• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

En kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmak isteyenler için evlilik duası;

“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”

Bu salavatı her gün 51 kez okuyun.Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin.

İnternette buldum isterseniz bu olabilir aklınızda olsun araştıralım hepimiz.

En kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmak isteyenler için evlilik duası;

“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”

Bu salavatı her gün 51 kez okuyun.Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin.

İnternette buldum isterseniz bu olabilir aklınızda olsun araştıralım hepimiz.
Olabilir canım. Bu sefer topluca yaparız dumızı. 51 bu salavatı okuruz. Yanına 1er Yasin okusak mı ki, malum Yasin de kısmet konusunda faydalı. İstersek yine esma belirleriz yanına. Ne dersiniz?

C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)
hmbg hmbg
miyomim miyomim
megos megos
rudecute rudecute

Hanımlar 51 salavat-mecule ve 1 adet Yasin-i Şerif okuyalım diyoruz. Onaylarsanız başlayalım.
Salavat-ı Mecule
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Canım yapalım iyi düşünmüşsun.ams bu sefer herkes topluca değilde,hepimize sırasıyla okuyalım.diger grupta oldugu gibi.sizce de uygun olursa.
Tek tek daha kolay ilerliyor ve birbirimizle daha iyi irtibat halinde oluyoruz.
denizinmavisi denizinmavisi canım özelden isimlerimizi de yazarsin

C cansu_tr (Cansu)
hmbg hmbg
miyomim miyomim
megos megos
rudecute rudecute

Hanımlar 51 salavat-mecule ve 1 adet Yasin-i Şerif okuyalım diyoruz. Onaylarsanız başlayalım.
Salavat-ı Mecule
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Bana uyar canlar mazeretim yeni bitti yasini hemen okumaya calisirim salati mecule zaten ezberimde onuda.yarin okurum hayirli geceler

C cansu_tr (Cansu)
hmbg hmbg
miyomim miyomim
megos megos
rudecute rudecute

Salavat-ı Mecule
Canlarım toplu niyet edip 1 yasin 1 salavat okuyacaz , yoksa kisi kisi niyetlenip 6 yasin 6 salavatmi okuyacaz bugun basliycam nasip olursa bi sorayım öyle baslayayim dedim kızlar :)

Bana her türlü uyar kızlar. Yani herkese tek tek de okuyabiliriz ama Yasini adetli iken okuyamıyoruz onu da hesaba katalım. İsterseniz bu seferlik topluca okuyalım. Yani hepimiz adına niyet edip 1 yasin ve 51 salavat okuyalım.

C cansu_tr (Cansu)
hmbg hmbg
miyomim miyomim
megos megos (Görkem)
rudecute rudecute

Hanımlar 51 salavat-mecule ve 1 adet Yasin-i Şerif okuyoruz. Hepimiz adına niyetleniyoruz bu sefer. Mümkünse cuma gecesi ya da cuma saatinde okuyalım . Allah kabul etsin.
Salavat-ı Mecule

C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)-okudu.
hmbg hmbg
miyomim miyomim
megos megos (Görkem)-okudu.
rudecute rudecute

Hanımlar 51 salavat-mecule ve 1 adet Yasin-i Şerif okuyoruz. Hepimiz adına niyetleniyoruz bu sefer. Mümkünse cuma gecesi ya da cuma saatinde okuyalım . Allah kabul etsin.
Salavat-ı Mecule

Back
X