Hayırlı eş için birlikte dua edelim

7 defa Veysel Karani duası + 41 defa Furkan suresi 74. ayet okudum cnm rabbim kabul eylesin

senayolar hıkayeler aynı kuzum sadece oynayanlar farklı aynıyız merak etme tez zamanda mutlu sona gelip listeden koşar adım kaçarız bizde inşaAllah

Kızlar hem malum durumdan hem de sağlık sorunumdan dolayı hiç takip edemedim burayı kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin. Allah dualarınızı kabul etsin

Ben geriye dönük okuyacağım hastalığım bitince o yarım kalmıştı benim

DUA LİSTEMİZ
1-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır” (okundu)
2-Cuma suresi (okundu)
3-kenzul ars
4- 19 sekine duasi
5-313 ayetel kursi ( 170 A.Kürsi 3000 Ya KafiYa Gani Ya Fettah Ya Rezzak)
6-cevsenül kebir

7- 1001 fatiha
8- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
9- Veysel Karani duası
10- Rahman suresi
11- salavatı fatih 4444 adet
12-salavati kubra ( uzun bir salavat adetken okunmuyor )

Öğle namazindan sonra 7 veysel karani duasini a okudum cok şükür bitti Allah kabul eder insallah

gulbera C cansu_tr O Ozzgeee denizinmavisi rudecute
kızlar sırada Rahman suresi var birde altına yeni bir dua ekledim hangisini okuyalım ne dersiniz
Salavat dimi yeni ekledigin bende bir yerde rast gelmistim ama okumak kismet olmamisti zamani gelmis heralde yine onume cikti sayi falan varmiydi cnm gordugun kaynakta
Bu arada bana hepsi uyar kuzum bgn yarin muafiyet olucak bitince neye karar vermisseniz okurum yani

Sizin arapcaniz vardi kizlar duanin telaffuzu aynimi

Son düzenleme:
günde 100 defa okunması tavsiye edilmiş bir salavat olarak buldum canım bende ne zamandır bekletiyorum bunu o zaman bu listede bu salavatı okuyalım herkes 100 er tane okusun

Tamam cnm okuyunca haber veririm ayet okumak icin musaitsizligim basladi bitince okur yazarim

Birde benim buldugun siteler cok duydugum siteler degildi o yuzden arapca okunusu turkce es mi diye tereddutum oldu arapca bilen biriniz yardimci olursa netlesiriz latincesini yanlis yazabiliyor bazilari

YENİ LİSTE
gulbera ----
C cansu_tr -----
O Ozzgeee ---
denizinmavisi ---
rudecute --- (Gizem)

41 adet Furkan suresı 74. ayet + 100 adet salavat + 1062 Ya Fettah Ya Bais okuyoruz

Allahümme ya rabbi bi cahi sahıbil vesıleti seyyidina ve nebiyyina ve habibina ve gurrati a'yunina ve nuri ebsarina habibike Muhammedinil Mustafa ve rasulikel mürteda ve nebiyyikel mücteba havvil ahvalena ila ahsenil hali ya muhavvilel havli vel ahval.
Arapçası buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…