Hayırlı eş için birlikte dua edelim

bir de birşey sorucam,
bunları abdestli ve namazdan sonra mı okuyacağız, yoksa normal zamanda okusak oluyor mu?

yani tabikide abdestli okumak daha güzeldir ama herkesin durumu müsait olmayabiliyor herkes kendine göre ayarlasın artık ramazan ayına kadar bitirmeye çalışalım inşallah

Gulum 4ve5 numarali dualar adetken okunuyor mu ? Gerci ramazana kadar sure verdiysen bekler oyle okurum icimede siner birde listedeki herkesin niyeti hayirli es icinmi bide nick yanina isim yazsakta ismenmi niyetlensek bide ellerine yuregine emegine saglik :)

canım ben ikisini de dua diye biliyorum okunabilir yani mazeretliykende ama sen bilirsin içime sinsin beklerim dersen oda olur :) benim bildigim herkesin niyeti aynı ama dur ben bi daha sorayım :)

benim niyetim hayırlı evlilik inşaallah, bu kısmı başarabilirsem duaya hayırlı evlat olarak devam etmeyi ümit ediyorum.
Bu arada unutmadan ismim emine gül.

YENİ LİSTEMİZ BAŞLADI AYRI AYRI OKUMUYORUZ LİSTE GENELİ İÇİN TOPLU NİYET EDİP OKUYORUZ

1- gulbera
2- C cansu_tr
3- O Ozzgeee
4- mycherie
5- neyiseda
6- Benvebendeniz
7- denizinmavisi
8- Sealand
9- rudecute (Gizem)
10- ebruli--
11- E eysaih
12- M mrsfulya
13- E eminem63 (Emine Gül)
14- nisa1234

Aşağıdaki dualar liste geneli için okunacak Ramazan ayına kadar tamamlamaya çalışalım inşallah
100 Bismillahirrahmanirrahim
100 Estağfirullah el azim
100 La ilahe illallah
100 Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab.

(Ey kapıları açan Allah’ım, bizim için en hayırlı kapıyı aç)
100 La ilâhe illallahul, halimul kerimu,ve subhanallahi rabbil arsil azim ve subhanallahi rabbis semavatisseb-i ve rabbil arsil azim vel hamdulillahi rabbil alemin
1000 Ya Latif

100 Salavatı Fatih
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym

(Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl)

YENİ LİSTEMİZ BAŞLADI AYRI AYRI OKUMUYORUZ LİSTE GENELİ İÇİN TOPLU NİYET EDİP OKUYORUZ

1- gulbera
2- C cansu_tr
3- O Ozzgeee (Esra)
4- mycherie
5- neyiseda
6- Benvebendeniz
7- denizinmavisi
8- Sealand
9- rudecute (Gizem)
10- ebruli--
11- E eysaih
12- M mrsfulya
13- E eminem63 (Emine Gül)
14- nisa1234

Aşağıdaki dualar liste geneli için okunacak Ramazan ayına kadar tamamlamaya çalışalım inşallah
100 Bismillahirrahmanirrahim
100 Estağfirullah el azim
100 La ilahe illallah
100 Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab.

(Ey kapıları açan Allah’ım, bizim için en hayırlı kapıyı aç)
100 La ilâhe illallahul, halimul kerimu,ve subhanallahi rabbil arsil azim ve subhanallahi rabbis semavatisseb-i ve rabbil arsil azim vel hamdulillahi rabbil alemin
1000 Ya Latif

100 Salavatı Fatih
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym

(Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl)

Canlar Günaydın
Rabbim duamizi kabul etsin
Herkesin niyeti olacak yeterki umudumuzu kirmayalim

Canım merhaba bende geldim tekrar nasılsınız Tekrar başlıyabilirim bende birdaha duaya etiketlersen seve seve katılmak isterim :)

Merhaba arkadaşlar,ben bişey sormak istiyorum açıkçası nereye yazacağımi bilemedim.ben büyük bir aşkla eşimle evlendim fakat evlilik aşamasında bir gorumcemle kavga ettik ve konuşmuyorduk.bana aşık olan eşim bi anda soğumaya başladı ve biz 2yil önce boşandık.şu an eski eşimle oğlumun için sık sık görüşüyoruz.bana iki farklı kişi esime ailesinden bir kadın tarafından sogutma büyüsü yapılmış olduğunu söyledi. Açıkçası inanmamistim ama biraz araştırınca olabilir diyorum.sizce ne yapmalıyım? Sadece dua ediyorum,her gün fatiha,ayetel kursi ve Felak nas dualarıni okuyorum.öyle hocaya falan gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…