Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar mazaretliyken de okuyamaz mıyız?
dua amacıyla okunur diye biliyorum ben.

GULBERA ; Dünyası Dini Ahireti için hayırlı olacak güzel bereketli huzurlu bir evlilik için.
CANSU ;nişanlımla hayırlısıyla tez zamanda yuvamı kurmak
GUİDİNG1 ; arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz
NEYİSADA ;imanli,salih, beni çok seven, değer veren, ilgili, sadık, dürüst, sağlıklı, cesur, cömert ve her acidan birbirimize uygun ve uyumlu olduğumuz, Allahin sevdigi kullarindan bir kul ile hayirli bir evlilik istiyorum arkadaşlar tez vakitte
DENİZİN MAVİSİ (Selin): Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
MYCHERİE;Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
EBRULİ;Rabbim dua sahibi ebruli-- rumuzlu arkadaşımıza; dini, dünyası, ahireti için ve her yönden hayırlı olacak eş nasip et, iki cihan saadeti süreceği hayırlı evlilik hayatı nasip et dualarını hayırlısı ile kabul et.Amin
BENVEBENDENİZ(İlknur);Allahım önce hayırlısı ile bu yıl memur olmamı, sonrada huzurlu,mutlu ,sağlık dolu ,aşk sevgi saygı dolu her yönden hayırlı bir evlilik,sadık bana uyumlu anlaşabileceğim deger veren bilen beni ömür boyu sevecek ve mutlu edecek saygılı içinde Allah korkusu olan bir eş nasip et yarabbim.
SEALAND; dinim dünyam ve ahiretim için mutlu olacağım tez zamanda(mümkünse bu yıl) bir evlilik ve evlatlar
_AYSE_80;
NARA87(gülnar);arkadaşımız evli eşiyle huzurlu olabilmesi, yeni bir eve taşınması ve eşinin işlerinin düzelmesi
MRSFULYA : Ruhen, bedenen ve zihnen anlaşabileceğim bir kulunla tez zamanda hayırlı bir evlilik ve evlatlar
ELANUR;
EYSAİH
;hayirli evlat ve hayirli atama

1- gulbera ------- 1,2,3,4,5,6, (mzrt)
2- C cansu_tr ----- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,
3- guiding1
4- neyiseda ------ 1,2,3,4,5,
5- denizinmavisi (selin) --- 1,2,3,4,5,6,7,8, (mzrt)
6- mycherie ----- 1,2,3,4,5,7 (mzrt)
7- ebruli-- --- 1,2,3 (mzrt)
8- Benvebendeniz (ilknur) ----1,2,3,4,
9- Sealand
10- A _ayse_80
11- Nara87 (gülnar)
12- M mrsfulya ----- 1,2,3,4,5,6 (mzrt)
13- @elanur84 ----
14- E eysaih ----

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun

arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okuyoruz lütfen bildirimlerinizi okuyun okumayın düzenli yapın
duasını eklemek isteyenler bildirsin kızlar

kızlar ya bu arada sizleri çok merak ediyorum valla. sizde de bu merak var mı :)

kızlar ya bu arada sizleri çok merak ediyorum valla. sizde de bu merak var mı :)

Ediyorum ben de canım, gerçek hayatta neler yapıyorsunuz, karakterleriniz, fiziksel durumunuz,mesleğiniz...bunlar merak konusu:) Ben anlatırım normalde kendimi de deşifre olmaktan korkuyorum, tanıdık filan görür mörür diye Seni az buçuk hatırlıyorum, ney üflüyordun değil mi, maşallah sana çok zormuş onu çalmak, helal olsun sana valla

Ufluyordum ama artık uflemiyorum canım bıraktığıma üzülüyorum aslında ama bana ağır geldi biraz parça çalışması. Hem de kötü anıları var. Neyse. . Buradan olmaz ama diyorum ki watsaptan grup yapsak kendimize. Nasıl olur :)

Hımm kendini iyi hissettirmiyorsa bırakman iyi olmuş. Grup kurmaya gelince bilemedim ama olabilir aslında, gerçi herkes birbirini tam olarak tanımıyor ama bir sıkıntı yaşamayız sanırım. Diğer arkadaşlar da bu konuda fikrini beyan etsinler bakalım

Kızlar Günaydın
Canin brn tüm duaları herkes için birer okudum
Allah kabul etsin

GULBERA ; Dünyası Dini Ahireti için hayırlı olacak güzel bereketli huzurlu bir evlilik için.
GUİDİNG1 ; arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz
NEYİSADA ;imanli,salih, beni çok seven, değer veren, ilgili, sadık, dürüst, sağlıklı, cesur, cömert ve her acidan birbirimize uygun ve uyumlu olduğumuz, Allahin sevdigi kullarindan bir kul ile hayirli bir evlilik istiyorum arkadaşlar tez vakitte
DENİZİN MAVİSİ (Selin): Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
MYCHERİE;Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
EBRULİ;Rabbim dua sahibi ebruli-- rumuzlu arkadaşımıza; dini, dünyası, ahireti için ve her yönden hayırlı olacak eş nasip et, iki cihan saadeti süreceği hayırlı evlilik hayatı nasip et dualarını hayırlısı ile kabul et.Amin
BENVEBENDENİZ(İlknur);Allahım önce hayırlısı ile bu yıl memur olmamı, sonrada huzurlu,mutlu ,sağlık dolu ,aşk sevgi saygı dolu her yönden hayırlı bir evlilik,sadık bana uyumlu anlaşabileceğim deger veren bilen beni ömür boyu sevecek ve mutlu edecek saygılı içinde Allah korkusu olan bir eş nasip et yarabbim.
SEALAND; dinim dünyam ve ahiretim için mutlu olacağım tez zamanda(mümkünse bu yıl) bir evlilik ve evlatlar
_AYSE_80;
NARA87(gülnar);arkadaşımız evli eşiyle huzurlu olabilmesi, yeni bir eve taşınması ve eşinin işlerinin düzelmesi
MRSFULYA : Ruhen, bedenen ve zihnen anlaşabileceğim bir kulunla tez zamanda hayırlı bir evlilik ve evlatlar
ELANUR;
EYSAİH

3- guiding1
4- neyiseda ------ 1,2,3,4,5, (mzrt)
5- denizinmavisi (selin) --- 1,2,3,4,5,6,7,8, (mzrt)
9- Sealand ------ 1,2,3,4,5
10- A _ayse_80
11- Nara87 (gülnar)
13- @elanur84 ----
14- E eysaih ----

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun

arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okuyoruz lütfen bildirimlerinizi okuyun okumayın düzenli yapın

Kızlar Günaydın
Canin brn tüm duaları herkes için birer okudum
Allah kabul etsin
canım listedeki herkes için tek tek okuyoruz yani 1. sıradaki için 33 er defa bütün dualar
2. sıradaki için 33 er defa bu şekilde devam ediyor böyle mi okudun

canım listedeki herkes için tek tek okuyoruz yani 1. sıradaki için 33 er defa bütün dualar
2. sıradaki için 33 er defa bu şekilde devam ediyor böyle mi okudun
Canim listedeki herkese teker teker 33 defa okudum ve okuyacağım inşallah

Kızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyordum topiğe. Bilenler çok iyi bilir. Ben de bir dönem buraya girip dua gruplarına katılmaya çalışıyordum. Dualarımızın mucizelerini yaşayalım inşallah burda hepbirlikte paylaşıp birbirimize moral olalım demiştim.Çok şükür Rabbim bana nasip etti kısmetse yazın sonlarına doğru evlenicem. Yaşadıklarınızı çok yakından bilen ve yaşayan biri olarak şunu söyleyebirim ki lütfen ümidinizi kaybetmeyin, kabul olacağına inanarak, hakkınızda hayırlı olan kişinin elbet bi yerlerde sizi beklediğini belki sizin gibi sizi aradığını bilerek inanarak dua edin. Birisi önerildiğinde görüşme öncesinde doğru karar verebilmek için dua ederek gidin. Yaş, konum, maddiyat inanın aslında bunlar engel değil. Bir de birisi hakkında karar vermede acele etmeyin hemen hayır demeyin. Kimbilir belki de hakkınızda hayırlı olan kişi odur.Mesela ben hayatta olmaz deyip kaç defa reddettiğim kişiyle bu yola girdim inşallah. Bol dua, sabır ve ümit. Dua olarak da Cuma günleri sela vaktinde 18 Cuma suresi okuyabilirsiniz. İnanın çok etkili.Bir kişi hakkında kararsız kaldığınız durumlarda da istiareyi öneririm. Zaten aslında istiare denilen şey namaz ve duadan ibaret. Kalbinize yönelin içinize, kendinize dönmeye çalışın. Hep dualarımda olucaksınız inşallah. Rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlı evlilikler yapmayı nasip etsin inşallah. Ne demişler nasip ettirmeyeceği şeyi istetmezmiş

Gunaydin hanimlar.
Evlilik icin okudugunuzu gordum de ben biraz farkli bir sey sorayim.
Kizin kismeti var ise ve gonlu de var ise ama ailesi vermiyor ise,
aileyi ikna etmek icin onereceginiz bir dua/esma var midir?
Normal dua etse ibadetlerini aksatmamaya calisip kalpten istese olur diyorum ben
ama yinede ozel bir seyler varmi sizin bildiginiz diye sorayim dedim.

Kızlar Günaydın
Hayırlı cumalar
Duayi okudum ayri ayri
Allah kabul etsin

_AYSE_80;
ELANUR;
EYSAİH

3- guiding1
4- neyiseda ------ 1,2,3,4,5, (mzrt)
5- denizinmavisi (selin) --- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,
9- Sealand ------ 1,2,3,4,5
10- A _ayse_80
11- Nara87 (gülnar)
13- @elanur84 ----
14- E eysaih ---- bütün listeye okudu

Anlamı

33 defa Ayetel Kürsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…