Hayırlı eş için birlikte dua edelim

evet ya evlenin artık uğraştırmayın benii akşamları vakit bulurum kuzum onda skntı yok da gündüz cok giremiyorum o yüzden. ne depresyonu kız giremezsin öle şeylere yasak sürekli takip gerektiriyor canım yorulmus olabilrsin bı kac gun ara verebiliriz liste bitince istersen ama senin vesilenle güzel salavatlar öğrendik bonuslarıda kaptın hadi

yok ablacım henuz açılışı yapamadık bi başlasak toplu düğün yapıcaz inşaAllah :)
Rabbim herkese dünya ahiret mutlulugu yasayacagı evlilik nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin inşaAllah

Hastayım canım okuyamadım bu pazar da eğitime gidiyorum 2 hafta yokum beni affedin hakkınızı helal edin

K.K. ya ilk üye olduğumda bu konu başlığını görünce sevinmistim dua ile çok şeyin değişeceğini biliyordum çünkü ,yıllar geçti ben olduğum yerdeyim hala bişey değişmedi hayatımda buraya yorum yazdığım gibiyim hala bekar, yalnız (mutlaka bende yanlış ,hata ) eski arkadaşlardan kimse yok hepsi evlenmiş belliki (Rabbim hepsini mutlu mesut etsin inşallah ) , burdaki arkadaşlarında RABBİM dualarını kabul etsin.

her şeyin bir zamanı vardır vakti gelince Rabbim herkese nasibini yaşatır umudunu sakın kaybetme.
ayrıca sen niye cıktın listeden canım ya tekrar katılsana

DUA LİSTEMİZ
1-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır” (okundu)
2-Cuma suresi (okundu)
3-kenzul ars
4- 19 sekine duasi
5-313 ayetel kursi ( 170 A.Kürsi 3000 Ya KafiYa Gani Ya Fettah Ya Rezzak)
6-cevsenül kebir

7- 1001 fatiha
8- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
9- Veysel Karani duası
10- Rahman suresi
11- salavatı fatih 4444 adet
12-salavati kubra ( uzun bir salavat adetken okunmuyor )

arkadaşlar hayırlı sabahlar sizlerden bir ricam olacak yakın bir arkadasımın oglu şu anda yogun bakımda beyın amelıyatı oldu onun için de dua edebilir misiniz ne okuyabilirseniz ismi ege daha 3-4 yaşlarında

arkadaşlar hayırlı sabahlar sizlerden bir ricam olacak yakın bir arkadasımın oglu şu anda yogun bakımda beyın amelıyatı oldu onun için de dua edebilir misiniz ne okuyabilirseniz ismi ege daha 3-4 yaşlarında

Çok geçmiş olsun daha çok küçük inşallah şifasını bulur. Müsait olunca hemen dua okuyacağım canım

Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah. Çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…