Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Selamun aleyküm arkadaşlar. Foruma giremedim ne zamandır,hastalık, misafir derken. Ama maşAllahınız var boş durmamışsınız hiç Ben de hacet namazı ve istiğfarla inşirahları okudum. Şu son 11 kişilik listeye göre, isim isim duamızı ettim, kendim için istediklerimi sizlere de diledim. Rabbim kalben seven salih eşler nasip etsin herbirimize Pazartesiye kadar da Taha suresindeki âyetleri okurum inşAllah. Yeni neye karar verilir bilmiyorum ama beni ekleyebilirsiniz.

Kuzum bana uyar sen benden daha tecrübelisin hangi dua olmalı konusunda. Siz ne derseniz uyarım.

Kızlar nette ne okuyalım diye dolaşırken şöyle bir şey buldum:
Fetih suresinin ilk ayeti olan inna fetahna ayetini Fetih, zafer, düşmana galip gelmek, düşmanı yenmek, bağlı işleri açmak ve mühim bir hacetinin yerine gelmesi için "Ferdun Hayyun Kayyûmun Hakemun Adlun Kuddûsun innâ fetahnâ leke fethan mubînâ" şeklinde her farz namazın arkasından 19 gün 19 defa okunursa maksat hasıl olur.
Biz onu kendimize uyarlayıp hepimiz adına bir kerede 489 adet okuyabiliriz. O halde yeni duamız bu olsun hem ayet hem esma bir arada Hem ramazan olduğu için herkesin başka duaları hatimleri vardır, kimseyi de yormaz zannımca.

YENİ LİSTEMİZ İÇİN
489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz. Hepimiz adına niyetlenelim

@denizinmavisi (Selin)
@hmbg
@megos (Görkem)
rudecute
@Nilda Hatun (Demet)
Nara87
@Mavi siyah
@BirazMutluluk
@zeynep_1987
Seso35
D DenizYildizi

Evet arkadaşlar benim de hatimim var , şimdi nasıl yapıyoruz ,bugün den itibaren mı ? Mesela bugün 489 tane mi okuyoruz ? ne zamana kadar ?
Birde listedeki ilk kişiden mı başlıyoruz ...

Evet arkadaşlar benim de hatimim var , şimdi nasıl yapıyoruz ,bugün den itibaren mı ? Mesela bugün 489 tane mi okuyoruz ? ne zamana kadar ?
Birde listedeki ilk kişiden mı başlıyoruz ...
Canım herkese tek tek değil, listemizdeki tüm arkadaşlar için topluca niyetlenip tek seferde 489 kez Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz.

YENİ LİSTEMİZ İÇİN
489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz. Hepimiz adına niyetlenelim

@denizinmavisi (Selin)
@hmbg
@megos (Görkem)
@rudecute
@nilda Hatun (Demet)
@Nara87
@Mavi siyah
@BirazMutluluk -okundu.
@zeynep_1987
@Seso53
D DenizYildizi

Belli bir süremiz olmuyor, herkes bitirene kadar bekliyoruz genelde. Tabi çok da uzatmamaya çalışıyoruz. 4günde de bittiği oluyor 10gün de. Duaya bağlı biraz
Özelliklede bu günlerde çabuk bitirmeye çalışıp yeni dualara başlayalım arkadaşlar. Bu son günlerden biri Kadir Gecesi olabilir

okudum kuzum Rabbim bu mübarek günlerde hayırlı kapılar açsın inşallah bize , dünya ve ahiretimiz için hayırlı evlilikler nasip etsin inşallah

YENİ LİSTEMİZ İÇİN

@denizinmavisi (Selin)
@hmbg -okundu.
@megos (Görkem)
@rudecute
@nilda Hatun (Demet)
@Nara87
@Mavi siyah
@BirazMutluluk -okundu.
@zeynep_1987 -okundu.
@Seso53
D DenizYildizi

Ben hep soyle dua ettim.evlenmeden once ALLAHİM dinim.dunyam.ahiretim.bakimindan hayirli yusuf yuzlu guler yuzlu bir es nasip et . ve cok sukur simdi cok.mutluyum.

Ben hep soyle dua ettim.evlenmeden once ALLAHİM dinim.dunyam.ahiretim.bakimindan hayirli yusuf yuzlu guler yuzlu bir es nasip et . ve cok sukur simdi cok.mutluyum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, inşallah bizler de çok şükür diyebileceğimiz evlilikler yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…