Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YENİ LİSTEMİZ İÇİN
489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz. Hepimiz adına niyetlenelim

@denizinmavisi (Selin)
@hmbg -okundu.
@megos (Görkem)-okundu.
@rudecute
@nilda Hatun (Demet)
@Nara87 -okundu.
@Mavi siyah
@BirazMutluluk -okundu.
@zeynep_1987 -okundu.
@Seso53
D DenizYildizi

YENİ LİSTEMİZ İÇİN
489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz. Hepimiz adına niyetlenelim

@denizinmavisi (Selin) -okudun.
@hmbg -okundu.
@megos (Görkem)-okundu.
@rudecute
@nilda Hatun (Demet)
@Nara87 -okundu.
@Mavi siyah -okundu.
@BirazMutluluk -okundu.
@zeynep_1987 -okundu.
@Seso53
D DenizYildizi

Kızlar Rabbim hepinize hayırlı eşler nasip etsin Allah sevdiği kulunu yolunuza yoldaş eylesin bana da bebis versin inşallah aminnn

Ben de okudum. Bir önceki 21 kez Taha suresinin 12 ayeti olanı da okumuştum ama yazmamışım. Hepsi bitti. Rabbim her birimizin hayırlı mutlu huzurlu yuva kurmamızı nasibi müyesser etsin. Ayrıca 10 gün civarı yeni dua zincirine katılamayacağım. Bayram haftası 7 sınav var girmem gereken. Hakkınızı helal edin. Şimdiden Ramazan Bayramının hakkımızda hayırlara güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Ayrıca bayram gecelerinde duaların kabule yakın olduğunu duydum. Bu gecelerden istifade edelim inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…