- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.281
Ayni anda yazdık belki de ayni anda ayni dualari okuduk ne kadar güzelgulbera Cnm 3 Cuma 41 ayet okudum Rabbım hepımızın hakkında hayırlısıyla dualarımızı kabul eylesın
Ayni anda yazdık belki de ayni anda ayni dualari okuduk ne kadar güzel
Aynen bian yazdigini ve yazdigimi ayni anda görünce çok mutlu oldumAy evet ne guzel ınsanın ıcı huzurla doluyor hem dua edıp hem dua alınca
Yeni dua listesi belli mi gecen bi liste yapmistin ama sayfayi bulamadimaynen kimseden ses çıkmıyor mrk etme kuzum ben seni yalnız bırakmadım bekargiller familyasıı ses verin :)
DUA LİSTEMİZYeni dua listesi belli mi gecen bi liste yapmistin ama sayfayi bulamadim
Tamam canim ilk ikisini yaptik zaten cok şükürDUA LİSTEMİZ
1-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır” (okundu)
2-Cuma suresi
3-kenzul ars
4- 19 sekine duasi
5-cevsenül kebir
6-313 ayetel kursi
7- 1001 fatiha
8- salavati kubra ( uzun bir salavat ayet okur gibi abdestli ortulu okuyabiliriz adetken okunmuyor )
9- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
10- salavatı fatih 4444 adet
canım en son boyleydı listemiz ama bu sırada okuyacaz diye bir sartımız yok yeni dualarda ekleyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?