• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

C cansu_tr (Cansu)- okudu.
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)-okudu.
hmbg hmbg
miyomim miyomim -okudu.
megos megos (Görkem)-okudu.
rudecute rudecute

Hanımlar 51 salavat-mecule ve 1 adet Yasin-i Şerif okuyoruz. Hepimiz adına niyetleniyoruz bu sefer. Mümkünse cuma gecesi ya da cuma saatinde okuyalım . Allah kabul etsin.
Salavat-ı Mecule
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

C cansu_tr (Cansu)- okudu.
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)-okudu.
hmbg hmbg
miyomim miyomim -okudu.
megos megos (Görkem)-okudu.
rudecute rudecute

Hanımlar 51 salavat-mecule ve 1 adet Yasin-i Şerif okuyoruz. Hepimiz adına niyetleniyoruz bu sefer. Mümkünse cuma gecesi ya da cuma saatinde okuyalım . Allah kabul etsin.
Salavat-ı Mecule
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”
Hayırlı Cumalar kızlar bende okudum Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah :dua:

Kızlar yeni duamız tefriciye mi olsa ki, hepimize ayrı ayrı okusak yetişebilir miyiz acaba. Kişi başı 740 filan düşecek, mesela 3 gün veririz bir kişi için. Zorlanırız derseniz hepimiz adına tek tur 4444 okuruz.

Toplu okuyalim canlar ,diger belirleyecegimiz dua için nasip olursa tek tek okuyalim insaallah

Back
X