- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.501
AYBİRGEN için duaların okunma durumu
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-okudu5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-Assia_baby (08.09.2013)-okudu
11-suskun_sultan(09.09.2013)-okudum
Aybigen için 30 Ayetel Kürsi
3 Taha Süresi
Bol ihlas okuyarak dua ediyorum Allah tez vakitte gönülene göre, ailesine göre, huyu ahlakı güzel huyu , bir eş... mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin. Allah dularını kabule ertsin Aybirgen. Gelin olduğunun haberini alırız inşallah.
-Elittt
-I34anbu -
Minigmanig-Duygu
Allah sizlere de ve bana dagelin olmak naisp etsin. Tekrar sizlere de duamda yer vermek istedim.
1 defa Cuma suresi
2 defa Ta Ha Suresinin ilk 12 adeti
30 defa Ayetel Kürsi
41 defa Furkan Suresi 74. ayeti okudum aybirgen arkadaşımız için (tüm kardeşlerimiz içinde tabi dua ettim)
Rabbim eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı düzeltsin, dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı bir şekilde en kısa sürede (amin)
Eki Görüntüle 792021 Eki Görüntüle 792022 Eki Görüntüle 792023 Eki Görüntüle 792024 Eki Görüntüle 792025
Allah razı olsun canım, bana olan dualarının kat kat güzelini yaşatsın Allah'ım sana
Canım merak ediyorum inşallah tartışmadınız:18:, dua ettim senin için, tehecüdde de edicem inşallahsimdi arıycam yatıo tarstısıcaz biliyorum
Canım merak ediyorum inşallah tartışmadınız:18:, dua ettim senin için, tehecüdde de edicem inşallah
Canım merak ediyorum inşallah tartışmadınız:18:, dua ettim senin için, tehecüdde de edicem inşallah
Canım biz dua edelim hakkında hayırlısı için, gönlüne göre güzel bi hayat yaşaman için dua edelim inşallah, dualarımız kabul olacak Allah'ın izniyle ama sakın üzülme, bizim dua gibi güçlü bi silahımız var, dert etmeyelim dua edelim:13: Nereye geliş gidiş biletini alacaksın canım onu tam anlamadım :44:
canım çok üzüldüm senin adına gerçektenkendini üzme bak dualarımızdasın Rabbim inşallah hakkında hayırlısını verir.. sen çok iyi niyetli bir kızsın.. dur bakalım hemen giderim filan deme belki böyle daha iyi o uzayan süreçte aranızdaki bir problemi gidereceksiniz ve herşey daha güzel olacak bilemezsin.. duaların sonucu da olabilir.. bir de onun penceresinden bak empati kur ben aranızdaki muhabbeti bilemem ama inşallah hakkınızda hayırlısı olur
mahvettim kuzu herseyi mahvettim kendi kuruntularımla mahvettim
kızlar herseyi mahvettim. bana evlenmek için yüzük almıs resmini yolladıv ben sen evlenmek istemion beni sevmion dedim bana resmini yolladı süpriz yapacaktım ama degmezsin dedi
ayrılmadık ama cektirecek bana
cok iyisiniz ne sanslıyım ya sizlerle tanıstım dua eden arkadaslarım var yaaa su an yanımda olup sarılıp aglamak istiyorum sizlere esra zambak aybirgen esmeralisa suskun sultan cok sagolun Allah yardımcınız olsun cok sevyom sizi
cok sagol canım Allah yardımcınız olsun nasıl beni duygulandırdınız anlatamam bu gurbet yerde bi basımayım derken aslında hiç yanlız degilmişim
sevineyimmi üzüleyiimi bilemedim herseyi mahvettim nasıl gönlünü alıcam bilemiyorum cok zor yumusaması cektirecem sana dedi
mahvettim kuzu herseyi mahvettim kendi kuruntularımla mahvettim
Canımm üzülme, her şeyde bir hayır vardır, sen tepkinde çok haklıydın bencenapıcam kızlar bana bir yol verin bir yol söyleyin ben nasipdeyince vazgecti sandım istemio sandım.dedim sen beni sevmiyosan sevsen can atardın evlenmek için dedim.neyin nasibi diyosun dedim agladım.anlayıssızsın bu vakitte arıyosun dedi 5 de namaza kalacam dedi.ben seni sevmiyom istemiyom ha dedi ozaman al resmi yolluyom ama sus dedi.yolladı tek tas almıs.dediki ben seni sevmesem okadar para verip bunu almazdım dediben neyin hesabını yapıyorum sen ne sacmalıyosun.yeter artık yeter.supriz yapacaktım ama deymez sana die msj atmıs.sonra aradım haklısın dedim ama sensiz olmak istemiyom dedim zaten bunu sana takmıycam dedi.deymez dedi.ayrılmayalım dedim ayrılmadık dedi ama cektirecem dedi bunu fitil fitil burnundan getirecem dedi.beni zor günler bekliyor
balım niye öyle diyorsun seven her zaman affeder.. mahvettim diye düşünme böyle tartışmalar olabilir sabret o da niye çektiriyormuş sanabu kadar seven hassas kızı bulmuş çok mu kırıcı konuştun ona rest filan mı çektin de sinirlendi bilemedim ki ben dur bakalım bekle hiç bişey yokmuş gibi davran konuşurken de.. zaman verin yüzük aldıysa seni seviyor ve de istiyor.. zaman belki onu kasıyordur şu tarih bu tarih filan hayırlısı hadi kendini toparla ve sabret dua et .. hatta ona da söyle dua edelim ilişkimiz için de o da belki rahatlar Rabbim ferhlık versin ikinize de teheccüdde senin için dua edicem inşallah.. ve diğer kızlar için de inşallah.. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallah
ve de yalnız değilsin kesinlikle bak bizler dua ediyoruz mutlu olmanı istiyoruz daha yüzümüzü bile görmedik sesimizi duymadık birbirimizin Allahımıza dualarda buluşuyoruz ne kadar güzel bunlar cisimden uzak bir bağdüğün fotoğraflarımızda inşallah birbirimizi göreceğiz bak kötü düşünmeee.. biz olmadan da zaten Rabbim var yanında unutma.. İnsana şah damarında bile daha yakın Rabbimiz
"ENFÂL suresi, 24. ayeti" ve tefsiri
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ
Yâ eyyuhâllezîne âmenûstecîbû lillâhi ve lir resûli izâ deâkum limâ yuhyîkûm, va'lemû ennallâhe yehûlu beynel mer'i ve kalbihî ve ennehû ileyhi tuhşerûn (tuhşerûne).
Ey Müminler! Peygamber, size hayat verecek olan şeriat emirlerine, sizi dâvet ettiği zaman, Allaha ve Rasûlüne icabet edin. Bilin ki Allah, gerçekten kişi ile kalbi arasına girer (her şeyine hâkim olur, canını alır); ve siz muhakkak toplanıp ona varacaksınız.
Canım senin derdin bizim de derdimizdir ama üzülme, yaşanan her şeyde bi hayır vardır, ben senin hatalı olduğunu düşünmüyorum, hem de hiç ama sen yine de bir daha evlilik konusunda hiiiç üstüne gitme derim, o istiyorsa zaten adımları atacaktır, Allah yolunu açık etsin, dualarımız sayesinde üstesinden geliriz birlikte zorluların, biz hep yanındayız, dualarımızdasın heptürk filmi gibi oldu var ya :26:topiğide derdimle yazdım cizdim doldurdum:26::26::26::26: ne kadar üzgün oldugumu anlatamam hem günahını aldıgım hem herseyi mahvettiğim için Allahım yardım et
Canımm üzülme, her şeyde bir hayır vardır, sen tepkinde çok haklıydın benceona olan sevginden dolayı böyle davrandığını anlaması lazım, inşallah senin kıymetini bilir ama bence çok da üstüne düşme, o da yaşasın seni kaybetme korkusunu, ben seni sevdiğim için böyle davrandım, beni sevmediğini düşünüp üzüldüm diyebilirsin, hatalıysam özür dilerim ama sen de sürpriz yapacaksan bile evliliğe isteksiz görünüp beni üzmeseydin keşke diyebilirsin, sonrasında da ondan adım bekle bence canım, nasıl davranman doğru olabilecekse o şekilde davranabilmeyi nasip etsin Allah'ım sana. Amin amin amin
Allah yardımcın olsun tatlımonun yapısı cok degişik hiç bişeyi belli etmez sevdiginide anlmazsın sevmediğinide dünyanın en zor erkeklerinden diyebilirim.yapı olarta sert bi küstümü kolay kolay yumusamaz kızdımı sinirlenince affetmez bırakır direkt.yapacagım beklemek gönlünü almaya calıscam.dedigim dediktir ben anlatmaya calıstım ama sinirlenince o yumusakta konussum yumusamaz
Canım senin derdin bizim de derdimizdir ama üzülme, yaşanan her şeyde bi hayır vardır, ben senin hatalı olduğunu düşünmüyorum, hem de hiç ama sen yine de bir daha evlilik konusunda hiiiç üstüne gitme derim, o istiyorsa zaten adımları atacaktır, Allah yolunu açık etsin, dualarımız sayesinde üstesinden geliriz birlikte zorluların, biz hep yanındayız, dualarımızdasın hep
Allah yardımcın olsun tatlımben de üzüldüm bu duruma ama neyin hayır neyin şer olduğunu da bilemeyiz, Allah ikinizin de kalplerini ferahlatsın, sana karşı onun kalbini de yumuşatsın inşalllah
Canım mahcup olma biz dua kardeşi değil miyiz, sen üzülürsen biz de üzülürüztamam canım bidaha evlilik konusunu acmayacagım zaten acacagım kadar actım insallah affeder süprizini mahvettimcok sagol canım bugün cok dua etmem gerek.sagolun kızlar ne kadar mahcup oldugumu anlatamamm sizlerin karsısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?