- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.781
evet ya evlenin artık uğraştırmayın beniiCnm hakka girme soz konusu olmaz zira senin bize geciyordur o kadar emek veriyorsun kaldiki sureli okumuyoruz yani 2 gunde bitecek vs gibi ama senin zamanin yok vs ise o kisma bise diyemem ben sık giriyorum ama bu ara ote tarafada bitince arami versem diye dusunur oldum kis depresyonunami girdim ne
Hem daha everecegin cok kisi var coook
yok ablacım henuz açılışı yapamadık bi başlasak toplu düğün yapıcaz inşaAllah :)sevgili kızlar canlarım evlenen oldumu merak ettim bende oğlum için katılıyordum benimki evlenmedi,rabbim hepinizi iyilerle istedğiniz gibi hayat arkadaşlarıyla karşılaştırsın inşallah canı gönülden amin amin amin
sana durmak yok kuzum devamlı okuyacaksın :) hıc farketmedım canım ya sen dıkkate alma artık o mesajıgulbera canım okumuştum ben, okudu yazmışsın zaten, adımı yanlışlıkla etiketledin sanırım:)
tamam canım yeni listeye dahil etmiyorum o zaman eğitimden dönünce geri gel ama listeye bekliyorum seniHastayım canım okuyamadımbu pazar da eğitime gidiyorum 2 hafta yokum beni affedin hakkınızı helal edin
her şeyin bir zamanı vardır vakti gelince Rabbim herkese nasibini yaşatır umudunu sakın kaybetme.K.K. ya ilk üye olduğumda bu konu başlığını görünce sevinmistim dua ile çok şeyin değişeceğini biliyordum çünkü ,yıllar geçti ben olduğum yerdeyim hala bişey değişmedi hayatımda buraya yorum yazdığım gibiyim hala bekar, yalnız (mutlaka bende yanlış ,hata ) eski arkadaşlardan kimse yok hepsi evlenmiş belliki (Rabbim hepsini mutlu mesut etsin inşallah ) , burdaki arkadaşlarında RABBİM dualarını kabul etsin.
Tamam canim döner dönmez burdayim..tamam canım yeni listeye dahil etmiyorum o zaman eğitimden dönünce geri gel ama listeye bekliyorum seni
değiştirdim sırayı artık yok :) listedeki sırayla okuyacaz diye bi şartımız yok kuzum nasıl olsa. veysel karanı duası uzun degıl zaten onu okuruz nasip olursagulbera Cnm kuzum bundan sonra yine salavat var ne edicuk
arkadaşlar hayırlı sabahlar sizlerden bir ricam olacak yakın bir arkadasımın oglu şu anda yogun bakımda beyın amelıyatı oldu onun için de dua edebilir misiniz ne okuyabilirseniz ismi ege daha 3-4 yaşlarında
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah. Çok zor bir durumarkadaşlar hayırlı sabahlar sizlerden bir ricam olacak yakın bir arkadasımın oglu şu anda yogun bakımda beyın amelıyatı oldu onun için de dua edebilir misiniz ne okuyabilirseniz ismi ege daha 3-4 yaşlarında
canım duayı ayarlayamadım aksama eklemeye calısıcam ınsaallahYeni listeye ne zaman basliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?