- 23 Ağustos 2016
- 902
- 902
- 53
- 45
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.561

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı Cumalar kızlar bende okudum Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallahC cansu_tr (Cansu)- okudu.
denizinmavisi (Selin)-okudu.
hmbg
miyomim -okudu.
megos (Görkem)-okudu.
rudecute
Hanımlar 51 salavat-mecule ve 1 adet Yasin-i Şerif okuyoruz. Hepimiz adına niyetleniyoruz bu sefer. Mümkünse cuma gecesi ya da cuma saatinde okuyalım . Allah kabul etsin.
Salavat-ı Mecule
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”
Bende okudum bitiridim kızlar Rabbim dünyada da ahirette de hayırlı evlilikler nasip etsin gönüllerimize göre inşallah Rabbim kabul etsin
Canım malesef 3kişi daha var, bitince alırım inşallah. Takipte kal.Selam arkadaşlar!bende Tefriciye ye katılmak istiyorum. Okuma Bitti mi acaba?