- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ın izniyle devam kuzum
Olabilir canım. Bu sefer topluca yaparız dumızı. 51 bu salavatı okuruz. Yanına 1er Yasin okusak mı ki, malum Yasin de kısmet konusunda faydalı. İstersek yine esma belirleriz yanına. Ne dersiniz?En kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmak isteyenler için evlilik duası;
“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Bu salavatı her gün 51 kez okuyun.Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin.
İnternette buldum isterseniz bu olabilir aklınızda olsun araştıralım hepimiz.
kuzum salavatla , yasin okuyabiliriz güzel düşündünüz bu güzel aylardaOlabilir canım. Bu sefer topluca yaparız dumızı. 51 bu salavatı okuruz. Yanına 1er Yasin okusak mı ki, malum Yasin de kısmet konusunda faydalı. İstersek yine esma belirleriz yanına. Ne dersiniz?
C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi (Selin)
hmbg
miyomim
megos
rudecute
Hanımlar 51 salavat-mecule ve 1 adet Yasin-i Şerif okuyalım diyoruz. Onaylarsanız başlayalım.
Salavat-ı Mecule
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”
Canlarım toplu niyet edip 1 yasin 1 salavat okuyacaz , yoksa kisi kisi niyetlenip 6 yasin 6 salavatmi okuyacaz bugun basliycam nasip olursa bi sorayım öyle baslayayim dedim kızlar :)C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi (Selin)
hmbg
miyomim
megos
rudecute
Hanımlar 51 salavat-mecule ve 1 adet Yasin-i Şerif okuyalım diyoruz. Onaylarsanız başlayalım.
Salavat-ı Mecule
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”
Salati mecule 51 tane okunacak tatlimCanlarım toplu niyet edip 1 yasin 1 salavat okuyacaz , yoksa kisi kisi niyetlenip 6 yasin 6 salavatmi okuyacaz bugun basliycam nasip olursa bi sorayım öyle baslayayim dedim kızlar :)
Evet canim bence de yada cuma saati olabilirKızlar bir tane Yasin okuyacaksak yarın gece okuyalım madem cuma gecesinde daha güzel olur.
sağol kuzucumSalati mecule 51 tane okunacak tatlim