Hayırlı eş için birlikte dua edelim

89 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz. Hepimiz adına niyetlenelim

@denizinmavisi (Selin) -okudun.
hmbg -okundu.
@megos (Görkem)-okundu.
rudecute
@nilda Hatun (Demet) -okundu.
Nara87 -okundu.
@Mavi siyah -okundu.
BirazMutluluk -okundu.
zeynep_1987 -okundu.
Seso35 -okundu.
D DenizYildizi

Çok sevgili dua arkadaşlarım hepinize hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar dilerim. Rabbim eşlerimizle bayram sevincini yaşatsın inşallah.

rudecute ve D DenizYildizi arkadaşlarımız dışında hepimiz okuduk çok şükür. Yeni duamız için arayışlara giriyorum ben şimdi tüm tekliflere açığım:)

N Nilda Hatun biraz ara vermek istiyor sınavlarından dolayı. Geriye kalan herkes devamdır diye düşünüyorum.

Kuzum bana hiç bildirim gelmeyince daha başlamadık sandım yeni gördüm. Başlar tez zamanda bitiririm. Bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun. Sizleri seviyorum

Kuzum ben de varım bu ara yoğun oluğumdan önceki okumamı tamamlayamadım ama tamamlar tamamlamaz haber vereceğim

Kuzum ben de varım bu ara yoğun oluğumdan önceki okumamı tamamlayamadım ama tamamlar tamamlamaz haber vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…