- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.701
canımm çok sevindim senin adına Rabbim mübarek etsin inşaallah dünya ahiret mutluluğu nasip etsin dualarında bizleride unutma inşaallahKızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyordum topiğe. Bilenler çok iyi bilir. Ben de bir dönem buraya girip dua gruplarına katılmaya çalışıyordum. Dualarımızın mucizelerini yaşayalım inşallah burda hepbirlikte paylaşıp birbirimize moral olalım demiştim.Çok şükür Rabbim bana nasip etti kısmetse yazın sonlarına doğru evlenicem. Yaşadıklarınızı çok yakından bilen ve yaşayan biri olarak şunu söyleyebirim ki lütfen ümidinizi kaybetmeyin, kabul olacağına inanarak, hakkınızda hayırlı olan kişinin elbet bi yerlerde sizi beklediğini belki sizin gibi sizi aradığını bilerek inanarak dua edin. Birisi önerildiğinde görüşme öncesinde doğru karar verebilmek için dua ederek gidin. Yaş, konum, maddiyat inanın aslında bunlar engel değil. Bir de birisi hakkında karar vermede acele etmeyin hemen hayır demeyin. Kimbilir belki de hakkınızda hayırlı olan kişi odur.Mesela ben hayatta olmaz deyip kaç defa reddettiğim kişiyle bu yola girdim inşallah. Bol dua, sabır ve ümit. Dua olarak da Cuma günleri sela vaktinde 18 Cuma suresi okuyabilirsiniz. İnanın çok etkili.Bir kişi hakkında kararsız kaldığınız durumlarda da istiareyi öneririm. Zaten aslında istiare denilen şey namaz ve duadan ibaret. Kalbinize yönelin içinize, kendinize dönmeye çalışın. Hep dualarımda olucaksınız inşallah. Rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlı evlilikler yapmayı nasip etsin inşallah. Ne demişler nasip ettirmeyeceği şeyi istetmezmiş
bencede öyle canım içten samimi dua etsin ama her zaman hayırlısını isteyerek dua etsin özel bir dua bilmiyorum hayırlı ise ailemin kalbi gönlü yumuşasın Allahım diye dua etsin. hayrıda şerride bilen Rabbim biz bilemiyoruzGunaydin hanimlar.
Evlilik icin okudugunuzu gordum de ben biraz farkli bir sey sorayim.
Kizin kismeti var ise ve gonlu de var ise ama ailesi vermiyor ise,
aileyi ikna etmek icin onereceginiz bir dua/esma var midir?
Normal dua etse ibadetlerini aksatmamaya calisip kalpten istese olur diyorum ben
ama yinede ozel bir seyler varmi sizin bildiginiz diye sorayim dedim.
Allah tamamini erdirsin insallah, boyle guzel haberler verin bize nolurrrr:)) aslinda her seyin ilk sarti sabir, ben mesela hayirli es icin yaklasik 2yildir dua ediyorum, ümitsizlige dusuyorum bazen olmuyor o kadar dua ediyorm diye ama en hayirli zamani Rabbim bilir bunu anlayamiyoruz. Bu guzel haberi vererek yuregimize su serptiginiz icin tesekkurler, Allah iki cihanda da mutlu mesut eylesin insallahKızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyordum topiğe. Bilenler çok iyi bilir. Ben de bir dönem buraya girip dua gruplarına katılmaya çalışıyordum. Dualarımızın mucizelerini yaşayalım inşallah burda hepbirlikte paylaşıp birbirimize moral olalım demiştim.Çok şükür Rabbim bana nasip etti kısmetse yazın sonlarına doğru evlenicem. Yaşadıklarınızı çok yakından bilen ve yaşayan biri olarak şunu söyleyebirim ki lütfen ümidinizi kaybetmeyin, kabul olacağına inanarak, hakkınızda hayırlı olan kişinin elbet bi yerlerde sizi beklediğini belki sizin gibi sizi aradığını bilerek inanarak dua edin. Birisi önerildiğinde görüşme öncesinde doğru karar verebilmek için dua ederek gidin. Yaş, konum, maddiyat inanın aslında bunlar engel değil. Bir de birisi hakkında karar vermede acele etmeyin hemen hayır demeyin. Kimbilir belki de hakkınızda hayırlı olan kişi odur.Mesela ben hayatta olmaz deyip kaç defa reddettiğim kişiyle bu yola girdim inşallah. Bol dua, sabır ve ümit. Dua olarak da Cuma günleri sela vaktinde 18 Cuma suresi okuyabilirsiniz. İnanın çok etkili.Bir kişi hakkında kararsız kaldığınız durumlarda da istiareyi öneririm. Zaten aslında istiare denilen şey namaz ve duadan ibaret. Kalbinize yönelin içinize, kendinize dönmeye çalışın. Hep dualarımda olucaksınız inşallah. Rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlı evlilikler yapmayı nasip etsin inşallah. Ne demişler nasip ettirmeyeceği şeyi istetmezmiş
mazeretliyim yaseminim günaydın hayırlı haftalarhayırlı sabahlar hayırlı haftalar hanımlarr bereketli güzel haberler alacagımız bir hafta olsun inşaallaaah
kızlar listemiz çok yavaşladı ben dahil herkes hızlansınn lütfeeen hadi bakalım canlanalımm biraaz
tamam kuzummazeretliyim yaseminim günaydın hayırlı haftalar
aysenin en son etkinliği 15 nisanda olmuş canım
evet canım ya ismini yazdırdı bir daha hiç bildirim yapmadı yinede etiketledim artıkaysenin en son etkinliği 15 nisanda olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?