- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.421
canım dua nıyetıne olunca okunabılıyormus ama ben okumuyorum cok ıcıme sınmıyor. bıtınce okursun sende ıstersenCanım ben regl oldum. Okunmuyor sanırım,ayet sonucta:/
Canim ben listedeyim ama internetim yok bu ara pek yazamam ama okuyacagim tez zamanda evdeyken okurum abdestli bi sekildecanım dua nıyetıne olunca okunabılıyormus ama ben okumuyorum cok ıcıme sınmıyor. bıtınce okursun sende ıstersen
Canım ben tam anlamadım nasıl okunacagını her birimi 19 defa okunucak 1. Okuyup 2. Gecip tekrarmı 1. Ayete donucez?YENİ LİSTEMİZ
gulbera --------
C cansu_tr ---------
O Ozzgeee (Esra) ---
@rude girl (Gizem) ---
gecenin_resmi (Esra) -----
talena (özge) -------
Emmaline -----
Kavuncuu -------------
Chemistcan (özge) -----
Elcinazra ---------
denizinmavisi (Selin) -----
Pembis Hayaller (Melis) ----
M mrsfulya ---
Mathildamae -----------
B bitutampapatya --------
arkadaşlar ağzınıza yüreğinize sağlık listemiz tamamlandı yeni listemizde 19 sekine + Furkan suresi 74. ayet okuyoruz sekine duasının okunma şeklini ekliycem Furkan suresi (74. ayet) yine 41 adet okunabilir.
bu listede devam etmek istemeyen varsa lütfen bildirsin yoksa listeyi aynen alıyorum
Bidahaki hafta katılayım ben ozaman öyle daha iyi mi olurkicanım dua nıyetıne olunca okunabılıyormus ama ben okumuyorum cok ıcıme sınmıyor. bıtınce okursun sende ıstersen
Hepimiz mazeretine denk gelmiş bu sefer:) listede olun bence, mazeretiniz biter bitmez okursunuz hemencik. Ben öyle yapacağım. Zaten kalabalık olduğumuzdan bir duanın tamamlanması 1 haftayı geçiyor aşağı yukarı.Bidahaki hafta katılayım ben ozaman öyle daha iyi mi olurki
Tam bilmedigim icin oyle dedim:) peki yetistirebilirmiyim acaba? Kimsenin duasının eksik kalmasını istemem:)Hepimiz mazeretine denk gelmiş bu sefer:) listede olun bence, mazeretiniz biter bitmez okursunuz hemencik. Ben öyle yapacağım. Zaten kalabalık olduğumuzdan bir duanın tamamlanması 1 haftayı geçiyor aşağı yukarı.
canım her ayet 19 defa okunuyor söyle yaniCanım ben tam anlamadım nasıl okunacagını her birimi 19 defa okunucak 1. Okuyup 2. Gecip tekrarmı 1. Ayete donucez?
Canım ben okudum 19 Sekine + 41 Furkan suresiniYENİ LİSTEMİZ
gulbera --------
C cansu_tr ---------
O Ozzgeee (Esra) ---
@rude girl (Gizem) ---
gecenin_resmi (Esra) -----
talena (özge) -------
Emmaline -----
Kavuncuu -------------
Chemistcan (özge) -----
Elcinazra ---------
denizinmavisi (Selin) -----
Pembis Hayaller (Melis) ----
M mrsfulya ---
Mathildamae -----------
B bitutampapatya --------
arkadaşlar ağzınıza yüreğinize sağlık listemiz tamamlandı yeni listemizde 19 sekine + Furkan suresi 74. ayet okuyoruz sekine duasının okunma şeklini ekliycem Furkan suresi (74. ayet) yine 41 adet okunabilir.
bu listede devam etmek istemeyen varsa lütfen bildirsin yoksa listeyi aynen alıyorum
Canim yatsi namazindan sonra okudum sekine duasini ve furkan suresinin ayetini. Ilk kez sekine duasini okudum bayagi uzunmus zor bitirdim uykum geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?