- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.901
tamam canım cok teşekkür ederim benim de ismimi yazalım o zaman listeye isimle etmek daha makbul olur kadriye almıla diye katarsanız cok sevinirim :)Şimdi listedeki arkadaslarin kullanici adiyla niyet ediyorsun, gulbera,cansu,ozgee81 .... ve devamini ismini okudugum arkadaslarim ve kendim icin tez zamanda hayirli yuva kurmamiz icin niyet ettim okumaya diyebilirsin ben buradaki listede 2 kisi dışındaki kisilerin ismini biliyorum onlara isimle ediyorum tabii sen kendi icinden geldigi gibi niyetini yapabilirsin benimki sadece yol göstermek icin
Canim ben tek tek arkadaslarin isimlerini sayiyorum (yazmayanlardanda bildiklerim var bilmediklerime nick )kızlar okumayı nasıl yapıyoruz birine niyetlenip mi yoksa herkes okuyunca okudum mu yazıyor nası yapıyoruz
Tamam canimtamam canım cok teşekkür ederim benim de ismimi yazalım o zaman listeye isimle etmek daha makbul olur kadriye almıla diye katarsanız cok sevinirim :)
En cok beni seviyorsun anladim ben baksana kendi nick yerini bilem bana vermissin bende hepiciginizi cok seviyorumO Ozzgeee
C cansu_tr -----
O Ozzgeee ---
denizinmavisi ---
rudecute --- (Gizem)
bahar2701
Namaria (kadriye)
kuzularım ne güzelde yardım ediyolarmışş seviom ben sizi kızlar
Namaria canım sende hg listeye yalnız evlenene kadar listeden çıkış yok ona göre hazırla kendini
O Ozzgeee canım olur olur hıc bısı olmaz onuda başka zaman okuruz nasip bu dualaraymış hem dedıgın gıbı dıger lıstede de varız zaten sayı cok olunca daha rahat okunur.
kızlar amacımız zorlanmadan okumak sayı tamamlamak degıl kı az olsun ıcten samimi olsun o yüzden her türlü fikre açığız aklınıza takılan rahat olunuz reca ederim
canım cok ıyı yapmışsın ben sayfaya gıremedım zaten elıne sağlık ısımı kolaylaştırdıngulbera cnm ben senin de isminin oldugu liste uzerinden yazdim ama isine karismak gibi algilama sakin son 2,3sayfa ay ne okuyalim ne edelim kim geldi katildi olunca ne okundugu kime okundugu kolay ulasilir olsun dedim
canım tabıkıde yer var ama bu listeye başladık az kaldı bundan sonrakı listeye ekleyelim senı takıpte kal :)Selamlar kızlargulbera canım bana yeniden yer varmi bn pembe hayaller nickimi değiştimde yeniden gelmek istiyorum eğer kabul edersen
canım tabıkıde yer var ama bu listeye başladık az kaldı bundan sonrakı listeye ekleyelim senı takıpte kal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?