- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.461
Tüm teheccüd grubumuzdakilere teker teker uzun uzun dua etmeye çalıştım, teheccüde kalkmak çoook güzel bi duygu :119: Allah kabul edecek dualarımızı ben inanıyorum canlarım, namazı kılıp yattıktan sonra da hep güzel rüyalar gördüm, gelinlik, beyaz muhabbet kuşu gibi, hepimiz için gelişmeler güzel olacak Allah'ın izniyle, yine kılalımmm teheccüd :118: onun hazzı bambaşka
Bu arada bu namazı kılmamıza vesile olan esrazambakcığım Allah razı olsun senden
Allah kabul etsin canım beniiimmm senden de Allah razı olsunnçok sevindim yaa gelinlik muhabbet kuşu görmüşsün inşallah çok güzel gelişmelerimiz olacaaaak ben de kalktım hiç ümitli değildim kalkacağımdan geç yatmıştım ama çok şükür kalktım ... sizlere dua ettimmm inşallah Rabbim kabul etsinnn bu arada size bir haberim vaaaarrr blmiyorum daha sadece haber geldi görüşmedik ama bilmiyorum bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım
tüm teheccüd grubumuzdakilere teker teker uzun uzun dua etmeye çalıştım, teheccüde kalkmak çoook güzel bi duygu :119: Allah kabul edecek dualarımızı ben inanıyorum canlarım, namazı kılıp yattıktan sonra da hep güzel rüyalar gördüm, gelinlik, beyaz muhabbet kuşu gibi, hepimiz için gelişmeler güzel olacak allah'ın izniyle, yine kılalımmm teheccüd :118: Onun hazzı bambaşka
Bu arada bu namazı kılmamıza vesile olan esrazambakcığım allah razı olsun senden
Canım benim yaaa, valla çooook duygulandım, dün gece senin için de çok isteyerek dua ettim, Allah'ın dualarımıza karşılık veriyo olması ne kadar güzellll, gözümden yaş bile geldi bak şimdi, inşallah senin için hayırlı olan insandır canımmm, yürekten isterim bunuAllah kabul etsin canım beniiimmm senden de Allah razı olsunnçok sevindim yaa gelinlik muhabbet kuşu görmüşsün inşallah çok güzel gelişmelerimiz olacaaaak ben de kalktım hiç ümitli değildim kalkacağımdan geç yatmıştım ama çok şükür kalktım ... sizlere dua ettimmm inşallah Rabbim kabul etsinnn bu arada size bir haberim vaaaarrr blmiyorum daha sadece haber geldi görüşmedik ama bilmiyorum bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım
hiiiiiiiiiiiiii canım hayırmı hadiiiiiiiiii kızzzzzzzzzzz müjde ver bizeeeeeeeeecokkk heyecan yaptımmmmmmmmm ANLAT HADİİİİİİİİİİİİİİİİİ Allah kabul eylesin datlım.ALLAH DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.
ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH
Canım benim yaaa, valla çooook duygulandım, dün gece senin için de çok isteyerek dua ettim, Allah'ın dualarımıza karşılık veriyo olması ne kadar güzellll, gözümden yaş bile geldi bak şimdi, inşallah senin için hayırlı olan insandır canımmm, yürekten isterim bunusevinç göz yaşları bunlar, Allah'ım sana şükürler olsunnnnnn ayrıntılardan haberdar etsene canım bizi :18:
canlarım ben çok şaşkınım yaa ne olduğunu anlayamadım Rabbim çok büyük yaasizi seviyorummm canlar benim adıma ne kadar sevindinizzzzzzzz ayyy çok mutlu oldummm sizin sevinmenize deee evet aybirgencim sen öyle yazınca benim de gözlerim doldu şükürler olsun Rabbimize inşallah hayırlı bir insandır benim için aracı kişi demiş o da istiyormuş galiba görüşmeyi önce face den yazışıp sonra görüşeceğiz sanırım nasıl olacak yaa çok heyecanlı hayırlısı olsun daha bişey yok bakalım inşallah sizlere güzel haberler veririmm Rabbim nasıl da el açıp dua edenleri geri çevirmiyor içten yapmak çok önemli ve bu günahkar ağzımla yaptığım dua mı kabul oldu yoksa sizlerin benim için günahsız ağızla yaptıklarınızmı bir düşünün Allah razı olsun sizlerden dua kardeşlerim.. ve kendimi Rabbime karşı çok mahcup hissettim bu kadar günahıma rağmen yine de güzellikler veriyor dua edin bana inşallah hayırlıdır hakkımdaa
AYBİRGEN için duaların okunma durumu
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-okudu
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-Assia_baby (08.09.2013)-okudu
11-suskun_sultan(09.09.2013)
________________________________________________________________________________________________________
RAİNBYTE canım senin adına Taha Suresi ilk 12 ayeti okudum(aybirgenin günü için) Rabbim kabul etsin inşallah...
canım okudugun ıcın tesekkurler. yarından ıtıbaren ben kendım okuyabılecegım
yalnizzzz dur bakalim neler olmus yukarda oyle yaaa. aybirgen 1 sen 2
insallah hakkinizda hayirlisi olur canlarim acayyiiipppppp derecede heyecanliyim yaaa.
darisi minigmanigimle bana ve diger kardeslerimize olsuunnnnn
benim olay da cok umutsuz vakaa , persembe gunu bakalim arkadaslik teklif edicem hoslandigim kisiye.
nasil olur nice olur bilinmez. sizin bu gelismelere bakarsak, dualarimizin gucune sasmamak elde degil
Rabbime sukurler olsun, nolur benim su olay da hayirla sonuclansin. uzulmeyeyim sonunda. kili kirk yararak dusundum tasindim,
acele etmemeye calistim umarim sabrin sonu selamet olur.
ben birazdan bi gusul tazeleyip dualarima devam edicem. dua eden agizlariniza saglik canlarimm
canlarım ben çok şaşkınım yaa ne olduğunu anlayamadım Rabbim çok büyük yaasizi seviyorummm canlar benim adıma ne kadar sevindinizzzzzzzz ayyy çok mutlu oldummm sizin sevinmenize deee evet aybirgencim sen öyle yazınca benim de gözlerim doldu şükürler olsun Rabbimize inşallah hayırlı bir insandır benim için aracı kişi demiş o da istiyormuş galiba görüşmeyi önce face den yazışıp sonra görüşeceğiz sanırım nasıl olacak yaa çok heyecanlı hayırlısı olsun daha bişey yok bakalım inşallah sizlere güzel haberler veririmm Rabbim nasıl da el açıp dua edenleri geri çevirmiyor içten yapmak çok önemli ve bu günahkar ağzımla yaptığım dua mı kabul oldu yoksa sizlerin benim için günahsız ağızla yaptıklarınızmı bir düşünün Allah razı olsun sizlerden dua kardeşlerim.. ve kendimi Rabbime karşı çok mahcup hissettim bu kadar günahıma rağmen yine de güzellikler veriyor dua edin bana inşallah hayırlıdır hakkımdaa
aminnnnnnnn sagol gulum Allah razı olsun insallah sendende güzel haberler bekliyoruz dualarımızdasın persembe sana ayrıca dua edecegim canım.insallah hepimizin yüzü güler insallah hep dualarımdasınız.
insallah hakkinizda hayirlisi olur canlarim acayyiiipppppp derecede heyecanliyim yaaa.
benim olay da cok umutsuz vakaa , persembe gunu bakalim arkadaslik teklif edicem hoslandigim kisiye.
nasil olur nice olur bilinmez. sizin bu gelismelere bakarsak, dualarimizin gucune sasmamak elde degil
Rabbime sukurler olsun, nolur benim su olay da hayirla sonuclansin. uzulmeyeyim sonunda. kili kirk yararak dusundum tasindim,
ben birazdan bi gusul tazeleyip dualarima devam edicem. dua eden agizlariniza saglik canlarimm
aminnnnnnnn sagol gulum Allah razı olsun insallah sendende güzel haberler bekliyoruz dualarımızdasın persembe sana ayrıca dua edecegim canım.insallah hepimizin yüzü güler insallah hep dualarımdasınız.benimde güzel bir haberim var kızlar bende bugün kaynanam diyecem Allah bozmasın,onu aradım konustuk iyi davrandı Allaha sükür. halini hatrını sordum iyi etmişim demi. bi yakını evlenmişti darısı size dedi insallah dedim Allaha Sükürler olsun Allaha sükürler olsun insallah hepimiz mutlu oluruz Allahın rızası ile
Duaların gücü gerçekten çoook büyük, ne kadar şükretsek az ama bundan sonrası için de çoook dua etmemiz lazım, hayırlıysa Allah kolaylaştırsın, hayırsızda bi bahaneyle kolaylıkla bitsin, bu arada canım minigmaniğin hayatında biri var zaten, evlilik yolunda ilerliyolar
Hadi bakalım canım, her şey hepimiz için çok güzel olacak Allah'ın izniyle, dualarımız bizi güzelliklere götürecekaminnnnnnnn sagol gulum Allah razı olsun insallah sendende güzel haberler bekliyoruz dualarımızdasın persembe sana ayrıca dua edecegim canım.insallah hepimizin yüzü güler insallah hep dualarımdasınız.benimde güzel bir haberim var kızlar bende bugün kaynanam diyecem Allah bozmasın,onu aradım konustuk iyi davrandı Allaha sükür. halini hatrını sordum iyi etmişim demi. bi yakını evlenmişti darısı size dedi insallah dedim Allaha Sükürler olsun Allaha sükürler olsun insallah hepimiz mutlu oluruz Allahın rızası ile
maşallah canım Rabbim bozmasıniyi yapmışsın çok güzel haberlerr hadi inşallah darısı başınaaaaa ve de bizlerin başına inşallah Allah ımıza şükürler olsun binlerce defa gökteki yıldızlar sayısınca şükürler olsun.. Rabbim ailemizin ve karşının da rızasını alarak çok severek çok sevilerek evlenmeyi nasip etsin bizlere.. inşallah Rabbim buradaki tüm evlenmek isteyen kardeşlerimize ve bizlere nasip etsin mutlu huzurlu evliliklerii en kısa zamanda..
dualara devam inşallah hayırlı sonuçlar sorunsuz evlilikler ve düğünler ve yeni sorunsuz başlangıçlar nasip etsin Allah ım bizleree.
bu gece de inşallah teheccüd e kalkalım canlar sizler ne diyorsunuz??? :26::26::26:
Aminn amin aminmaşallah canım Rabbim bozmasıniyi yapmışsın çok güzel haberlerr hadi inşallah darısı başınaaaaa ve de bizlerin başına inşallah Allah ımıza şükürler olsun binlerce defa gökteki yıldızlar sayısınca şükürler olsun.. Rabbim ailemizin ve karşının da rızasını alarak çok severek çok sevilerek evlenmeyi nasip etsin bizlere.. inşallah Rabbim buradaki tüm evlenmek isteyen kardeşlerimize ve bizlere nasip etsin mutlu huzurlu evliliklerii en kısa zamanda..
dualara devam inşallah hayırlı sonuçlar sorunsuz evlilikler ve düğünler ve yeni sorunsuz başlangıçlar nasip etsin Allah ım bizleree.
bu gece de inşallah teheccüd e kalkalım canlar sizler ne diyorsunuz??? :26::26::26:
Hadi bakalım canım, her şey hepimiz için çok güzel olacak Allah'ın izniyle, dualarımız bizi güzellikler götürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?