Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allah razı olsun canım, bana olan dualarının kat kat güzelini yaşatsın Allah'ım sana

Canım merak ediyorum inşallah tartışmadınız:18:, dua ettim senin için, tehecüdde de edicem inşallah

kızlar herseyi mahvettim. bana evlenmek için yüzük almıs resmini yolladı v ben sen evlenmek istemion beni sevmion dedim bana resmini yolladı süpriz yapacaktım ama degmezsin dedi

ayrılmadık ama cektirecek bana

Son düzenleme:
Canım merak ediyorum inşallah tartışmadınız:18:, dua ettim senin için, tehecüdde de edicem inşallah

cok iyisiniz ne sanslıyım ya sizlerle tanıstım dua eden arkadaslarım var yaaa su an yanımda olup sarılıp aglamak istiyorum sizlere esra zambak aybirgen esmeralisa suskun sultan cok sagolun Allah yardımcınız olsun cok sevyom sizi

Son düzenleme:

cok sagol canım Allah yardımcınız olsun nasıl beni duygulandırdınız anlatamam bu gurbet yerde bi basımayım derken aslında hiç yanlız degilmişim

sevineyimmi üzüleyiimi bilemedim herseyi mahvettim nasıl gönlünü alıcam bilemiyorum cok zor yumusaması cektirecem sana dedi

mahvettim kuzu herseyi mahvettim kendi kuruntularımla mahvettim

napıcam kızlar bana bir yol verin bir yol söyleyin ben nasipdeyince vazgecti sandım istemio sandım.dedim sen beni sevmiyosan sevsen can atardın evlenmek için dedim.neyin nasibi diyosun dedim agladım.anlayıssızsın bu vakitte arıyosun dedi 5 de namaza kalacam dedi.ben seni sevmiyom istemiyom ha dedi ozaman al resmi yolluyom ama sus dedi.yolladı tek tas almıs.dediki ben seni sevmesem okadar para verip bunu almazdım dediben neyin hesabını yapıyorum sen ne sacmalıyosun.yeter artık yeter.supriz yapacaktım ama deymez sana die msj atmıs.sonra aradım haklısın dedim ama sensiz olmak istemiyom dedim zaten bunu sana takmıycam dedi.deymez dedi.ayrılmayalım dedim ayrılmadık dedi ama cektirecem dedi bunu fitil fitil burnundan getirecem dedi.beni zor günler bekliyor

Allah razı olsun dualarınız için o kadar derdin içinde bana dua ettiğiniz için bende sizlere edecegim.

iyiki varsınız Allah ettiğiniz duaların kat kat güzelini sizlere versin.

türk filmi gibi oldu var ya :26:topiğide derdimle yazdım cizdim doldurdum:26::26::26::26: ne kadar üzgün oldugumu anlatamam hem günahını aldıgım hem herseyi mahvettiğim için Allahım yardım et

Son düzenleme:

balım niye öyle diyorsun seven her zaman affeder.. mahvettim diye düşünme böyle tartışmalar olabilir sabret o da niye çektiriyormuş sana bu kadar seven hassas kızı bulmuş çok mu kırıcı konuştun ona rest filan mı çektin de sinirlendi bilemedim ki ben dur bakalım bekle hiç bişey yokmuş gibi davran konuşurken de.. zaman verin yüzük aldıysa seni seviyor ve de istiyor.. zaman belki onu kasıyordur şu tarih bu tarih filan hayırlısı hadi kendini toparla ve sabret dua et .. hatta ona da söyle dua edelim ilişkimiz için de o da belki rahatlar Rabbim ferhlık versin ikinize de teheccüdde senin için dua edicem inşallah.. ve diğer kızlar için de inşallah.. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallah
ve de yalnız değilsin kesinlikle bak bizler dua ediyoruz mutlu olmanı istiyoruz daha yüzümüzü bile görmedik sesimizi duymadık birbirimizin Allahımıza dualarda buluşuyoruz ne kadar güzel bunlar cisimden uzak bir bağ düğün fotoğraflarımızda inşallah birbirimizi göreceğiz bak kötü düşünmeee.. biz olmadan da zaten Rabbim var yanında unutma.. İnsana şah damarında bile daha yakın Rabbimiz

"ENFÂL suresi, 24. ayeti" ve tefsiri

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

Yâ eyyuhâllezîne âmenûstecîbû lillâhi ve lir resûli izâ deâkum limâ yuhyîkûm, va'lemû ennallâhe yehûlu beynel mer'i ve kalbihî ve ennehû ileyhi tuhşerûn (tuhşerûne).

Ey Mü’minler! Peygamber, size hayat verecek olan şeriat emirlerine, sizi dâvet ettiği zaman, Allah’a ve Rasûlüne icabet edin. Bilin ki Allah, gerçekten kişi ile kalbi arasına girer (her şeyine hâkim olur, canını alır); ve siz muhakkak toplanıp ona varacaksınız.

kızlar herseyi mahvettim. bana evlenmek için yüzük almıs resmini yolladı v ben sen evlenmek istemion beni sevmion dedim bana resmini yolladı süpriz yapacaktım ama degmezsin dedi

ayrılmadık ama cektirecek bana

cok sagol canım Allah yardımcınız olsun nasıl beni duygulandırdınız anlatamam bu gurbet yerde bi basımayım derken aslında hiç yanlız degilmişim

sevineyimmi üzüleyiimi bilemedim herseyi mahvettim nasıl gönlünü alıcam bilemiyorum cok zor yumusaması cektirecem sana dedi

Canımm üzülme, her şeyde bir hayır vardır, sen tepkinde çok haklıydın bence ona olan sevginden dolayı böyle davrandığını anlaması lazım, inşallah senin kıymetini bilir ama bence çok da üstüne düşme, o da yaşasın seni kaybetme korkusunu, ben seni sevdiğim için böyle davrandım, beni sevmediğini düşünüp üzüldüm diyebilirsin, hatalıysam özür dilerim ama sen de sürpriz yapacaksan bile evliliğe isteksiz görünüp beni üzmeseydin keşke diyebilirsin, sonrasında da ondan adım bekle bence canım, nasıl davranman doğru olabilecekse o şekilde davranabilmeyi nasip etsin Allah'ım sana. Amin amin amin

ya canım var ya suan içimi anlatamam gözlerim kan canagı oldu hem ona hem sizin bu yardımcılıgınıza tanımadıgınız bir insana bu kadar yardımcı olmanız anlatamam duygularımı .nekadar tesekkür etsem az size.gecenin bu vaktinde.bende namazda sizlere saatlerce dua edicem su saatte eni teselli etyon cünkü cok doldum suan ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE HEPİMİZE COK SAGOL CANIM.ALLAH HEPİNİZİN YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNSALLAH. biraz üstüne gittim sevmiyon dedim aramıyon sormuyon dedim caba sarf etmiyon dedim benle olmak için

türk filmi gibi oldu var ya :26:topiğide derdimle yazdım cizdim doldurdum:26::26::26::26: ne kadar üzgün oldugumu anlatamam hem günahını aldıgım hem herseyi mahvettiğim için Allahım yardım et
Canım senin derdin bizim de derdimizdir ama üzülme, yaşanan her şeyde bi hayır vardır, ben senin hatalı olduğunu düşünmüyorum, hem de hiç ama sen yine de bir daha evlilik konusunda hiiiç üstüne gitme derim, o istiyorsa zaten adımları atacaktır, Allah yolunu açık etsin, dualarımız sayesinde üstesinden geliriz birlikte zorluların, biz hep yanındayız, dualarımızdasın hep

onun yapısı cok degişik hiç bişeyi belli etmez sevdiginide anlmazsın sevmediğinide dünyanın en zor erkeklerinden diyebilirim.yapı olarta sert bi küstümü kolay kolay yumusamaz kızdımı sinirlenince affetmez bırakır direkt.yapacagım beklemek gönlünü almaya calıscam.dedigim dediktir ben anlatmaya calıstım ama sinirlenince o yumusakta konussum yumusamaz

Allah yardımcın olsun tatlım ben de üzüldüm bu duruma ama neyin hayır neyin şer olduğunu da bilemeyiz, Allah ikinizin de kalplerini ferahlatsın, sana karşı onun kalbini de yumuşatsın inşalllah

tamam canım bidaha evlilik konusunu acmayacagım zaten acacagım kadar actım insallah affeder süprizini mahvettimcok sagol canım bugün cok dua etmem gerek.sagolun kızlar ne kadar mahcup oldugumu anlatamamm sizlerin karsısında

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun tatlım ben de üzüldüm bu duruma ama neyin hayır neyin şer olduğunu da bilemeyiz, Allah ikinizin de kalplerini ferahlatsın, sana karşı onun kalbini de yumuşatsın inşalllah

insallah canım dua edecegim baska yapabilecegimde yok uzakta cünkü belki yanında olsam yumusar ama suan cok zor sabahta erken uyanacak uykusuz kalacak siniri hat safhada olcak yandım ben

Canım mahcup olma biz dua kardeşi değil miyiz, sen üzülürsen biz de üzülürüz hiç merak etme dualarımızla her şey beklediğinden çok daha güzel olacak:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…