- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.721
Selamun aleyküm arkadaşlar. Foruma giremedim ne zamandır,hastalık, misafir derken. Ama maşAllahınız var boş durmamışsınız hiçdenizinmavisi (Selin)-okundu.
hmbg -okundu.
megos (Görkem)-okundu.
rudecute -okundu.
N Nilda Hatun (Demet)
Nara87 -okundu.
M Mavi siyah -okundu.
BirazMutluluk -okundu.
Hayırlı evlilik için Taha süresinin ilk 12 ayetini 21 kez okuyoruz hanımlar. Yanına da ya fettah esmasini 489 kere okuyoruz.
Yine hepimiz adına niyetlenelim. Allah kabul eylesin inşallah.
N Nilda Hatun canım yeni listemizi hazırlıyorum. Sen bitirince haber edersin kuzum.
denizinmavisi (Selin)
hmbg
megos (Görkem)
rudecute
N Nilda Hatun (Demet)
Nara87
M Mavi siyah
BirazMutluluk
zeynep_1987
Seso35
D DenizYildizi
Hanımlar yeni duamıza geçelim hayırlısıyla. Ne okuyalım? Benim aklıma ayetel kürsi ve rabbi yessir duası geldi ama farkli fikirlere açığımKatılmak istemeyen lütfen belirtsin ki sayılı dua okursak eksik kalmasın duamız. Yeni arkadaşlar da hoş geldi. Umarım unuttuğum yoktur aranızda.
Canım herkese tek tek değil, listemizdeki tüm arkadaşlar için topluca niyetlenip tek seferde 489 kez Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz.Evet arkadaşlar benim de hatimim var , şimdi nasıl yapıyoruz ,bugün den itibaren mı ? Mesela bugün 489 tane mi okuyoruz ? ne zamana kadar ?
Birde listedeki ilk kişiden mı başlıyoruz ...
Canım herkese tek tek değil, listemizdeki tüm arkadaşlar için topluca niyetlenip tek seferde 489 kez Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz.
Belli bir süremiz olmuyor, herkes bitirene kadar bekliyoruz genelde. Tabi çok da uzatmamaya çalışıyoruz. 4günde de bittiği oluyor 10gün de. Duaya bağlı birazPeki kaç gün sürecek canım ,ne zamana kadar ???
Özelliklede bu günlerde çabuk bitirmeye çalışıp yeni dualara başlayalım arkadaşlar. Bu son günlerden biri Kadir Gecesi olabilirBelli bir süremiz olmuyor, herkes bitirene kadar bekliyoruz genelde. Tabi çok da uzatmamaya çalışıyoruz. 4günde de bittiği oluyor 10gün de. Duaya bağlı biraz
okudum kuzum Rabbim bu mübarek günlerde hayırlı kapılar açsın inşallah bize , dünya ve ahiretimiz için hayırlı evlilikler nasip etsin inşallahYENİ LİSTEMİZ İÇİN
489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz. Hepimiz adına niyetlenelim
@denizinmavisi (Selin)
@hmbg
@megos (Görkem)
@rudecute
@nilda Hatun (Demet)
@Nara87
@Mavi siyah
@BirazMutluluk -okundu.
@zeynep_1987
@Seso53
D DenizYildizi
Allah mutluluğunuzu daim etsin, inşallah bizler de çok şükür diyebileceğimiz evlilikler yaparız.Ben hep soyle dua ettim.evlenmeden once ALLAHİM dinim.dunyam.ahiretim.bakimindan hayirli yusuf yuzlu guler yuzlu bir es nasip et . ve cok sukur simdi cok.mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?