- 26 Şubat 2015
- 3.526
- 2.975
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.821
Kızlar bu gece hayırlı es isteyenlerin isimleriyle dua edelim mi?
Ortak dua mız şu olsun mu?
"Rabbim bu dua topiginde yer alan gulbera, denizinmavisi...(diger arkadaslarimizin rumuzlari tek tek sayilir) arkadaşlarımıza ve bana ;
dini,dünyası ve ahireti için hayırlı,
Gözümüzün beğendiği, gönlümüzun sevdiği, içimize sinen ,
Bizlere her açıdan uygun,
İmanli ve senin sevdiğin kullarindan bir kul ile
Hayirli, mutlu,huzurlu bir yuva nasip et Allahım "
eysaih ve ozge icinde okudum. Bi kendim kaldi. Bitince bildirim yaparim insallah. Hayirli kandiller hepimize1-gulbera ------- bütün listeye okudu,15
2- C cansu_tr ----- bütün listeye okudu ,15
3-guiding1 ------ bütün listeye okudu
4-neyiseda ------ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11
5-denizinmavisi (selin) ------bütün listeye okudu ,15
6-mycherie ----- 1,2,3,4,5,7,8,9,11,12,13
7-ebruli-- --- 1,2,3,4,5,6,7,8,
8-Benvebendeniz (ilknur) ----1,2,3,4, (sınavdan sonra tamamlayacak)
9-Sealand ------ bütün listeye okudu
10- A _ayse_80 ---- hiç bildirim yapmadı
11-Nara87 (gülnar)---1,2,3,
12- M mrsfulya ----- bütün listeye okudu
13- @elanur84 ---- hiç bildirim yapmadı
14- E eysaih ---- bütün listeye okudu
15- O Ozzgeee ----- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12 arkadaşımız yeni katıldı bütün listeye okuyanlar özge içinde okusun lütfen
ARKADAŞLAR PAZARTESİ LİSTE İÇİN SON GÜN YENİ LİSTEYE PAZARTESİ BAŞLIYORUZ İNŞAALLAH YENİ LİSTEDE DEVAM EDECEK ARKADAŞLAR BİLDİRSİN YADA BEĞENSİN ŞİMDİDEN LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLIYORUM
YENİ LİSTE İÇİN KATILACAKLAR
1-gulbera
2- C cansu_tr
3- O Ozzgeee
4-mycherie
5-neyiseda
6-Benvebendeniz
7-denizinmavisi
bende katılmak isterimYeni listeye ben de katılmak isterim @aybirgen
ben bu liste için Salavatı Fatih okuyalım diyorum faziletli bir salavat diye biliyorum önce 1000 tane YA LATİF sonra 100 tane salavat okunuyor. tavsiyedir başka fikri olan varsa alalım :)
Salavati fatih
Okunuşu:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym
Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
karar vermedik canım henuz ekliyorum ben seni listeye. listede belirtiyoruz zaten kac tane nasıl okunacakhangi dua kaç kez okunucak kızlar, ben de okumaya başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?