- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 133
- 34
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.761
Kuzum ben okuyalim derim kizlarda dönüs yaparlarsa baslayalim insaAllahdenizinmavisi
hmbg
megos
rudecute
Nara87
M Mavi siyah
BirazMutluluk
zeynep_1987
Seso35
D DenizYildizi
Yeni duamız 12.000 ihlas hatmi olsa mı ki? Yani 12000 ihlası bölüşelim. Yukarıdaki herkes katılırsa 1.200 düşüyor kişi başı.
Tamam canım herkes onay versin başlarızKuzum ben okuyalim derim kizlarda dönüs yaparlarsa baslayalim insaAllah
Çok sevgili dua arkadaşlarım hepinize hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar dilerim. Rabbim eşlerimizle bayram sevincini yaşatsın inşallah.
rudecute ve D DenizYildizi arkadaşlarımız dışında hepimiz okuduk çok şükür. Yeni duamız için arayışlara giriyorum ben şimdi tüm tekliflere açığım:)
N Nilda Hatun biraz ara vermek istiyor sınavlarından dolayı. Geriye kalan herkes devamdır diye düşünüyorum.
Yalnız kızlar biraz çabuk karar versek başlasak ☺Ne okursanız beni de dahil edin ☺ben başlayacağım
Canım kızlardan katılacak olanlardan haber bekliyorBen başlayayım mı okumaya aklım karıştı
denizinmavisi
hmbg
megos
rudecute
Nara87
M Mavi siyah
BirazMutluluk
zeynep_1987
Seso35
D DenizYildizi
Hanımlar 12.000 ihlas okumamıza katılmak isteyen lütfen beğensin veya katılıcam desin ki listeye ekleyim. Sayılı okuma olacağı için eksik olmasın.
hmbg
zeynep_1987
denizinmavisi
M Mavi siyah
Yarın sabaha kadar bekleyelim kızlar, bayramda herkes siteye giremeyebilir . Başka katılan olmazsa yukarıdaki 4kişi başlarız inşallah
denizinmavisi
hmbg
megos
rudecute
Nara87
M Mavi siyah
BirazMutluluk
zeynep_1987
Seso35
D DenizYildizi
Hanımlar 12.000 ihlas okumamıza katılmak isteyen lütfen beğensin veya katılıcam desin ki listeye ekleyim. Sayılı okuma olacağı için eksik olmasın.
hmbg
zeynep_1987
denizinmavisi
M Mavi siyah
Yarın sabaha kadar bekleyelim kızlar, bayramda herkes siteye giremeyebilir . Başka katılan olmazsa yukarıdaki 4kişi başlarız inşallah
Tamam canım ekliyorum.Kuzum ben de varım bu ara yoğun oluğumdan önceki okumamı tamamlayamadım ama tamamlar tamamlamaz haber vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?