- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.821
Ben okuyayım beni de alın duaniza 100 tane alabilirim şimdilik ismim didem delice12.000 adet ihlas okuyoruz. Sizler 1.714 adet ihlas okuyacaksınız, ben 1.716 adet okuyacağım. Rabbim kabul eylesin.
hmbg
zeynep_1987
denizinmavisi -okundu.
M Mavi siyah
rudecute
umut-16 kardeşi -okundu.
megos
Hanımlar daha önce de aramızda olup bir süre ara veren arkadasimiz N Nilda Hatun da duamiza katkıda bulunmak istiyor. Henüz okumamış ya da yetistirmekte zorlanan bir arkadaşımız varsa ihlasindan belli bir sayı verebilir. Böylece süreci de hızlandırmış oluruz
Bu şekilde inşallah sonuç AlırıZ :))))Tamam teşekkür ederim
Dua okumak icin Yeni kurulacak listeyi sabırsızlıkla bekliyorumBu şekilde inşallah sonuç AlırıZ :))))
100 tane ihlas okuyacağım di miBen okuyayım beni de alın duaniza 100 tane alabilirim şimdilik ismim didem delice
Ne diye niyet edicem listedekiler in adını mi söyleyeceğimBen okuyayım beni de alın duaniza 100 tane alabilirim şimdilik ismim didem delice
Kuzum okudum Rabbim kabul etsin inşallah , hakkımızda hayırlı kişileri ömrümüze nasip etsin Rabbim12.000 adet ihlas okuyoruz. Sizler 1.714 adet ihlas okuyacaksınız, ben 1.716 adet okuyacağım. Rabbim kabul eylesin.
hmbg
zeynep_1987
denizinmavisi -okundu.
M Mavi siyah
rudecute
umut-16 kardeşi -okundu.
megos
Hanımlar daha önce de aramızda olup bir süre ara veren arkadasimiz N Nilda Hatun da duamiza katkıda bulunmak istiyor. Henüz okumamış ya da yetistirmekte zorlanan bir arkadaşımız varsa ihlasindan belli bir sayı verebilir. Böylece süreci de hızlandırmış oluruz
canım ben yazayımNe diye niyet edicem listedekiler in adını mi söyleyeceğim
Canım şimdilik okuma istersen hmbg arkadaşımızın dediği gibi, bir sonraki listeye ekleyim seni100 tane ihlas okuyacağım di mi
Tamam canım 300 ünü ben okuyayımdenizinmavisi Kuzum benim de bitti 600 tane kaldı. Şu an işteyim ara ara okuyorum N Nilda Hatun isterse bölüşürüz. Bölüşürsek bugün bitirmiş olurum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?