Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YENİ LİSTEMİZ

gulbera --------
C cansu_tr --------- 19 sekine + furkan suresi
O Ozzgeee (Esra) --- mzrt
rudecute (Gizem) --- mzrt
gecenin_resmi (Esra) -----
talena (özge) ------- mzrt
Emmaline -----
Kavuncuu ------------- 19 sekine + furkan suresi
Chemistcan (özge) -----
Elcinazra ---------
denizinmavisi (Selin) ----- mzrt
@pembe hayallerr (Melis) ----19 sekine + furkan suresi
M mrsfulya ---
Mathildamae -----------
B bitutampapatya -------- mzrt

19 sekine + Furkan suresi 74. ayet ( 41 defa) okuyoruz

kılzar bu listede hepiniz mi mazeretlisiniz ya huu
C cansu_tr canım ilk defa okuduysan uzun gelmiştir bide tekrarlı okuyunca zor gelmiştir ama sen bu duayı tekrarsız okumaya devam et cok guzeldır sekine ben çok severim bunaldıgında daraldıgında okurum hep tavsiye ederim
Z Zeynep-esra82 ekleriz tabi canım sayfayı takipte ol ama daha yeni başladık bizim hatunlar aynı anda mazeretlendi bu ay :) biraz uzun sürebilir sen kendin için oku istersen sekineyi yeni listede dahil edelim seni

Tekrarli olarak okudum canim bundan sonra okumaya calisirim Allahin izniyle

Okudum bitirdim duamizi hepimizin icin

Link atabilir misiniz benim için muhafazakar insanların olması çok önemli bir derdim paylaşmak istiyorum ama bakıyorum çok değişik düşünenler var bir derdim var bölümünde :)

Link atabilir misiniz benim için muhafazakar insanların olması çok önemli bir derdim paylaşmak istiyorum ama bakıyorum çok değişik düşünenler var bir derdim var bölümünde :)
anlat belki buradan çözüm buluruz :) bdv ye bende takılmıyuorum artık.çok kalitesiz kendini bilmez dolu orası

O kadar uzun bir konu ki anlatmaya dahi gücüm yok sanki şu an kpss ye hazırlanıyorum kpss den sonra bu konuyu burda bayanlara sormayo çok istiyorum bir derdim var bölümün de maneviyata önem vermeyen insanlar var onların da görüşü benim için önemsiz kalıyor konu evlilik 6 yıllık evliyim en başından beri eşim in bana ilgisizlipi bana bir şey hissetmiyor ama seviyormuş mahlesef çok ikili oynuyor buna binarn bozulan psikolojim ama ayrıntı çok karmakarışık kpss den sonra nasip olursa paylaşıp fikir almayı düşünüyorum

Bak burada linki canim bende oraya bakarim arada http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.672122/page-711#post-47754781

hakkaten ilk defa boyle hep birlikte denk geldik bildigin ates hatti yaklasan carpilir :)))) az kaldi benim cnm yarin veya oburgub okur haber veririm

Maneviyattan kastiniz muhafazakarliksa burada onu (genel sitede yani) ayirt etme sansiniz yok burada modern goruse sahip olun dinini yasayan insanda cok
Sadece sorununuzun evlilik uzerine olmasi nedeniyle sunu belirtmek isterim bu listedeki herkes bekar bir arkadasimiz nisanli nasip kismetce biraz kapali olan arkadaslar toplandik dua ediyoruz evlilik denilen kuruma ait tecrubemiz yok bizde size ancak duydugumuz dogrultuda bir gorus bildirebilirizki buda evli olup iyisiyle kotusuyle evlilik yuruten bir kisi kadar faydali olmaz malum bekara bosamakta kolay derlerya dolayisiyla buradan cok verim alamayabilirsiniz bilgi olarak paylasmak istedim

Teşekür ederim haklısınız çok teşekür ederim çok güzel ifade etmişsiniz aslında her şey ortada hala çözüm aramakla olayı karışık hale getiriyorum duaya sarılıp sonucu allah tan dilemeliyim

YENİ LİSTEMİZ

gulbera --------
Emmaline -----
Chemistcan (özge) -----
Elcinazra ---------
denizinmavisi (Selin) ----- mzrt
M mrsfulya ---
Mathildamae -----------19 sekine + furkan suresi

Okudum kızlar Allah kabul eylesin, tez zamanda gönlümüze göre içimize sinen hayırlı bir evlilik yapalım inşallah

YENİ LİSTEMİZ

gulbera -------- 19 sekine + furkan suresi
Emmaline -----
Chemistcan (özge) -----
Elcinazra --------- 19 sekine + furkan suresi
denizinmavisi (Selin) -----19 sekine + furkan suresi
M mrsfulya ---
Mathildamae -----------19 sekine + furkan suresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…