- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.543
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.761
Bir daha ki listede yer alabilir miyimYENİ LİSTE
gulbera ----
C cansu_tr -----
O Ozzgeee ---
Emmaline ---
denizinmavisi ---
rudecute --- (Gizem)
bahar2701 --
@Mavi siyah haber bekliyorum
Elcinazra -----
Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa+ FURKAN SURESİ 74. AYET 41 DEFA
tabiki canım sayfayı takip et unutursam hatırlatırsın tekrarBir daha ki listede yer alabilir miyim
C cansu_tr O OzzgeeeEmmaline denizinmavisi rudecute bahar2701 M Mavi siyah Elcinazra Sealand
kızlar eskisi kadar gündüzleri sayfayı takip edemiyorum en fazla akşam girebiliyorum bu listeden sonra bu listeyi ben tamamlarım inşaAllah. düzenli giremediğim için hakkınıza girmek istemiyorum.
ben düzenli liste yaparım diyen varsa sayfayı devir teslim edicem var mıdır gönüllü :)
canım benım saolCanım ben de her zaman takip edemediğim için bu işe kalkışmak istemiyorum. Bence gayet iyi idare ediyoruz ama tabii sen bilirsin. Ben senden gayet memnunum sakın hakkımıza giriyormuş gibi düşünme :)
canım benım saolben her zaman elimden geleni yaparım sureklı gıremeyınce aklıma takılmadı degıl takip etmek isteyen olursa devrederım yoksa ben yıne bırakmam sızı evlendırene kadar
halay başı ben olursam ole kabul ederimZaten bi evlensek bir de halay grubu oluştururuz
halay başı ben olursam ole kabul ederimhiçte anlamam ama olsun
Cnm hakka girme soz konusu olmaz zira senin bize geciyordur o kadar emek veriyorsun kaldiki sureli okumuyoruz yani 2 gunde bitecek vs gibi ama senin zamanin yok vs ise o kisma bise diyemem ben sık giriyorum ama bu ara ote tarafada bitince arami versem diye dusunur oldum kis depresyonunami girdim nehalay başı ben olursam ole kabul ederimhiçte anlamam ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?