Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım ben de her zaman takip edemediğim için bu işe kalkışmak istemiyorum. Bence gayet iyi idare ediyoruz ama tabii sen bilirsin. Ben senden gayet memnunum sakın hakkımıza giriyormuş gibi düşünme :)

Canım ben de her zaman takip edemediğim için bu işe kalkışmak istemiyorum. Bence gayet iyi idare ediyoruz ama tabii sen bilirsin. Ben senden gayet memnunum sakın hakkımıza giriyormuş gibi düşünme :)
canım benım saol ben her zaman elimden geleni yaparım sureklı gıremeyınce aklıma takılmadı degıl takip etmek isteyen olursa devrederım yoksa ben yıne bırakmam sızı evlendırene kadar

Hayırlı geceler, yarın akşam bitirmiş olacağım inşallah. Canım gulbera bence de devam etmelisin:)

halay başı ben olursam ole kabul ederim hiçte anlamam ama olsun
Cnm hakka girme soz konusu olmaz zira senin bize geciyordur o kadar emek veriyorsun kaldiki sureli okumuyoruz yani 2 gunde bitecek vs gibi ama senin zamanin yok vs ise o kisma bise diyemem ben sık giriyorum ama bu ara ote tarafada bitince arami versem diye dusunur oldum kis depresyonunami girdim ne
Hem daha everecegin cok kisi var coook

sevgili kızlar canlarım evlenen oldumu merak ettim bende oğlum için katılıyordum benimki evlenmedi,rabbim hepinizi iyilerle istedğiniz gibi hayat arkadaşlarıyla karşılaştırsın inşallah canı gönülden amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…