- 20 Nisan 2016
- 973
- 1.370
- 113
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.541
Vayyyyy benim bacimmm selamun aleykummm gel ne isin var burda ora gelll...O konudan sonra buraya geldin dimi
Hahahah kız gece gece güldürdün Allah'da sana on numarasındaaannn koca versin beeVayyyyy benim bacimmm selamun aleykummm gel ne isin var burda ora gelll...
Amin canim hepimize insallah soyle desinler arkamizdan ANAM BUDA DURDU DURDU TURNAYI GOZUNDEN VURDUUU ...Hahahah kız gece gece güldürdün Allah'da sana on numarasındaaannn koca versin bee
Havamdan geçilmez lan öle bişe olsaAmin canim hepimize insallah soyle desinler arkamizdan ANAM BUDA DURDU DURDU TURNAYI GOZUNDEN VURDUUU ...
arkadaşlar merhaba.. izin verirseniz dualarınızda bende yer almak istiyorum. 30 yaşına gireceğim hala karşıma hayırlı bir eş adayı çıkmadı dualarla kaderimi değiştirmek istiyorum. hayırlı biriyle evlenmek itiyorum
Nasıl isterseniz canim..canım bu listemiz bayramdan once baslamıştı. okumaya baslayan arkdaslarımız var senın adına nıyetlenmemıs olduk ıstersen bu lısteden sonra ekleyelım lısteye hak gecmesin
132 ayetel kursi. 500 esma okudumgulbera
C cansu_tr ----- 95 ayetel kürsi 2000 esma
Elcinazra -----99 ayetel kürsi 100 esma
Emmaline
denizinmavisi --- 170 ayetel kürsi
@pembe hayallerr--- okudu
R rude girl
M mrsfulya
gecenin_resmi -- 500 esma
bahar2701 -- yeni listede okuyacak
170 defa Ayetel Kürsi 3000 defa “Ya Kâfi, Ya Ganiy, Ya Fettah, Ya Rezzak”
41 defa Furkan Suresi 74. ayet
hg kuzum mazeretli arkadaslarımız var daha araya bayramda gırınce okuyamayan oldu okuyunca bildirirsingulbera kuzum sali-carsamba okuyacagim Allah nasip ederse geri dondum ama mazeretliyim bitince okuyacagim
Gerci okunmayada yetismisim daha bitmemis iyiki cikartmamissin listeden
Ne kadar sürede okumamiz gerekiyor acabagulbera ---- okudu
C cansu_tr ----- okudu
O Ozzgeee
Elcinazra -----132 ayetel kürsi 500 esma
Emmaline
denizinmavisi --- okudu
@pembe hayallerr--- okudu
R rude girl
M mrsfulya --- mzrt
gecenin_resmi -- 500 esma --- mzrt
bahar2701 -- yeni listede okuyacak
170 defa Ayetel Kürsi 3000 defa “Ya Kâfi, Ya Ganiy, Ya Fettah, Ya Rezzak”
41 defa Furkan Suresi 74. ayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?