- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.501
Canım ben cıkıyorumkızlar yeni listede devam edecek misiniz
rudecute (Gizem) ---
Kavuncuu -------------
@Chemistcan (özge) -----
@pembe hayallerr (Melis) ----
B bitutampapatya -------- (tatile gidiyor)
gecenin_resmi (Esra) -----
@talena (özge) -------
M mrsfulya ---
Saol kuzummm opuyorum donuste okurum ben bunucanım nasıl olsa tek tek okumuyoruz ismini çıkarmamız gerekmiyor yani ben seni yine yazıyorum.şimdiden iyi tatiller kuzum
evet ben de devam ediyorum allahın izniyle.canım sorun degıl ama bi dahaki sefer okuyamasanda bildirim yapmaya çalış olur mu gerekirse yardım ederiz okumalarına dünya hayatı iş güç hiç bitmiyor malum. bu arada yeni listeye devam etmek ister misin
Canım malesef bende katılamıycam bu okumaya kusurabakmakızlar yeni listede devam edecek misiniz
rudecute (Gizem) ---
Kavuncuu -------------
@Chemistcan (özge) -----
@pembe hayallerr (Melis) ----
B bitutampapatya -------- (tatile gidiyor)
gecenin_resmi (Esra) -----
@talena (özge) -------
M mrsfulya ---
canım aslında baya bekledik ama bugün akşama kadar bekleyelim en geç yarın başlayalım benceBende varim demiştim daha önce ama yine söylüyorum devam ediyorum Allahin izniyle. Liste ne zaman düzenlenir mazeretlenmeden okuyayim diye soruyorum canimgulbera
bencede canımcanım aslında baya bekledik ama bugün akşama kadar bekleyelim en geç yarın başlayalım bence
bence anladığım kadarıyla hepsi yazıldığı gibi sırayla 3000 defa okunacak yani ben öyle anladımgülbera esmalar ayrı ayrımı 3000 tane olacak
Ya Kâfi, Ya Ganiy, Ya Fettah, Ya Rezzak,gülbera esmalar ayrı ayrımı 3000 tane olacak
canım bildirim geliyor mu sana nedense isimler etiketlenmiyorbencede canım
ekliyorum canım etiketler gelmiyor mu acaba herkese sormustum benaaa listeyi oluşturdunuzmu bende katılacaktım
cvb bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?