigimizin yokluguyla sınamasın bizi amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?