- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.741
Allah mutluluğunuzu daim etsin, inşallah bizler de çok şükür diyebileceğimiz evlilikler yaparız.
Allah razı olsun güzel duaniz için, cumlemizin inşallahİnsallah kardesim ALLAH gonlune gore hayirli bir es nasip etsin es cok onemli ALLAH sevdigi kulunu senin yoluna katsin insallah...
Anca okunur canım ramazan ayı herkes yoğun oluyor okuma programıBugün de 489 tane okudum. Allah kabul etsin , başka okuyan yok mu liste de çok kişi var ama okuyan sayısı azzzz
Inşallah canım tez zamanda bebis haberini duyarizzzzKızlar Rabbim hepinize hayırlı eşler nasip etsin Allah sevdiği kulunu yolunuza yoldaş eylesin bana da bebis versin inşallah aminnn
Inşallah canım tez zamanda bebis haberini duyarizzzz
Canım sen zaten okumamış miydin, bir kkere okunacak kuzumBugün 489 tane daha okumuş bulunmaktayım , Allah kabul etsin
Kuzum ben zaten pazartesi ,salı okudum çarşamba okumadım perşembe okudum şeklinde gittim , bugünde okuyacağım bu şekilde ,benm sıra da sıkıntı yokCanım sen zaten okumamış miydin, bir kkere okunacak kuzum
Peki canimmmKuzum ben zaten pazartesi ,salı okudum çarşamba okumadım perşembe okudum şeklinde gittim , bugünde okuyacağım bu şekilde ,benm sıra da sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?