Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Yasemin ilk senin icin mi okuyoruz simdi ona göre okumaya baslayacagim

Ben anlamadim cnm simdi bir kisi icin 9999 fetih ilk ayet okuyacagiz dimi
Musait olanlar ayet okuyacak olmayanlar salavatmi herkes hem ayet hem salavat dersen bana biraz agir gelir cnm ote taraftada salavatim var birde disardan bir arkadasa ihlas icin yardim ediyorum
Ya birde ben cok dua sayisinda zorlaniyorum arkadaslar daha oncede yazmistim sorun zaman yada okuma degilde bedensel agirlik asabiyet oluyor ozellikle fettah esmasi ve gecen ayetlerinde atiyorum siz iki gunde okursunuz da ben gunluk 450 uzerine pek cikamiyorum okuyamiyorum
Sadece bu liste icin ayrilsam sonra devam etsem daha uygun olur ote turlu sizi geri cekerim vicdanen cok rahatsiz olurum ben sizin icin herbirinize cuma suresi furkan ayeti ve salavat okurum siz bana okumasanizda olur sonra diger duadan devam ederim ben

Son düzenleme:
Kafalar karisti bi milyon oldu :)

Cikma lütfen kac kisi kaldik zaten olmadi 9999 ayeti hepimizin niyetine toplu okuruz daha sonra salavat okuruz ama ben senin listeden ayrilmani hic istemiyorum yetisemedigin yerde yardim ederim ben sana

Cikma lütfen kac kisi kaldik zaten olmadi 9999 ayeti hepimizin niyetine toplu okuruz daha sonra salavat okuruz ama ben senin listeden ayrilmani hic istemiyorum yetisemedigin yerde yardim ederim ben sana
Cnm benim cikmiycam bir dualik sadece herkese tek tek okunsun kolay kisa inan 1,5 gunde okunur ama daha oncede yazmistim ben okuyamiyorum fettah esmasini ve gecen ayetleri simdi bunun icin sizi geri cekmek istemiyorum kimseye yuk olmakta istemiyorum ben huzursuz olurum cokta etkili bir dua faydalanin inanki siz bunu okuyun sonraki duada kaldigimiz yerden devam ederiz
Ote tarafta 17 kisiyiz biliyorsun ilerde belki orda da okuruz kisi basi 600 falan dusuyor sureyide 2 gun verip bende okurum hep beraberde okuruz dedim hemde yavas yavas enejim oturur belki

Nasil
Nasıl istersen canim sen bilirsin ne diyim

durun hiç kimse kıpırdamasınn ben geldim :)
vazgeçtim ayrı ayrı okumuyoruz toplu liste için okuyoruz hanımlar hiç biyere gidemezsin O Ozzgeee
bahar2701 sende hoş geldin canım.
şimdi eğer fetih suresi agır gelır derseniz bir suru alternatifimiz var onlardan seçeriz fetih suresi ilk ayetide sonra okuruz.
şöyle yapalım Furkan suresi 74. ayet yıne 41 defa olsun 100 er tane 'Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedinil Fatihil Ebvab' salavatı olsun nasıl olur

Valla böyle daha iyi olur canım. Bir de enim bu grubu sevme nedenim hem sürenin olmaması hem de toplu okuma olması. Öteki grupta süreli okuyorum bazen son ana kalıyorum yetiştiremeyeceğim diye ödüm kopuyor.

kızlar bu listeye ben de katılmak isterim sıkıntılarım var hadisi şerifte temiz ağızdan birbirinize ettiğiniz dua daha makbuldur diyor, sizlerin dualarına ihtiyacım var başlamadıysanız beni de dahil edin çalışınca yetirştiremem diyordum ama okumalar çok makul

La
Listeye ekledim canim seni, telefondan duzenledigim icin ayet gözükmüyor yukaridaki listeye göre okuma yapabilirsin

Cnm duami aldim ama olmadi boyle benim yuzumden boyle guzel bir duadan geri kalmaniz olmaz sahsen 9999 adet kendim okunuslugum ve fayda gormuslugum var (ama ben uzun zamana bolerek okudum normalde tamamini 6-7 gunde okur bir kisi ben 25 gunde falan okumustum rabbim kalbimi biliyor diyip zamana takilmadan okumustum)

sizlerde okuyun cok istiyorum bundan sonraki listede dikkate almani gercekten yurekten tavsiye ediyorum
ben belki ilerde diger tarafta baslatirim zaten cogunuz orda varsiniz orda okuruz ama sizler burada niyet ettiniz gonlen gecirdiniz niyetinizden geri kalmayin

Yeni gelen arkadaslarda var tek tek herbirinize okuyun derim tavsiyede ederim hem ben kacmiyor gocmuyorum zaten her duamda varsiniz bir listelik olmayisim dan ne olur kalpler bir olsun yeter

kızlar okumayı nasıl yapıyoruz birine niyetlenip mi yoksa herkes okuyunca okudum mu yazıyor nası yapıyoruz

kızlar okumayı nasıl yapıyoruz birine niyetlenip mi yoksa herkes okuyunca okudum mu yazıyor nası yapıyoruz
Şimdi listedeki arkadaslarin kullanici adiyla niyet ediyorsun, gulbera,cansu,ozgee81 .... ve devamini ismini okudugum arkadaslarim ve kendim icin tez zamanda hayirli yuva kurmamiz icin niyet ettim okumaya diyebilirsin ben buradaki listede 2 kisi dışındaki kisilerin ismini biliyorum onlara isimle ediyorum tabii sen kendi icinden geldigi gibi niyetini yapabilirsin benimki sadece yol göstermek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…